Τα μεγάλα σκορ στο Τσάμπιονς Λιγκ (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Τα μεγάλα σκορ στο Τσάμπιονς Λιγκ (vids)

bet365

Η Μπάγερν μπήκε στο κλαμπ με τα εντυπωσιακά σκορ στο Τσάμπιονς Λιγκ και το gazzetta.gr υπενθυμίζει τις νίκες-μαμούθ στη διοργάνωση.

Το εις βάρος των Βαυαρών 3-1 από την Πόρτο στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εξασφανίστηκε μέσα σε ελάχιστα λεπτά στη ρεβάνς της «Allianz Arena», το βράδυ της Τρίτης. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα από το ημίχρονο είχε φτάσει στο 5-0 και το τελικό σκορ ήταν το 6-1 για το οποίο οι Γερμανοί γιόρτασαν και με το παραπάνω, περιμένοντας πλέον τον επόμενο αντίπαλό τους, στα 180 λεπτά που τους χώρίζουν από τον μεγάλο τελικό της φετινής διοργάνωσης στο Βερολίνο.

Η φετινή σεζόν είχε να παρουσιάσει τη... διάλυση της Ρόμα από τη Μπάγερν στο «Ολίμπικο» με το τελικό 7-1, μια ευρεία νίκη της Τσέλσι επί της Μάριμπορ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με το τελικό 6-0, ενώ η Σαχτάρ είχε ταρακουνήσει την Ευρώπη με το εκτός έδρας 7-0 επί της Μπάτε Μπορίσοφ.

Το ρεκόρ το διατηρεί φυσικά η Λίβερπουλ με το εκπληκτικό 8-0 επί της Μπεσίκτας σε μια μαγική βραδιά στο «Άνφιλντ», το 2007, ενώ με ένα γκολ λιγότερο είχε ηττηθεί ο Ολυμπιακός στο Τορίνο από τη Γιουβέντους, πίσω στο 2003.

Οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (7-1 τη Ρόμα το 2007), Άρσεναλ (7-0 τη Σλάβια Πράγας το 2007), Μαρσέιγ (7-0 τη Ζίλινα το 2010) και Βαλένθια (7-0 τη Γκενκ το 2011) συμπεριλαμβάνονται επίσης στις ομάδες που έχουν φτάσει σε... διαστημικό σκορ.


Arsenal 7 0 Slavia Prague από bividyo


Zilina 0-7 Marseille από buzzensport

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα