ΝΒΑ: Όταν σε γιουχάρουν στο πρώην «σπίτι» σου! (vids)

Νίκος Καρφής
ΝΒΑ: Όταν σε γιουχάρουν στο πρώην «σπίτι» σου! (vids)

bet365

Mε αφορμή τη γιούχα των φίλων των Πέλικανς στον Ντέιβις, το gazzetta.gr θυμάται παρόμοια περιστατικά με επιστροφές παικτών στο πρώην σπίτι τους.

Επιστροφή στοιχήματος* στο Europa League! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πολλές φορές ο φίλαθλος δυσκολεύεται να συγχωρέσει έναν παίκτη που θαύμαζε για χρόνια ως καμάρι, ως leader της ομάδας του και τελικά τον βλέπει να φεύγει για άλλες πολιτείες.

Ειδικά αν ο παίκτης αυτός ήταν η σημαία σου, ο ηγέτης για πολλά χρόνια.

Το gazzetta.gr εμπνεύστηκε από την.... υποδοχή των φίλων των Πέλικανς στον Άντονι Ντέιβις και θυμάται ορισμένες περιπτώσεις που stars του ΝΒΑ αποδοκιμάστηκαν έντονα στην επιστροφή στο πρώην «σπίτι τους.

Κέβιν Ντουράντ (Όταν επέστρεψε στην Οκλαχόμα σαν παίκτης των Ουόριορς)

Για χρόνια ήταν ο ηγέτης των Θάντερ. Μαζί του έκαναν όνειρα ακόμα και για τιτλο με την ομαδάρα των Χάρντεν, Ουέστμπρουκ και Ιμπάκα, Αλλά ο Ντουράντ αποφάσισε να φύγει το καλοκαίρι του 2016 και να πάει στην ομάδα που απέκλεισε τους Θάντερ στα playoffs, τους Ουόριορς. Με αυτόν τον τρόπο τους έκανε πανίσχυρους, μια κίνηση που δεν γινόταν να ξεχαστεί από τον κόσμο στην Οκλαχόμα. Ποτέ δεν του το συγχώρεσαν και τον αποδοκίμασαν έντονα στην επιστροφή του

Βινς Κάρτερ (Όταν γύρισε στο Τορόντο ως παίκτης των Νετς)

Για τους Ράπτορς ο Κάρτερ είναι θρύλος. Είναι το πρόσωπο τους, ο ανθρωπος που τους έβαλε στο χάρτη. Ο κορυφαίος dunker στην ιστορία μεγαλούργησε στους Ράπτορς, όντας ο Θεός για τον κόσμο στο Τορόντο. Όμως απέτυχε να φτάσει στους τελικούς. Η απόφαση του να πάει στους Νετς δεν άρεσε. Πλήγωσε πολύ κόσμο στον Καναδά, ο οποίος τον αποδοκίμασε όταν γύρισε πίσω σαν παίκτης του Νιου Τζέρσεϊ. Για τον κόσμο του Τορόντο αυτό ήταν σαν να μπαίνει μαχαίρι στην καρδιά.

Ντουάιτ Χάουαρντ (Όταν επέστρεψε στο Λος Άντζελες ως παίκτης των Ρόκετς)

O Xάουαρντ διαφέρει από τους υπόλοιπους της λίστας. Η αλήθεια είναι πως δεν κατάφερε να πιάσει στους λιμνάνθρωπους ο Χάουαρντ. Ποτέ δεν ένιωσε καλά, ποτέ δεν ταίριαξε με τον Κόμπι. Σίγουρα δεν θυμάται με τον καλύτερο τρόπο την πορεία του στους Λέικερς. Φυσικά τα αισθήματα είναι αμοιβαία από τον κόσμο στο Λος Άντζελες και το έδειξαν όταν γύρισε σαν παίκτης των Ρόκετς. Η γιούχα έκανε την εμφάνιση της στο Staples Center.

ΛεΜπρόν Τζέιμς (Όταν επέστρεψε για πρώτη φορά στο Κλίβελαντ ως παίκτης των Χιτ)

Η σχέση του ΛεΜπρόν με τους φιλάθλους των Καβς πέρασε από πολλά κύματα. Στο Κλίβελαντ τον αγάπησαν, πίστεψαν ότι θα τους οδηγήσει στην κορυφή, τους έδωσε ελπίδα.Όμως έφυγε με το περιβόητο decision του 2010 για τους Χιτ, κάτι που εξαγρίωσε πολύ κόσμο στο Κλίβελαντ. Έφτασαν σε σημείο να καίνε φανέλες του. Φυσικά η γιούχα ήταν πολύ έντονη στην επιστροφή του ως παίκτης των Χιτ. Δύσκολες στιγμές για τον Βασιλιά, ο οποίος ωστόσο γύρισε πιο έτοιμος και έγραψε ιστορία με τους Καβς, οδηγώντας τους στο πρώτο και μοναδικό πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

H λίστα είναι μεγάλη και σε αυτή υπάρχουν η επιστροφή του Ίρβινγκ στο Κλίβελαντ ως παίκτης των Σέλτικς, η πρώτη του Τζορτζ στην Ιντιάνα με τη φανέλα των Θάντερ, η επιστροφή του Άλεν στη Βοστώνη σαν παίκτης των Χιτ, αλλά και ο Μπος που επέστρεψε στο Τορόντο, αλλά φορούσε τη φανέλα των Χιτ. Επίσης αποδοκιμασίες άκουσε ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι στο Χιούστον, αφού οι φίλαθλοι δεν μπορούσαν να τον βλέπουν με φανέλα των Πίστονς.

 

NBA Τελευταία Νέα