Ποιος θα τερματίσει πρώτος στη regular season; (poll)

Νίκος Καρφής
Ποιος θα τερματίσει πρώτος στη regular season; (poll)

bet365

H μάχη για το απόλυτο πλεονέκτημα στα playoffs συνεχίζεται και το gazzetta.gr ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν ποιος θα είναι στην κορυφή στο τέλος της regular season.

Φτάνουμε προς το τέλος της regular season και έχουμε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα με τις καλύτερες ομάδες της λίγκας, αυτές που θα παλέψουν για την πρωτιά με σκοπό να πάρουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ενόψει playoffs που έρχονται.

Το gazzetta.gr έβαλε στη... ζυγαριά Μπακς, Ράπτορς, Ουόριορς και Νάγκετς και ζητά από τους αναγνώστες να ψηφίσουν ποια ομάδα θα τερματίσει στην κορυφή όταν τελειώσει η regular season

Μπακς (50-16)

Διανύουν ονειρική σεζόν οι Μπακς. Μετά την επικράτηση του κόντρα στους Χόρνετς, έφτασαν στο 50-16 και έγιναν η πρώτη ομάδα στο ΝΒΑ που φτάνει στις 50 νίκες.Έτσι κατάφεραν να φτάσουν σε αυτόν τον αριθμό νικών για πρώτη φορά έπειτα από τη σεζόν 2000-01, τότε που τελείωσαν με ρεκόρ 52-30 κι έφτασαν ως τους τελικούς της Ανατολής (έχασαν από τους Σίξερς με 4-3 νίκες.

Είναι η καλύτερη ομάδα φέτος στο ΝΒΑ, ενώ μιλάμε για το κορυφαίο σύνολο στα εντός έδρας με ρεκόρ 27-5. Με τον ασταμάτητο Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι φαβορί για MVP, τα ελάφια αυτή τη στιγμή είναι το φαβορί για το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ενόψει playoffs. Θέλουν να κάνουν ένα δυνατό finish στη regular season και να… φοβίσουν ακόμη περισσότερο τους αντιπάλους τους πριν την postseason. Τα… ελάφια ξέρουν πως φέτος έχουν μια μεγάλη ευκαιρία για κάτι πραγματικά σπουδαίο.

Ράπτορς (47-19)

Για ακόμη μια σεζόν οι Ράπτορς βρίσκονται στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας και έχουν υψηλές φιλοδοξίες πριν αρχίσει η postseason. Σίγουρα θέλουν να αποφύγουν τις δυσάρεστες εκπλήξεις των προηγούμενων ετών, να ξορκίσουν την κατάρα και να παίξουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελικούς.

Ο Καουάι Λέοναρντ είναι ο ηγέτης τους και ο άνθρωπος που θα πάρει ευθύνες, όταν καίει η μπάλα στα playoffs. Θέλουν να τερματίσουν πρώτοι στη regular season και εξακολουθούν να κυνηγούν με… λύσσα το Μιλγουόκι. Τρίτη καλύτερη ομάδα τόσο στα εντός έδρας, όσο και στα εκτός έδρας.

Oυόριορς (45-20)

Ποτέ μην υποτιμάς την καρδιά του πρωταθλητή. Μπορεί οι Ουόριορς να μην θυμίζουν τις εξαιρετικές προηγούμενες σεζόν που έκαναν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν βρίσκονται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες. Στην τρίτη θεση της συνολικής βαθμολογίας πίσω από τους Μπακς και τους Ράπτορς.

Στη Δύση πάνε για πρώτοι και η μόνη σοβαρή απειλή για αυτούς είναι οι Νάγκετς. Οι πολεμιστές έχουν κατακτήσει 2 σερί τίτλους και θα προσπαθήσουν να… αγχώσουν τους Μπακς για να τους πάρουν το απόλυτο πλεονέκτημα. Σίγουρα ακόμα και αν χρειαστεί να παίξουν με μειονέκτημα έδρας στα τελευταία στάδια των playoffs, κανείς δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος με μια ομάδα που έχει στις τάξεις του τους Κάρι, Ντουράντ, Τόμπσον, Γκριν και Κάζινς. Ίσως η μεγαλύτερη απειλή για τους Μπακς για την πρώτη θέση στη regular season.

Νάγκετς (43-22)

Εξαιρετική δουλειά γίνεται στην ομάδα του Μαλόουν και τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο. Έχοντας ως μπροστάρη τον εκπληκτικό Νίκολα Γιόκιτς, το Ντένβερ παίζει όμορφο μπάσκετ και έχει το 4ο καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ. Για αρχή θα ψάξει να χτυπήσει τους Ουόριορς και να είναι πρώτο στη Δύση πριν ξεκινήσουν τα playoffs.

Το Ντένβερ έχει γίνει ένα… κάστρο που δύσκολα μπορείς να φύγεις με το κεφάλι ψηλά. Με ρεκόρ 27-6 στα εντός έδρας, είναι η 2η καλύτερη ομάδα στο ΝΒΑ όταν παίζει σπίτι της. Το κακό για τους Νάγκετς και αυτό που τους στοιχίζει μια ακόμη ψηλότερη θέση στη regular season είναι πως όταν αναγκάζονται να βγουν εκτός Ντένβερ έχουν προβλήματα. Ο απολογισμός τους είναι 16 νίκες και 16 ήττες. Κάτι που ο προπονητής πρέπει να λύσει στο υπόλοιπο της σεζόν.

Έφτασε η ώρα να ψηφίσετε

 

NBA Τελευταία Νέα