Oι καλύτεροι στην Superleague

Θοδωρής Βασίλης
Oι καλύτεροι στην Superleague

bet365

Tέλος το πρωτάθλημα για το 2014 και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τους κορυφαίους της Σούπερ Λίγκας μέχρι στιγμής στον πρώτο γύρο με βάση την στατιστική τους παρουσία.

Ο ΠΑΟΚ θα κάνει γιορτές στην κορυφή και αυτό το βασίζει κατά πολύ σε δύο παίκτες. Τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Στέφανο Αθανασιάδη ο οποίος οδηγεί την κούρσα των σκόρερ με 8 γκολ. Δεύτερος με ένα γκολ πίσω του είναι ο Φακούντο Περέιρα με τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν πετύχει το 40% των τερμάτων του Δικεφάλου.

Μάλιστα, ο Κλάους πρωτεύει και σε άλλη μία κατηγορία, αυτή των γκολ ανά τελική προσπάθεια με τον διεθνή επιθετικό να χρειάζεται 2,5 προσπάθειες για να σκοράρει με τον Φακούντο Περέιρα που τον ακολουθεί να χρειάζεται 2,9 προσπάθειες.

Αντίθετα, στις τελικές προσπάθειες τα πρωτεία έχει ο Ολυμπιακός με τον Ντομίνγκες ο οποίος είναι ο πιο απειλητικός παίκτης. Ο Αργεντινός βρίσκεται στην πρώτη θέση με 40 τελικές προσπάθειες με δεύτερο τον Καλτσά της Βέροιας και τρίτο τον Τσάβες.

Όσον αφορά τις ασίστ, πρώτος και καλύτερος είναι ο Νίκολας Μαρτίνες του Παναιτωλικού, με έναν άλλον Αργεντινό τον Μάρτιν Ρόλε του Αστέρα Τρίπολης να ακολουθεί. Στις πάσες πρώτος και καλύτερος είναι ο Μητρόπουλος του Πανιωνίου ο οποίος έχει 178 σωστές μεταβιβάσεις, ενώ στα γεμίστα ο Νάνο είναι αυτός που έχει βρει περισσότερες φορές στόχο με 43 εύστοχα γεμίσματα σε 152 προσπάθειες.

Τέλος, ο Τσάβες μπορεί να είναι με διαφορά ο ποιοτικότερος παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα και αυτός που ανεβάζει ένα επίπεδο πάνω την ομάδα, αλλά είναι και ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη μέχρι στιγμής αφού μετράει 125, ενώ στις αποκρούσεις ο Λόρια του ΟΦΗ δείχνει αυτή την στιγμή ως ο καλύτερος τερματοφύλακας με 57 αποκρούσεις.


ΓΚΟΛ

Στέφανος Αθανασιάδης (8 γκολ)
Φακούντο Περέιρα (7 γκολ)
Κώστας Μήτρογλου (7 γκολ)
Νίκος Καρέλης (7 γκολ)

ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ

Αλεχάντρο Ντομίνγκες (40)
Νίκος Καλτσάς (39)
Κρίστιαν Τσάβες (38)
Παϊτίμ Κασάμι (37)
Μλάντεν Πέτριτς (37)

ΓΚΟΛ/ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ

Στέφανος Αθανασιάδης 2,5
Φακούντο Περέιρα 2,9
Έρικ Μορένο 3,2
Σίλβα Κλέιτον 3,3
Ρόμπερτ Μακ 3,5

ΑΣΙΣΤ

Νίκολας Μαρτίνες (6)
Μάρτιν Ρόλε (4)
Σίμον Βούκσεβιτς (4)
Νάνο (4)
Μπεν (4)

ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ

Νάνο (43/152)
Ράσβαν Ρατς (40/116)
Αλεχάντρο Ντομίνγκες (39/124)
Νίκολας Μαρτίνες (31/101)
Σίμον Βοίκσεβιτς (30/102)

ΠΑΣΕΣ

Παύλος Μητρόπουλος (178)
Αλεχάντρο Ντομίνγκες (169)
Ζέκα (167)
Σταύρος Τσουκαλάς (149)
Αριέλ Ιμπαγάσα (148)

ΛΑΘΗ

Κρίστιαν Τσάβες (125)
Ολιβιέ Μπουμάλ (110)
Νίκολας Μαρτίνες (104)
Χαβίτο (98)
Χοσέ Κάσες (95)

ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ

Γκιόργκι Λόρια (57)
Άντριου Χογκ (48)
Ράφαελ (48)
Μάρκος Βελλίδης (48)
Ερνέστας Σέτκους (44)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα