Διαγωνισμός καρφωμάτων: Φτιάξτε την ιδανική 4άδα! (poll)

Νίκος Καρφής
Διαγωνισμός καρφωμάτων: Φτιάξτε την ιδανική 4άδα! (poll)

bet365

Nτουάιτ Χάουαρντ και Ντέρικ Τζόουνς θα βρίσκονται στον διαγωνισμό καρφωμάτων και το gazzetta.gr ζητά από τους αναγνώστες του να δημιουργήσουν την ιδανική 4άδα.

Το... παζλ του διαγωνισμού καρφωμάτων συμπληρώνεται σιγά-σιγά.

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ θα είναι σίγουρα στο Σικάγο για τον slam dunk contest για να μας θυμίσει τα παλιά, ενώ παρέα θα είναι και ίσως ο κορυφαίος in game dunker, Ντέρικ Τζόουνς τζούνιορ του Μαϊάμι.

Η συζήτηση για τον διαγωνισμό έχει πάραει φωτιά, καθώς πρόσκληση για να συμμετέχει, έχει δεχθεί και ο Ζακ ΛαΒίν, ο οποίος πιθανότατα θα την κάνει αποδεκτή να παίξει και στο All Star Game στο ματς της Κυριακής.

Το gazzetta.gr βάζει για ακόμη μια φορά στην κουβέντα τους αναγνώστες του και τους ζητά να ψηφίσουν τον παίκτη που θα ήθελαν οπωσδήποτε να δουν στον διαγωνισμό καρφωμάτων, έτσι ώστε να φτιαχτεί στη συνέχεια η ιδανική τετράδα.

Εκτός από τους σίγουρους, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον Ζάιον Oυίλιαμσον που αν και δεν έχει αγωνιστεί ακόμα, μας έχει δείξει στο NCAA, αλλά και στην preseason ότι μπορεί να... τρελάνει κόσμο με τις πτήσεις του.

Σίγουρα μια ισχυρή υποψηφιότητα είναι και ο Άαρον Γκόρντον που μαζί με τον ΛαΒίν μας είχαν χαρίσει έναν εκ των κορυφαίων slam dunk contest στην ιστορία.

Aν και είναι σχεδόν απίθανο να δούμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στον διαγωνισμό, δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε στην ψηφοφορία τον άνθρωπο που καρφώνει περισσότερο από κάθε άλλον στο ΝΒΑ.

Μην νομίζετε πως θα λείπει ο απίθανος Ντόνοβαν Μίτσελ που έχει δοκιμάσει την τύχη του στο παρελθόν στον διαγωνισμό και τα έχει πάει περίφημα.

Θα μπουν στην κουβέντα και οι Μπρίτζες και Ντιάλο, αφού θέλουμε να τους δώσουμε ακόμη μια ευκαιρία μετά τα περσινά. Άλλωστε είναι εντυπωσιακοί και στα ματς των Χόρνετς και Θάντερ αντίστοιχα.

Θα κλείσουμε με τον αξεπέραστο και κορυφαίο dunker της ιστορίας Βινς Κάρτερ. Άλλωστε ο Τρέι Γιανγκ θέλει να τον δει σαν τρελός.

Πάντως μην κρίνετε τον Κάρτερ του 2000 γιατί δεν θα έχει νόημα το poll. O Bινς νεότερος δεν μπορούσε να συγκριθεί με κανέναν. Για το παρόν μιλάμε.

*Ο Τζα Μοράντ έριξε... άκυρο, αλλιώς θα ήταν στη λίστα.

Έφτασε η ώρα να ψηφίσετε

 

NBA Τελευταία Νέα