Τι έχουν κάνει Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Τι έχουν κάνει Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο

bet365

Το gazzetta.gr σάς παρουσιάζει πως θα ήταν ο βαθμολογικός πίνακας στις τρεις πρώτες θέσεις, αν τα ματς τελείωναν στο πρώτο ημίχρονο!

Ο Ολυμπιακός είχε βρεθεί στο -5 από τον ΠΑΟΚ και την κορυφή αλλά πλέον είναι στο +6 από τον Παναθηναϊκό και στο +11 από το «δικέφαλο του Βορρά»!

Πως θα ήταν η βαθμολογία, όμως, αν στο... φανταστικό σενάριο τα ματς τελείωναν στο πρώτο ημίχρονο; Το gazzetta.gr σάς παραθέτει το κάθε ματς που έχουν δώσει οι τρεις πρώτες ομάδες της Super League και τι έχουν κάνει τόσο στο ημίχρονο όσο και τα τελικά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τους αριθμούς, οι «ερυθρόλευκοι», έχουν 11 νίκες, το «τριφύλλι» έχει 8 και ο «δικέφαλος του Βορρά» 9.

Αν ίσχυε το πρώτο μέρος η βαθμολογία σήμερα θα ήταν ως εξής:

Ολυμπιακός 47
ΠΑΟΚ 37
Παναθηναϊκός 34


* Τα ματς σας βγαίνουν 23 διότι δεν υπολογίζεται το ένα ματς που δεν έχουν δώσει με τη Νίκη Βόλου λόγω αποβολής της από το πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα