Oι παχουλοί των γηπέδων (pics)

Gazzetta team
Oι παχουλοί των γηπέδων (pics)

bet365

Με αφορμή τις κατηγορίες του Αντέλ Ταράμπτ ότι δεν παίζει στην ΚΠΡ εξαιτίας του βάρους του το gazzetta.gr σας παρουσιάζει παίκτες που έκαναν καριέρα έχοντας παραπανίσια κιλά.

Το αφεντικό της ΚΠΡ Χάρι Ρέντναπ αναφέρθηκε πρόσφατα στο βάρος του Ταράμπ και ισχυρίστηκε ότι έχει κάποια κιλά παραπάνω για αυτό και δεν παίζει με τον παίκτη να απαντάει άμεσα. Σας παρουσιάζουμε τους υπέρβαρους παίκτες που έχουν καταφέρει να πετύχουν στο ποδόσφαιρο με αρκετά παραπάνω κιλά.

Aς δούμε αναλυτικά:

Αντεμπάγιο Ακινφένβα

Με το παρατσούκλι «Το κτήνος» ζυγίζει πάνω από 100 κιλά αλλά έχει τρομερή σωματική δύναμη. Παίζει φορ με αξιοπρόσεκτη καριέρα στο Αγγλικό ποδόσφαιρο. Η φετινή χρονιά τον βρίσκει στην AFC Γουίμπλεντον μετρώντας ήδη 6 γκολ σε 12 εμφανίσεις.

Τζόν Πάρκιν

Στα 32 του αγωνίζεται στην Φόρεστ Γκριν Ρόβερς σαν επιθετικός. Η εμφάνιση του δεν συνδέεται εύκολα με την εικόνα ποδοσφαιριστή αλλά και ο Πάρκιν έχει αξιοπρόσεκτη καριέρα στο «Νησί». Φέτος μετράει 6 γκολ σε 16 εμφανίσεις. Οι οπαδοί της ομάδας του αναφέρονται συχνά σε εκείνον πάλι με το προσωνύμιο το «κτήνος» και περιμένουν με τον δυναμισμό του να σκοράρει σε κάθε ευκαιρία.

Ρονάλντο

Το «φαινόμενο». Ο Ρονάλντο έχει γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Με τεράστια καριέρα σε ομάδες όπως η Μίλαν, η Ρεάλ Μανδρίτης, η Ιντερ και η Μπαρτσελόνα στην δύση της καριέρας του αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με το βάρος του. Έπαιξε κάποια χρόνια στην Βραζιλία αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα θέματα που είχε με το βάρος του βάζοντας τέλος σε μια σπουδαία καριέρα.

Νέβιλ Σάουθχολ

Ο πρώην τερματοφύλακας με την σπουδαία καριέρα στην Έβερτον είχε χλευαστεί πολλές φορές για το μέγεθος του. Αυτό δεν τον εμπόδισε σε τίποτε να κάνει μεγάλη καριέρα την δεκαετία του 80' αλλά και του 90' και να αλλάξει 15 συλλόγους. Σταμάτησε το 2002.

Γιάν Μέλμπι

Ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ. Άλλος ένας παίκτης που δέχθηκε σκληρή κριτική για το βάρος του αλλά δεν πτοήθηκε. Ήταν πρωταγωνιστής στο κύπελλο του 1986 κόντρα στην Έβερτον.

Νιλ Σίπερλι

Επιθετικός με πέρασμα από πολλές ομάδες του Αγγλικού πρωταθλήματος με αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα. Πολλά γκολ με γεμάτες χρονιές με τελευταία γεμάτη αυτή με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ την διετία 2005-2007 που πέτυχε και 11 γκολ.

Αντριάνο

Πάρα πολύ ταλαντούχος ο Βραζιλιάνος άσος αλλά πάντα κουβάλαγε πρόβλημα με τα κιλά του. Δεν κατάφερε ποτέ να κάνει όσα έδειχνε ότι μπορούσε να πετύχει. Πήρε πολλές ευκαιρίες από ομάδες που πίστεψαν ότι θα τον κάνουν να διορθωθεί αλλά αντιμετώπιζε πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα που ακόμα και σήμερα τον ταλαιπωρούν. Ακόμα ακούγονται ομάδες για αυτόν χωρίς όμως κάτι παραπάνω.

 

Τελευταία Νέα