Οι 20 πιο αστείοι τραυματισμοί ποδοσφαιριστών! (pics)

Οι 20 πιο αστείοι τραυματισμοί ποδοσφαιριστών! (pics)

bet365

Με αφορμή τον τραυματισμό του Μάτιτς στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του League Cup, το gazzetta.gr θυμάται τους 20 πιο παράξενους τραυματισμούς ποδοσφαιριστών!

Ο Μάτιτς είδε τον αστράγαλό του να γυρίζει όταν πήγε να πανηγυρίσει για την κατάκτηση του League One. Ωστόσο, δεν είναι ο πρώτος παίκτης που ένας... γελοίός λόγος του προκαλεί πρόβλημα.

Το «φαινόμενο» χτυπήθηκε από μικρόφωνο όταν ήταν στην Κορίνθιανς, ο Μόροου έπεσε από τις πλάτες του Άνταμς, ο Κανιθάρες είχε... επεισόδιο με ένα after shave!

Το gazzetta.gr θυμάται 20 τραυματισμούς που είναι για... γέλια, για κλάματα και για να κάνεις το σταυρό σου:

1. Νεμάνια Μάτιτς

Τραυματίστηκε στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Capital One, αφού σύμφωνα με τον Μουρίνιο του γύρισε ο αστράγαλος.

2. Στιβ Μόροου

Ο Μάτιτς δεν ήταν ο πρώτος που τραυματίστηκε πάνω σε πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του League One. Το 1993, η Αρσεναλ είχε θριαμβεύσει επί της Σέφιλντ με το Μόροου να έχει σκοράρει το νικητήριο γκολ. Ο Ο αρχηγός Τόνι Άνταμς τον πήρε στους ώμους του, αλλά έχασε την ισορροπία του και τον έριξε. Απ' αυτό το σεζόν ο Μόροου έσπασε το χέρι του και έχασε το υπόλοιπο της σεζόν.

3. Εμερσον

Το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2002 θα το σήκωνε αυτός κι ο όχι ο Καφού, αν ο Ριβάλντο σε μια άσκηση με σουτ δεν του έβγαζε τον ώμο! Έτσι έχασε τη διοργάνωση!

4. Κανιθάρες

Ο Ίκερ Κασίγιας πήρε την θέση του Κανιθάρες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002, μιας και το aftershave του έσπασε στο νιπτήρα. Ένα κομματάκι γυαλιού έπεσε και του έκοψε τον τένοντα στο μεγάλο του δάχτυλο του ποδιού του.

5. Νόρμπερτ Νίγκμπουρ

Έχασε το Euro του 1980 όταν είχε βγει με την αρραβωνιαστικιά του για δείπνο. Όταν σηκώθηκε από το τραπέζι, κλείδωσε το γόνατό του και σκίστηκε ο μηνίσκος του. Τη θέση του πήρε ο Χάρολντ Σουμάχερ.

6. Ντάριους Βάσελ

Πήγε να σπάσει μια φουσκάλα που είχε στο πόδι του με τρυπάνι! Η ιδέα του, μάλλον δεν ήταν τόσο καλή μιας και έτσι τραυματίστηκε στο πόδι του και... διέλυσε τις αρτηρίες του. Σιγά μην έκανε ξανά το γιατρό!

7. Χουάν Κάρλος Σίλβα

Το 2010 οι...σφαίρες ήθελαν πολύ τους παίκτες της Αμέρικα. Αφού σώθηκε ο Σαλβαδόρ Καμπάνιας από σφαίρα στο κεφάλι, ο Σίλβα πυροβολήθηκε στο πόδι κατά τη διάρκεια καταδίωξης αυτοκινήτου. «Χτυπήθηκε στους γλουτιαίους αλλά η σφαίρα τον διαπέρασε και δεν του δημιούργησε μεγάλη ζημιά , δήλωσε αργότερα ο υπεύθυνος Τύπου της ομάδας.

8. Μαραντόνα

Αρκετοί αναρωτήθηκαν γιατί ο Μαραντόνα άφησε γένια στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής το 2010. Ο λόγος ήταν επειδή ο σκύλος του, ένα γλυκύτατο κατά τ' άλλα Σαρ Πέι τον δάγκωσε στο πρόσωπο. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση και να κάνει εμβόλια κατά του τετάνου και της λύσσας.

9.Κέβιν Κάιλ

Ο Σκωτσέζος επιθετικός ζέσταινε το γάλα του γιου του, όταν το άλλο του παιδί γλίστρησε και του έριξε την κανάτα στους όρχεις! Ετσι έχασε το επόμενο ματς της Σάντερλαντ!

10. Ιβάνο Μπονέτι

Οι μέρες δόξας στη Γιουβέντους και τη Σαμπντόρια πέρασαν. Η εμπειρία του από την Γκρίσμπι δεν ξεκίνησε καλά. Στην ήττα από τη Λούταν ο προπονητής της ομάδας, Μπράιαν Λο τα... πήρε και του πέταξε ένα πιάτο με φτερούγες από κοτόπουλο. Ετσι του προκάλεσε κάταγμα στο ζυγωματικό.

11. Όλιβερ Καν

Το 2006, στο ζέσταμα για το ματς με την Μπίλεφεντ, ο Ρένσινγκ χτύπησε την μπάλα τόσο δυνατά που μαύρισε το μάτι του Γερμανού πορτιέρε. Έτσι,κατάφερε και του πήρε και τη θέση για το εν λόγω ματς.

12. Χούλιο Άρκα

Είχε πάει για μπάνιο και εκεί τον τσίμπησε μια εξωτική μέδουσα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να αντιμετωπιστεί το εξάνθημά του αλλά κατά τη διάρκεια της σεζόν συχνά υπέφερε από διάφορους τραυματισμούς.

13. Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ

To 2007 όντας ακόμη παίκτης του Αμβούργου έχασε το ματς με τη Βαλένθια, με τον ίδιο να ισχυρίζεται τραυματισμό στην προσπάθειά του να σηκώσει το γιο του. Ουδείς τον πίστεψε κι ο γερμανικός Τύπος ονόμασε το περιστατικό «Η φάρσα του Φαν ντερ Φάαρτ».

14.Μίλαν Ράπαϊτς

Αν δεν έχεις διαβατήριο δεν πετάς. Αν έχεις και σκίζεις το μάτι σου μ' αυτό, τότε χάνεις αρκετά ματς της Χάιντουκ. Πως το κατάφερε αυτό, ούτε ο ίδιος θα μπορεί να μας εξηγήσει...

15. Ντέιβιντ Μπάτι

Ήδη ήταν στη φάση ανάρρωσης από ένας τραυματισμό. Ωστόσο, η 3χρονη κόρη του είπε να περάσει πάνω από το πόδι του με το τρίκυκλό της.

16. Ντέιβιντ Μπέκαμ

Τραυματίστηκε στο φρύδι όταν τα... πήρε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Μετά τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ, ο Σκωτσέζος μπήκε στα αποδυτήρια, κλότσησε ένα παπούτσι, το οποίο... προσγειώθηκε πάνω από το αριστερό μάτι του Αγγλου.

17. Ρονάλντο

Το 2009 επέστρεψε στη Βραζιλία για την Κορίνθιανς. Στο ντεμπούτο του φυσικά έγινε χαμός από τα media που περίμεναν δηλώσεις του. Ο συνωστισμός ήταν μεγάλος και ένα μικρόφωνο του μαύρισε το μάτι.

18. Ρόμπι Κιν

Δεν είναι μόνο οι Κοντιτσίνι και Σίμαν που έχουν τραυματιστεί από τηλεκοντρόλ. Ο πρώην επιθετικός της Λιντς στην προσπάθειά του να μαγνητοσκοπήσει τη σαπουνόπερα «Coronation Street», έπαθε τράβηγμα στους μύες.

19. Γκρεγκορί Κουπέ

Το 2007 έκοψε το χέρι του όταν πήγε να βάλει ένα ράφι στο σπίτι του. Ετσι έμεινε εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.

20. Εβερ Μπανέγκα

Πήγε να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητό του, όμως, ξέχασε να σηκώσει χειρόφρενο. Το όχημα κύλησε προς τα πίσω και ο αστράγαλός του πιάστηκε. Έτσι υπέστη κάταγμα κνήμης περόνης και έμεινε εκτός γηπέδων για περίπου έξι μήνες.

*Εννοείται τα περιστατικά δεν είναι ΜΟΝΟ 20. Υπάρχουν κι άλλα πολλά... Όρεξη να έχετε να διαβάζετε!

Πηγή: Goal.com

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα