Οι παραξενιές του Ζλάταν (vids)

Γιώργος Βροντάκης
Οι παραξενιές του Ζλάταν (vids)

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς σαν... Θεός του ποδοσφαίρου έχει τις δικές του εντολές. Μια από αυτές είναι το «ου με αγγίξεις»! Ο Γιώργος Βροντάκης μας θυμίζει τις παραξενιές του.

Ο Σουηδός επιθετικός έχει πει αρκετές ατάκες για τον εαυτό, έχει ύφος χιλίων καρδιναλίων και θεωρεί τον εαυτό του ως... Θεό του ποδοσφαίρου. Αλλωστε έχει ξεστομίσει πως: «Συνήθως λένε πως δεν γίνεσαι θρύλος πριν πεθάνεις. Εγώ όμως είμαι ένας ζωντανός θρύλος ήδη»!

Έτσι, δεν θα μπορούσε να μην έχει τις δικές του εντολές. Μια από αυτές είναι το: «μην με αγγίζεις...»! Ο Ζλάταν το έδειξε αυτό και στο τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε με το εθνόσημο απέναντι στην Αυστρία.

Το gazzetta.gr σας θυμίζει τις αντιδράσεις του Σουηδού επιθετικού όταν τον ακουμπάνε...

Τίνος είσαι εσύ;
Στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2016, η Σουηδία φιλοξενήθηκε στην Αυστρία και σε μια στημένη φάση ο Οκότιε μάρκαρε τον Ιμπραϊμοβιτς. Ο παίκτης των γηπεδούχων ακούμπησε τον Ζλάταν και ο Σουηδός τρελάθηκε και τον κοίταζε με ύφος σαν να του λέει ποιος είσαι εσύ που με αγγίζεις.

Το... νερό από το στόμα!

Τον Νοέμβριο του 2012 ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς είχε τιμωρηθεί με 3 αγωνιστικές και στην επιστροφή του στα γαλλικά γήπεδα έγινε πάλι θέμα. Σε μια αναμέτρηση δίψασε και ενώ έπινε νερό εκτός αγωνιστικού χώρου, ο τέταρτος διαιτητής πήγε να του το πάρει από τα χέρια... Δείτε την αντίδραση του Σουηδού επιθετικού!

Τον έπιασε ο Λαβέτσι από τη μύτη και... έσκασε!

Στον Ζλάταν δεν πρέπει να του αρέσουν και πολύ οι σωματικές επαφές, αν λάβουμε υπόψη και την αντίδραση του στο αστείο του Εζεκιέλ Λαβέτσι. Ο Αργεντινός συμπαίκτης του στην Παρί κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών έπιασε τη μύτη του Ιμπραϊμοβιτς και αυτός... έσκασε!

Μην ακουμπήσεις τον γιο του Ζλάταν

Στους πανηγυρισμούς της Παρί Σεν Ζερμέν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι ποδοσφαιριστές είχαν μαζί και τα παιδιά τους. Ετσι, ένας ρεπόρτερ έκανε το λάθος να ακουμπήσει τον γιο του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και γνώρισε την οργή του...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα