Ασταμάτητοι Μπακς: Γκασόλ για «ένεση» εμπειρίας και ανανέωση Μπλέντσο! (vids)

Ασταμάτητοι Μπακς: Γκασόλ για «ένεση» εμπειρίας και ανανέωση Μπλέντσο! (vids)

Νίκος Καρφής
Ασταμάτητοι Μπακς: Γκασόλ για «ένεση» εμπειρίας και ανανέωση Μπλέντσο! (vids)

bet365

O Πάου Γκασόλ ήταν το τελευταίο κομμάτι που έλειπε από το... παζλ των Μπακς, ενώ τα... ελάφια κατάφεραν να ανανεώσουν και τον σημαντικό Έρικ Μπλέντσο. Το gazzetta.gr αναλύει τις κινήσεις του Μιλγουόκι που ονειρεύεται τον... θρόνο του ΝΒΑ.

Δεν ησυχάζουν με τίποτα οι Μπακς και κάνουν ότι μπορούν για να δυναμώσουν το ρόστερ τους ενόψει playoffs.

Μετά την απόκτηση του Νίκολα Μίροτιτς λίγο πριν το trade deadline, είπαν να βάλουν και άλλον ένα Ισπανό στο... κάδρο με μπόλικη ποιότητα, αλλά και εμπειρία των playoffs. Έτσι πήραν τον Πάου Γκασόλ, κλείνοντας την τελευταία... τρύπα που είχαν στο ρόστερ τους.

Κομβική ήταν και η ανανέωση του Έρικ Μπλέντσο έναντι 70 εκατ. δολαρίων για 4 χρόνια.

Το gazzetta.gr αναλύει τις κινήσεις των Μπακς, οι οποίοι δουλεύουν προς τη σωστή κατεύθυνση για να διεκδικήσουν τον τίτλο του ΝΒΑ και να δώσουν ακόμα περισσότερες βοήθειες στον εκπληκτικό Γιάννη Αντετοκούνμπο που πάει για MVP.

Το... κομμάτι που τους έλειπε

Αν έβλεπε κάποιος το ρόστερ των Μπακς σίγουρα θα έβρισκε ένα μικρό θεματάκι στη θέση του σέντερ.

Ο μόνος που είχε μείνει για να κρατά τις... Θερμοπύλες και να μπορεί να παίξει ρόλο στα playoffs στη θέση «5» ήταν ο Μπρουκ Λόπεζ, ο οποίος χρειάζεται και ανάσες.

Η προσθήκη του Πάου είναι μια πανέξυπνη κίνηση που καλύπτει εξαίσια το κενό, χωρίς να κόβει και τα ποιοτικά λεπτά του Μπρουκ.

Ο Γκασόλ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που ψάχνει πλέον έψαχνε να βρει κίνητρο για να διεκδικήσει κάτι μεγάλο. Κι όταν λέμε κάτι μεγάλο, εννοούμε να πάρει ξανά το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Ο Ισπανός έχει φάει με το... κουτάλι τα playoffs, ειδικά με τους Λέικερς, στους οποίους έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ της ζωής του.

Στα πρωταθλήματα του 2009 και του 2010 της παρέας του Κόμπι, έπαιξε καθοριστικό ρόλο, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Είναι ένας παίκτης που έχει το απόλυτο respect του Black Mamba και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Η εμπειρία του θα βοηθήσει πολύ σε κρίσιμα ματς των playoffs, ενώ η ικανότητα στο post θα δώσει σημαντικές λύσεις στον Μπουντενχόλζερ.

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει και πλέον να μετρά 4.2 πόντους μέσο όρο, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον σπουδαίο Πάου.

Το ισπανικό δίδυμο

Στους Μπακς θα βρει άλλον ένα παίκτη από την Εθνική Ισπανίας.

Ο Νίκολα Μίροτιτς ήρθε λίγο πριν το trade deadline και δείχνει να κολλά τέλεια στους Μπακς, οι οποίοι θέλουν πολλούς καλούς σουτέρ γύρω από τον... οδοστρωτήρα Γιάννη, ο οποίος τους σπάει τη μπάλα έξω και τους βγάζει αμαρκάριστους για να το... στάξουν.

Η ρακέτα των ελαφιών γεμίζει σε ένα κομβικό σημείο πριν τα playoffs και θα πρέπει να βγάλουμε το καπέλο στον GM, αλλά και στην διοίκηση της ομάδας για αυτές τις τελευταίες πινελιές ποιότητας.

Ο Threekola φέτος έχει 16.5 πόντους και 7.9 ριμπάουντ και σίγουρα οι Μπακς έχουν μεγάλη ανάγκη τα τρίποντα του στα μεγάλα ματς των playoffs που έρχονται.

Με Γκασόλ και Μίροτιτς στη ρακέτα, το ρόστερ των Μπακς έκλεισε και τώρα ο Γιάννης και οι συμπαίκτες του έχουν όλα τα απαραίτητα... όπλα για να φτάσουν μέχρι τέλους στην postseason.

H ανανέωση του Μπλέντσο

Η τελευταία είδηση που είχε να κάνει με τους Μπακς, αφορούσε την ανανέωση του Έρικ Μπλέντσο.

Ο γκαρντ των ελαφιών υπέγραψε για 4 χρόνια έναντι 70 εκατ. δολαρίων και έτσι η ομάδα έκλεισε άλλη μια υπόθεση που της πρόσθετε άγχος.

Πλέον αναπόσπαστη θα μπορεί να κάνει το καλύτερο δυνατό στην postseason.

Η παραμονή του Έρικ είναι κομβικής σημασίας για την ομαλή λειτουργία των ελαφιών.

Ο «Bled-show» έκανε σπουδαία σεζόν και... χτύπησε την πόρτα του All Star Game, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Με το Μιλγουόκι φέτος έχει 15.9 πόντους, 5.5 ασίστ και 4.7 ριμπάουντ, κάνοντας season-high χθες κόντρα στους Λέικερς του ΛεΜπρόν, ενώ είναι εκρηκτικός γκαρντ που δημιουργεί πολλά προβλήματα με την ταχύτητα του στις αντίπαλες άμυνες και έχει μάθει να συνεργάζεται πολύ καλά με τον Γιάννη.

Οι Μπακς έχουν έναν φοβερό και τρομερό Γιάννη που πάει να βγει MVP, διαθέτουν γεμάτο ρόστερ μετά και τις τελευταίες προσθήκες, ενώ είναι η καλύτερη ομάδα στο ΝΒΑ σύμφωνα και με το ρεκόρ τους. Μάλιστα είναι το μοναδικό σύνολο που δεν έχει χάσει 2 σερί ματς φέτος, κάτι που λέει πολλά. Οι προσδοκίες είναι υψηλές για τα playoffs και τα... ελάφια κάνουν όνειρα για να φτάσουν πολύ ψηλά. Το πλάνο τους ήταν εξαιρετικό, οι... τρύπες έκλεισαν και πλέον όλοι περιμένουν να τους δουν στη κορυφαία σκηνή, αυτή των playoffs.

 

NBA Τελευταία Νέα