Ευρηματικά πανό στα ελληνικά γήπεδα (pics)

Γιώργος Βροντάκης
Ευρηματικά πανό στα ελληνικά γήπεδα (pics)

bet365

Οι φίλαθλοι του Ηρακλή ανάρτησαν πανό στο ματς με τον ΠΑΟΚ που έγραφε: «Μια πόλη, μια ομάδα, μια τζατζίκι, μια πατάτες». Το gazzetta.gr παρουσιάζει και άλλα ευρηματικά πανό στα ελληνικά γήπεδα.

Στο ματς του Κυπέλλου του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ στο Καυτατζόγλειο, οι φίλοι του «γηραιού»... εμπνεύστηκαν το πανό: «Μια πόλη, μια ομάδα, μια τζατζίκι, μια πατάτες» για να την «πουν» στους ασπρόμαυρους για το σλόγκαν τους: «Μια πόλη, μια ομάδα»!

«Νικήστε, όχι για μας, αλλά για τη φουκαριάρα τη μάνα μας»!
Οι οπαδοί του Ηρακλή είχαν δείξει για ακόμα μία φορά πως διαθέτουν ευρηματικότητα τον Ιανουάριο του 2009 στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, όπου σήκωσαν ένα πανό στο πνεύμα γνωστής τηλεοπτικής διαφήμισης, γράφοντας: «Νικήστε, όχι για μας, αλλά για τη φουκαριάρα τη μάνα μας»!

Επίσης, σε ένα ματς στη Λιβαδειά κρατούσαν ένα πλακάτ με σήμα οδικής κυκλοφορίας που ανέγραφε «Προσοχή παίζουν γριές»!

Οι Παναθηναϊκοί πικάρουν τους Ολυμπιακούς
Για να πικάρουν τους φίλους του Ολυμπιακού (όπως έκαναν και αυτοί του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ) ανάρτησαν πανό σε αγώνα των αιωνίων στο μπάσκετ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι πήγαν πίσω από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» και σήκωσαν ένα πανί που έγραφε: «Ήσε στω μειαλλώ (;;) κάτει αννωρτώγραφω» επειδή οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είχαν κάνει ορθογραφικά λάθη σε δικά τους πανό.

«50% κούρεμα να κάνετε σε κάνα γίδι»
Πάντως, από τα πιο ευρηματικά πανό ήταν για πολιτικούς λόγους όπου αναρτήθηκαν σχεδόν σε όλα τα ελληνικά γήπεδο λόγω Τρόικας, ΔΝΤ και πολιτικών. Σε ένα παιχνίδι της Super League στο Καραϊσκάκης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΟΦΗ, οι οπαδοί των γηπεδούχων ανέβασαν ένα πανό που έγραφε: «50% κούρεμα να κάνετε σε κάνα γίδι, από εμάς θα πάρετε ένα αρχ...», περνώντας το μήνυμα τους για την κυβέρνηση.

«Μετά το κούρεμα, έρχεται η φάπα»
Πολύ ωραία έμπνευση είχαν και οι οπαδοί της ΑΕΚ, όταν σε ένα ματς στο ΟΑΚΑ έστειλαν και αυτή μήνυμα, γράφοντας: «Μετά το κούρεμα, έρχεται η φάπα». Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

«Skopia is Monkeydonia»
Πολιτικού περιεχομένου ήταν και ένα πανό των οπαδών του ΠΑΟΚ που είχε σχέση με τα Σκόπια και ένα πανό που είχαν αναρτήσει οι Σκοπιανοί για την Μακεδονία, ενώ είχαν κάψει και ελληνική σημαία. Οι ασπρόμαυροι απάντησαν γράφοντας: «Skopia is Monkeydonia».

«Ελλάδα λόγω κρίσης πρέπει να κερδίσεις»
Όμως, δεν είναι μόνο οι οπαδοί των ελληνικών συλλόγων που έχουν έμπνευση, αλλά και της Εθνικής ομάδας. Στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Λιθουανία στο Καραϊσκάκης, κάποιοι φίλαθλοι από την Κυψέλη σήκωσαν ένα πανό που έγραφε: «Ελλάδα λόγω κρίσης πρέπει να κερδίσεις».

Η μαντινάδα – πανό για τον Ρεχάγκελ
Ακόμα καλύτερο ήταν το πανό που αναρτήθηκε στο Παγκρήτιο, όταν η Εθνική του Ρεχάγκελ αγωνίστηκε τον Απρίλιο του 2009 για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής με το Ισραήλ. Οι Κρητικοί φίλαθλοι έγραψαν σε πανό μια μαντινάδα: «Πιε Rehhagel μια ρακή για να πας την Εθνική τελικό στην Αφρική».

«Γυναίκα!!! Με ρέγουλα το κέρατο»
Στις 19 Νοεμβρίου του 2008, η Εθνική Ελλάδος έπαιξε φιλικό με την Ιταλία στο Φάληρο και ένας γαλανόλευκος φίλαθλος από τη Θεσσαλονίκη βρέθηκε στις κερκίδες του Καραϊσκάκης και έστειλε μήνυμα προς τη σύζυγο του. «Γυναίκα!!! Με ρέγουλα το κέρατο, έρχεται και Μουντιάλ», έγραφε το πανό που που κρέμασε...

«Πολεμήστε για την άνοδο»
Τέλος, σε μικρότερη κατηγορία της Ελλάδας ένας φίλαθλος του Διαγόρα Ρόδου, ο Σορίν ταξίδεψε από τη Ρουμανία μέχρι το Παραδείσι για να δει την αγαπημένη του ομάδα. Ετοίμασε ένα πανό από τη Ρουμανία και το ανάρτησε γράφοντας στα αγγλικά: «Πάλεψα για να βρω λύσεις και να έρθω να δω τον Διαγόρα. Τώρα εσείς πολεμήστε για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία».

 

Τελευταία Νέα