Ένας αήττητος Δικέφαλος! (vids)

Ένας αήττητος Δικέφαλος! (vids)

Θοδωρής Βασίλης
Ένας αήττητος Δικέφαλος! (vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Γκινγκάμπ και θέλει να παραμείνει για 8o συνεχόμενο παιχνίδι αήττητος σε φάση ομίλων του Europa League. Tο gazzetta.gr σας παρουσιάζει το σερί του Δικεφάλου του Βορρά.

Μετά τη νίκη επί της Ντιναμό Μινσκ ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Γαλλία για να αντιμετωπίσει την Γκινγκάμπ. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη θα ψάξει ένα θετικό αποτυέλεσμα για να κάνει βήμα πρόκρισης.

Εκτός από το θετικό αποτέλεσμα, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει ένα επιπλέον κίνητρο, αφού τρέχει ένα αήττητο σερί επτά αγώνων σε φάση ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ συμπληρώνοντας κοντά τέσσερα χρόνια χωρίς ήττα, αφού η τελευταία ήταν στις 4 Νοεμβρίου του 2010 από την Βιγιαρεάλ με 1-0 στο «Μαδριγάλ» με γκολ του Ρούμπεν.

Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ.

15/12/10

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ 0-1 (59' Σαλπιγγίδης)

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο εχθρικό Ζάγκρεμπ έχοντας ένα βαθμό διαφορά από τους Κροάτες που θέλουν μόνο νίκη για να κλέψουν αυτοί την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση του θεσμού. Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ είναι κακός, η Ντιναμό χάνει ευκαιρίες, αλλά στην επανάληψη και στην πρώτη καλή στιγμή στο 60' ο Σαλπιγγίδης σκοράρει και τρέχει να το πανηγυρίσει με τον Μάκη Χάβο. Ο ΠΑΟΚ φεύγει αλώβητος και με την πρόκριση στις αποσκευές του.

29/9/11

Ρούμπιν Καζάν-ΠΑΟΚ 2-2 (52' Νάτχο, 66' Ντιαντίουν-22' Αθανασιάδης, 80' Φωτάκης)

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε όμιλο με την Τότεναμ και την Ρούμπιν Καζάν και όλοι θεωρούν αουτσάιντερ την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι. Μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Τότεναμ οι Θεσσαλονικείς ταξίδεψαν στο Καζάν για να αντιμετωπίσουν την Ρούμπιν. Ο Αθανασιάδης βάζει μπροστά στο σκορ τον Δικέφαλο, αλλά οι Νάτχο και Ντιαντίουν κάνουν την ανατροπή πριν ο Φωτάκης δέκα λεπτά πριν το τέλος φέρει το ματς στα ίσια δίνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

3/11/11

Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ 1-3 (51' Ντίνεχι-7', 38' Σαλπιγγίδης, 36' Φωτάκης)

Η Σάμροκ Ρόβερς είναι ο αδύναμος κρίκος του ομίλου και ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στην Ιρλανδία γνωρίζοντας ότι κάθε αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη θα είναι αποτυχία και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Σαλπιγγίδης είναι σε τρομερή ημέρα πετυχαίνοντας δύο γκολ με τον Φωτάκη να προσθέτει άλλο ένα και το τρίποντο να έρχεται εύκολα.

30/11/11

Τότεναμ-ΠΑΟΚ 1-2 (38' Μόντριτς-6' Σαλπιγγίδης, 14' Αθανασιάδης)

Μετά το Highbury ο Δικέφαλος άλωσε και το White Hart Lane, κερδίζοντας την Τότεναμ εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους 32 του Europe League την προτελευταία αγωνιστική και μάλιστα παίζοντας άδικα με 10 από το πρώτο ημίχρονο. Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με τα γκολ των Σαλπιγγίδη(6’) και Αθανασιάδη στο (14’), όμως η συνέχεια ήταν τελείως διαφορετική καθώς ο Ολλανδός διαιτητής έβαλε τα «σπιρούνια» στο παιχνίδι καθώς ως άλλος Αϊ Βασίλης μοίρασε τα δωράκια του ένα πέναλτι και μια αποβολή, του Σταφυλίδη με τον ΠΑΟΚ να κρατάει μέχρι το τέλος το 2-1 και να γράφει μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του.

3/10/13

Αλκμααρ-ΠΑΟΚ 1-1 (82' Χούβελεου-93' Σαλπιγγιδης)

Ο ΠΑΟΚ πάει στην Ολλανδία και το αήττητό του σερί κινδυνεύει άμεσα μετά το γκολ του Χούβελεου στο 82'. Τα μεγάλα ματς όμως είναι για τους μεγάλους παίκτες και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μιλάει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, η οποία μάλιστα είχε και δύο δοκάρια.

24/10/13

Μακάμπι Χάιφα-ΠΑΟΚ 0-0

Σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα ο ΠΑΟΚ καταφέρνει να φύγει από το Ισραήλ πετυχαίθνοντας τον σκοπό του. Να μην ηττηθεί, να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και ουσιαστικά να κλειδώσει την πρόκριση στους «32» αφού στα δύο ματς που απέμεναν ήθελε ένα βαθμό για να εξασφαλίσιε και μαηθηματικά την πρόκριση.

28/11/13

Σαχτιόρ Καραγκαντί-ΠΑΟΚ 0-2 (54' Λούκας, 92' Κιτσιου)

Με ευρωπαϊκό αέρα ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην παγωμένη Αστάνα και πετυχαίνει τη νίκη που του εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Ο Λούκας με ένα τρομερό γκολ ανοίγει το σκορ με τον Κίτσιου στις καθυστερήσεις να κλειδώνει τη νίκη και τον ΠΑΟΚ να φεύγει με το διπλό.

Follow me: @Teovas82

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα