10 λόγοι για να επιστρέψει ο Σκόκο στην ΑΕΚ

10 λόγοι για να επιστρέψει ο Σκόκο στην ΑΕΚ

10 λόγοι για να επιστρέψει ο Σκόκο στην ΑΕΚ

bet365

Σενάρια φέρνουν ξανά τον Σκόκο στο προσκήνιο για την ΑΕΚ και το gazzetta.gr παρουσιάζει (τουλάχιστον) 10 λόγους για να επιστρέψει στην Ελλάδα ο «υδραυλικός».

Το ταξίδι του «υδραυλικού» ξεκίνησε από τη Νιούελ, ο δρόμος τον έφερε στην Ελλάδα, οι περιπέτειες του συνεχίστηκαν σε Αραβία, ξανά σε Αργεντινή, Βραζιλία, Αγγλία, και πάλι Αργεντινή. Και τώρα τι; Μήπως και πάλι Ελλάδα; Και πάλι ΑΕΚ;

Σενάρια θέλουν το Νάτσο Σκόκο να αποτελεί διακαή πόθο του Μελισσανίδη ενόψει της θερινή μεταγραφικής περιόδου και το gazzetta.gr παρουσιάζει (τουλάχιστον) δέκα λόγους για να επιστρέψει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ.

1. Η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που τον έφερε στην Ευρώπη το 2008. Η ΑΕΚ μπορεί να αποτελέσει και πάλι το ευρωπαϊκό πάτημα του «υδραυλικού» για να δουν ποιος είναι. Tότε κατάκτησε ένα Κύπελλο με την Ενωση. Τώρα οι βλέψεις είναι μεγάλες και αυτός μπορεί να είναι ο... οδηγός της ομάδας του Δέλλα για την κατάκτηση της κορυφή.

2. Το όνομά του έχει «παίξει» για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου. Αυτός πάντως, φρόντισε να όσο ήταν εδώ να «πληγώσει» τους «ερυθρόλευκους» στο «Καραϊσκάκης», αφού με δύο δικά του γκολ έδωσε την τελευταία νίκη της ΑΕΚ στο Φάληρο.

3. Αφού έφυγε από την Ελλάδα και την Ενωση, συνέχισε να μαγεύει. Κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Αλ Αΐν και στη συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους.


4. Με το που επέστρεψε στην πρώτη επαγγελματική ομάδα της καριέρας του, τη Νιούελς Ολ Μπόις, έγινε ο πρώτος σκόρερ.του πρωταθλήματος με 13 γκολ μαζί με τον Φακούντο Φερέιρα της Βέλες.

5. Τα 3.000.000 ευρώ της Φενέρ δεν ήταν πολλά για να αφήσει ξανά την χώρα του. Μένει και οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και στο Copa Libertadores φέρνουν την παρουσία του στην εθνική Αργεντινής. Kάνει το ντεμπούτο του και σκοράρει δύο γκολ κόντρα στη μισητή Βραζιλία. Τι άλλο να ζητήσει ένας Αργεντίνος ποδοσφαιριστής;

6. Με τη φανέλα της Ιντερνασιονάλ πέτυχε δύο γκολ σε ένα λεπτό στο 3-3 με την Μποταφόγκο!

7. Στην Αγγλία πέρασε και δεν ακούμπησε. Όμως, κατάφερε να πάρει μεταγραφή στη Σάντερλαντ και στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

8. Στις 13 Ιουλίου του 2014 επέστρεψε στη Νιούελς της καρδιάς του και 7.000 κόσμος μαζεύτηκε στο "Μαρσέλο Μπιέλσα" για να δείξει την αγάπη του στον παίκτη με το νούμερο «32».

9. Το μυαλό του έχει πείξει αρκετά. Τα πόδια του, στα 29 προς 30 είναι ακόμη φρέσκα, έτοιμα να προσφέρουν κι άλλα γκολ κι άλλες ασίστ με μία πάσα που δεν περιμένει κανείς. Τα πόδια του είναι έτοιμα να περπατήσουν και τους ώμους τους να κουβαλήσουν την ΑΕΚ στο δρόμο για την κορυφή!

10. Για όλα αυτά που θα δείτε στο παρακάτω video, η πιθανή επιστροφή του Σκόκο στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ μόνο κερδισμένους θα βγάλει το «δικέφαλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα