Ο Παναθηναϊκός πονάει στον αέρα (vids)

Ο Παναθηναϊκός πονάει στον αέρα (vids)

Γιώργος Βροντάκης
Ο Παναθηναϊκός πονάει στον αέρα (vids)

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχασε πάλι βαθμούς από... ψηλά και όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr έφτασε τους 10 στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι πράσινοι παρουσίασαν για άλλη μια φορά το πρόβλημα που υπάρχει από αέρος, αφού σχεδόν τα μισά γκολ που έχουν δεχτεί στη Super League είναι από κεφαλιές! Το τριφύλλι έχει μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του 13 φορές και από αυτά τα 5 είναι από ψηλά και αν εξαιρέσουμε το αυτογκόλ του Μαρινάκη στη Νέα Σμύρνη και το πέναλτι του Στοχ στην Τούμπα, τότε τα παραπάνω από τα μισά τέρματα που «τρώει» ο Παναθηναϊκός είναι λόγω... αεροπορίας.

Η πράσινη αεροπορία δεν... πετάει!
Ο Παναθηναϊκός... πονάει στον αέρα και αυτό φάνηκε από το καλοκαίρι! Τι και αν ο Καπίνο είναι 195 εκατοστά, ο Κοτσόλης 189, ο Τριανταφυλλόπουλος 186, ο Ρισβάνης 196, ο Κουτρουμπής 189 και ο Σίλντενφελντ 191!

Γιατί αναφέρουμε μόνο αυτούς τους 7; Μα επειδή αυτοί ήταν οι παίκτες που αγωνίστηκαν στα ματς που ο Παναθηναϊκός δέχτηκε γκολ από κεφαλιές. Φυσικά, στα περισσότερα τέρματα την μεγαλύτερη ευθύνη από όλους την έχουν οι δύο τερματοφύλακες, όπως θα δείτε και στα παρακάτω video...

Κεφαλιά από τη μικρή περιοχή!
Δεν δικαιολογείται οι πράσινοι να δέχονται τόσα τέρματα από κεφαλιές. Η αρχή έγινε την 4η αγωνιστική όταν ο Παναθηναϊκός φιλοξενήθηκε στα Χανιά από τον Πλατανιά. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Θωμάς Ναζλίδης πήρε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή του Στέφανου Καπίνο, νικώντας τον πανύψηλο πορτιέρο του Παναθηναϊκού. Άξιο αναφοράς είναι πως ο Θωμάς Ναζλίδης είναι 10 πόντους πιο κοντός από τον διεθνή πορτιέρο.
Δείτε το video ΕΔΩ...

Ήττα από... ψηλά!
Έπρεπε να περάσουν τρεις αγωνιστικές, ώστε ο Παναθηναϊκός να δεχτεί άλλο ένα γκολ από... ψηλά. Οι πράσινοι για την 7η αγωνιστική πήγαν στην Τούμπα ως αουτσάιντερ, όμως, κατάφεραν να προηγηθούν. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με πέναλτι του Στοχ και με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο (47') ο Στέφανος Αθανασιάδης πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και νίκησε τους κεντρικούς αμυντικούς και τον Καπίνο.
Δείτε το video ΕΔΩ

Αντί για γιορτή έγινε... κηδεία
Στο 500ό ματς του Παναθηναϊκού δεν έγινε γιορτή, αλλά... κηδεία στη Λεωφόρο καθώς ηττήθηκε από τον Πανθρακικό με 2-1 χάρη σε δύο... αστείες για μεγάλη ομάδα κεφαλιές. Η αρχή έγινε στο 18', όταν ο Ζεκίνια νίκησε στον αέρα τον Σίλντενφελντ και στη συνέχεια τον Καπίνο βάζοντας μπροστά στο σκορ τον σύλλογο της Κομοτηνής.

Την... παράσταση, όμως, έκλεψε ο Ρομέου όταν 15 λεπτά πριν το φινάλε πετάχτηκε προ του Καπίνο (με τον Νάνο που ήταν ο προσωπικός του «φρουρός» να έχει σταματήσει) στη μικρή περιοχή και έδωσε το διπλό στον Πανθρακικό.
Δείτε το video ΕΔΩ

13η και γρουσούζικη αγωνιστική
Ο Παναθηναϊκός ήταν το φαβορί στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα για την 13η αγωνιστική, αλλά για άλλη μια φορά πληγώθηκε από κεφαλιά. Οι πράσινοι προηγήθηκαν νωρίς με τον Μάρκους Μπεργκ, όπως στην Τούμπα, αλλά στο ίδιο λεπτό (47') δέχτηκαν γκολ με κεφαλιά. Έπειτα από κόρνερ του Κανακούδη ο Στέφανος Κοτσόλης έκανε την έξοδο του Μεσολογγίου και ο Θανάσης Παντελιάδης που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο πριν από ένα λεπτό και τρία δευτερόπετα, πέτυχε ένα πολύ εύκολο γκολ ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Δείτε το video ΕΔΩ

Δέκα χαμένοι βαθμοί...
Ο Παναθηναϊκός στις πρώτες 13 αγωνιστικές έχει χάσει από τον... αέρα δέκα βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια μετά και τα χθεσινά με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά και τον ΠΑΟΚ, τερματοφύλακας ήταν ο Καπίνο και στόπερ οι Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος. Στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό ο Καπίνο ήταν στην εστία και οι Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ απέναντι στον Απόλλωνα ο Γιάννης Αναστασίου έβαλε τον Κοτσόλη στα δοκάρια και τους Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο μπροστά του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα