Αυτούς θέλουν οι ομάδες της Super League

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αυτούς θέλουν οι ομάδες της Super League

bet365

Το gazzetta.gr σάς παρουσιάζει ποιες μεταγραφές έχουν ήδη κάνει οι 18 ομάδες της Super League και ποια ονόματα «παίζουν» για να ενισχύσουν τα ρόστερ τους.

Σε λίγες ώρες ανοίγει επίσημα η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Ωστόσο, ήδη οι ομάδες έχουν κάνει το σχεδιασμό τους και κάποιες έχουν ήδη πραγματοποιήσει τις πρώτες τους κινήσεις.

Το gazzetta.gr σάς παρουσιάζει όλες τις κινήσεις που ήδη έχουν γίνει και τα ονόματα που απασχολούν το ρεπορτάζ της κάθε ομάδας ξεχωριστά.

ΠΑΟΚ

Ο ομογενής Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Το όνομα του Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν θα μπορούσε να λείπει και απ' αυτό το μεταγραφικό παζάρι. Ωστόσο, ο παίκτης το πιο πιθανό είναι να ανανεώσει με την Βόλφσμπουργκ που του έχει προτείνει νέο συμβόλαιο. Την ίδια στιγμή, ο «δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει ένα δημιουργικό μέσο και εκεί οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες. Ο Ματέους Κλιχ είναι το όνομα που «παίζει» πιο δυνατά απ' όλα τ' άλλα αυτή τη στιγμή, ενώ έχει ακουστεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Τετέ του Πλατανιά. Μάλιστα, ο Ουσέρο, δεν δίστασε να δηλώσει θετικός στο ενδεχόμενο να αφήσει την Τρίπολη για τη Θεσσαλονίκη.

Ολυμπιακός


Ο Ρικάρντο Κόστα είναι με τις... βαλίτσες στο χέρι για να πιάσει Λιμάνι και να καλύψει το κενό του Ερίκ Αμπιντάλ. Όσον αφορά στο κέντρο, ο Τόμας Ροσίτσκι αποτελεί διακαή πόθο της διοίκησης για την ενίσχυση του κέντρου, ενώ έχουν γραφτεί επίσης τα ονόματα των Ντιγκάρ και Σαντόμ. Για τα άκρα της επίθεσης οι Νιάνγκ, Ρικάρντο Κουαρέσμα και Τέγιο είναι οι περιπτώσεις που απασχολούν τον Τύπο. Επίσης, γράφτηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη του Εργοτέλη. Το πρώτο όνομα που «έπαιξε» ήταν αυτό του Μπεν Αρφά, αλλά γρήγορα εξασθένισε η εν λόγω περίπτωση. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.

Παναθηναϊκός


Η ομάδα με την πιο έντονη κινητικότητα μέχρι σήμερα. Ξεκίνησε με τον Σωτήρη Νίνη και συνέχισε με Καλτσά (υπολογίζεται από το καλοκαίρι) και Ταυλαρίδη. Επίσης φήμες θέλουν να ενδιαφέρεται και για τον Γκαλίτσιο, ενώ ο Σεμπάστιαν Λέτο γράφεται ξανά για τους «πράσινους». Επίσης, για την άμυνά του, ο Παναθηναϊκός «κοιτάζει» και την περίπτωση του Γκιγιέρμο Ροντρίγκεζ.

Αστέρας Τρίπολης

Ο Στάικος Βεργέτης δήλωσε ότι ο Αστέρας Τρίπολης θα κινηθεί μόνο αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό. Αυτό το... εξαιρετικό πρέπει να είναι ο Σκουρτάι, που μέσω των εμφανίσεων του με τη Νίκη Βόλου κέρδισε το ενδιαφέρον των Αρκάδων.

Βέροια

Αρχικός στόχος των ανθρώπων της Βέροιας είναι οι αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών στους οποίους ο Γκρανέρο δεν υπολογίζει. Το όνομα του οποίο έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες για την ομάδα της Ημαθίας είναι αυτό του Πολ Καλβέτ Πλανέγιας από την Β' ομάδα της Μπαρτσελόνα

Skoda Ξάνθη

Γράφτηκε το όνομα του Κώστα Κατσουράνη για τους Ακρίτες. Ο παίκτης ανακοινώθηκε από τον Ατρόμητο και ο Λουτσέσκου στη συνέχεια ένταξε στη «μηχανή« του τον Μπέλιτς. Παράλληλα, ο Βάλτερ Φερνάντες Μπαλούφο αναμένεται να είναι ένα ακόμη «εργαλείο» στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

ΠΑΣ Γιάννινα

Στον ΠΑΣ δεν υπάρχει κάποιο όνομα που να... παίζει. Ούτε και πρόκειται να γίνει κάποια κίνηση - εκτός κι αν προκύψει κανά δανεικός. Αυτές τις μέρες στην Ήπειρο κινήθηκαν γύρω από την αποχώρηση του Λίλα στην Πάρμα.

Ατρόμητος

Ανακοίνωσε τον Κώστα Κατσουράνη, ενώ πιο νωρίς είχε γραφτεί το όνομα του Λόλο της Ροστόφ. Παράλληλα, δημοσιεύματα θέλουν την ομάδα του Περιστερίου να παλεύει τη δύσκολη περίπτωση του Ίσμαελ Μπλάνκο.

Παναιτωλικός

Σιγά - σιγά μπαίνει στην τελική ευθεία ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναιτωλικού. Ο Κβάμε Μπονσού είναι ένας παίκτης που έχει προταθεί, ενώ το τελευταίο όνομα που έχει γραφτεί για την ομάδα του Αγρινίου είναι αυτό του Αντώνη Πετρόπουλου, που φεύγει από τον ΟΦΗ.

ΑΕΛΚ

Μέχρι στιγμής, η ομάδα της Μυτιλήνης έχει στρέψει στις ανανεώσεις. Ο Κεϊτά ήδη συμφώνησε και ανακοινώθηκε, ενώ ο Χογκ θα είναι ο επόμενος που θα πάρει το δρόμο της... παραμονής. Όσον αφορά στις μεταγραφές, ο Μαντζουράκης ψάχνεται για ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής.

Πλατανιάς

Στον Πλατανιά ξέρουμε ότι ο Γκσπούρνινγκ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, ενώ ο Τετέ είναι ένας παίκτης που γράφεται για τον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά στην ενίσχυση, οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνονται για ένα στόπερ και έναν μεσοεπιθετικό.

Κέρκυρα

Εχει κλείσει τον Σιόντη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Λεόν θα είναι η δεύτερη χειμερινή μεταγραφή της ομάδας του νησιού των Φαιάκων. Παρόλα αυτά αναμένεται να αποκτηθούν ακόμη δύο παίκτες, που αφορούν τις θέσεις του στόπερ και του αριστερού χαφ.

Πανιώνιος

Δεν είναι λίγα τα ονόματα που ακούγονται για την ομάδα της Πλατείας. Ο Ρισβάνης είναι ένα από τα ονόματα που «παίζουν» για την άμυνα, ενώ o Γιώργος Κατίδης φέρεται να είναι στη λίστα της ομάδας. Παράλληλα, ο Αντώνης Πετρόπουλος είναι το πιο ηχηρό όνομα που υπάρχει για την επίθεση. Στη λίστα έχουν μπει και τα ονόματα των Καθάριος - Ρομπουλοάκου. Να τονίσουμε ότι ο Πανιώνιος έχει τον περιορισμό μεταγραφής ενός παίκτη που είναι άνω των 24 ετών.

Λεβαδειακός

Ο Γκονζάλο Μπουσταμάντε αναμένεται να γίνει κάτοικος Βοιωτίας υπογράφοντας για 1,5 χρόνο με τον Λεβαδειακό. Επίσης προτάθηκε ο Αργύρης, ο οποίος δεν θα φορέσει τελικά τη φανέλα της ομάδας, ενώ σκέψεις γίνονται και για τον Χαρτσιά. Από την Αργεντινή γράφουν για τον Σάντσες της Τεμπερλεϊ.

ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ έχουν το μυαλό τους στη σωτηρία και όχι στις μεταγραφές. Προσπάθεια έγινε για την απόκτηση του Τσιρίλο, αλλά οι Κρητικοί δεν είχαν υπολογίσει ότι δεν μπορούν να πάρουν τον παίκτη μιας και δεν λογίζεται ως Έλληνας. Επίσης, αυτό που... πονοκεφαλιάζει τους ανθρώπους της ομάδας είναι οι προσφυγές και το αν τελικά θα σωθεί η χρονιά, με όλα αυτά τα οικονομικά προβλήματα - τη στιγμή που δεν υπάρχει νεότερο για την είσοδο των Ιταλών επενδυτών.

Πανθρακικός

Ο Ρόκα θέλει να ενισχυθεί στην επίθεση, στα στόπερ, ενώ δεν θα έλεγε «όχι» αν έρθει και ένας ακραίος χαφ. Ο Μελίσσης είναι ένα όνομα που έχει γραφτεί, ενώ ο Ρισβάνης «παίζει» και για την ομάδα της Κομοτηνής όπως και ο Σκουρτάι.

Εργοτέλης

Ο Σαράνοφ θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Εργοτέλη για την κάλυψη της θέση του τερματουφύλακα. Επίσης, η ομάδα του Ηρακλείου θέλει έναν στόπερ και έναν επιθετικό. Οι Σπύρος Ρισβάνης και Ευθύμης Κουλούρης είναι τα δύο ονόματα που «παίζουν»! Όσον αφορά στο θέμα του προπονητή, έχει ακουστεί το ενδιαφέρον για τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, αλλά δεν αποκλείεται να μείνει και ο Ταουσιάνης.

Νίκη Βόλου

Εδώ δεν τίθεται θέμα μεταγραφών, αλλά ερώτημα το αν θα υπάρχει Νίκη Βόλου μετά τα Χριστύγεννα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα