Η ιδανικότερη επιλογή για τελευταίο σουτ σε Game 7 τελικών! (poll)

Νίκος Καρφής
Η ιδανικότερη επιλογή για τελευταίο σουτ σε Game 7 τελικών! (poll)

bet365

To gazzetta.gr ζητά βάζει στο παιχνίδι τους αναγνώστες του και ζητά να επιλέξουν σε ποιον σταρ της λίγκας θα έδιναν την τελευταία επίθεση σε Game 7 τελικών.

Πριν λίγες μέρες το ΝΒΑ ξεχώρισε τις κορυφαίες φάσεις της δεκαετίας, με το τρίποντο του Ρέι Άλεν στο Game 6 των τελικών (2013) των Χιτ με τους Σπερς να βρίσκεται στην 1η θέση.

Την τιμητική τους είχαν η τάπα του ΛεΜπρόν στον Ιγκουοντάλα, αλλά και το clutch τρίποντο του Ίρβινγκ στο Game 7 των τελικών του 2016, το οποίο χάρισε το πρώτο πρωτάθλημα στους Καβς.

Το gazzetta.gr θέλει να βάλει στην... εξίσωση τους αναγνώστες του και ζητά να επιλέξουν τον σταρ του ΝΒΑ που θα διάλεγαν για να πάρει την τελευταία επίθεση σε Game 7 τελικών (με την ομάδα του να χάνει για ένα πόντο και να έχει μια επίθεση 15 δευτερολέπτων).

Ο ΛεΜπρόν που έχει την περισσότερη εμπειρία από τα playoffs και έχει πετύχει πολλά μεγάλα σουτ δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Όπως και ο Λέοναρντ με τα περσινά ηρωικά του που χάρισε το πρωτάθλημα στους Ράπτορς.

Θέση παίρνει και ο MVP της λίγκας, ο ασταμάτητος Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά και ο εντυπωσιακός Τζοέλ Εμπίντ.

Ο ηγέτης των Σέλτικς, Κέμπα θα δοθεί ως επιλογή, όπως και οι Γιόκιτς και Χάρντεν που σίγουρα θέλουν την κατάσταση στα χέρια τους όταν η μπάλα καίει.

Όταν μιλάμε για clutch καταστάσεις δεν μπορεί να λείπει από την κουβέντα ο ορισμός του clutch, Ντάμιαν Λίλαρντ. Δεν γινόταν να ξεχάσουμε τον άνθρωπο που φέτος προσπαθεί να πάρει το πρώτο βραβείο MVP στην καριέρα του στο ΝΒΑ, τον θαυματουργό Λούκα Ντόντσιτς.

* Οι Κάρι, Τόμπσον και Ντουράντ δεν δίνοντας ω επιλογές, αφού είναι off λόγω σοβαρών τραυματισμών.

Πάμε να ψηφίσουμε!

 

NBA Τελευταία Νέα