Φάκελος Άρης στο gazzetta.gr

Φάκελος Άρης στο gazzetta.gr

Gazzetta team
Φάκελος Άρης στο gazzetta.gr

bet365

Το gazzetta.gr κατέγραψε σε μια σειρά θεμάτων και συνεντεύξεων τους λόγους που οδήγησαν τον Άρη στον υποβιβασμό και στην οικονομική δυσπραγία.

Όταν ένας σύλλογος με την ιστορία του Άρη φτάνει στον υποβιβασμό και στην αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα, τα πράγματα δεν είναι απλά. Δεδομένα έγιναν λάθη, κακοδιαχείριση, επιλογές που έφερναν την ομάδα όλο και πιο κοντά στο διοικητικό και αγωνιστικό τέλμα.

Το gazzetta.gr με μια σειρά θεμάτων κατέγραψε την πορεία των «κίτρινων», ανέδειξε κάποια από τα λάθη και απαρίθμησε τις επιλογές της επόμενης μέρας. Παράλληλα, απευθύνθηκε σε ν από το ευρύτερο περιβάλλον του συλλόγου. Αρκετοί δεν θέλησαν να μιλήσουν. Άλλοι, όμως, βγήκαν μπροστά και κατέθεσαν τις απόψεις τους...

Διαβάστε ΕΔΩ για το ξεκίνημα από το ελπιδοφόρο άρθρο 44.

Διαβάστε ΕΔΩ για τα ακριβά συμβόλαια, το μοντέλο από την Λατινική Αμερική, το πρώτο... σχίσμα και τα βαριά χαρτιά που ακόμη και σήμερα πληρώνει ο σύλλογος

Διαβάστε ΕΔΩ για τα αίτια της κατρακύλας.

Διαβάστε ΕΔΩ για τις προοπτικές της επόμενης μέρας.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέντευξη του πρώην διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ, Αντώνη Ζαμπέτα, στο gazzetta.gr.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέντευξη του πρώην προέδρου του Ερασιτέχνη, Νίκου Παπαδόπουλου, στο gazzetta.gr.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέντευξη του Ντίνου Κούη στο gazzetta.gr.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέντευξη του προέδρου της ΠΑΕ, Πάνου Στεφανίδη στο gazzetta.gr.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέντευξη του πρώην παίκτη του Άρη, Τόνι Κάλβο στο gazzetta.gr.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα