NBA All Star Game 2019: Οι ιδανικοί συμπαίκτες για τον Γιάννη! (poll)

NBA All Star Game 2019: Οι ιδανικοί συμπαίκτες για τον Γιάννη! (poll)

Νίκος Καρφής
NBA All Star Game 2019: Οι ιδανικοί συμπαίκτες για τον Γιάννη! (poll)

bet365

Το gazzetta.gr ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν τους παίκτες που θα ταίριαζαν περισσότερο με Γιάννη Αντετοκούνμπο για να τους πάρει στην ομάδα του στο All Star Game και ο κόσμος έφτιαξε την 13άδα της «Team Giannis».

Την Παρασκευή τα ξημερώματα οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρόν Τζέιμς θα βγουν σε live σύνδεση για να φτιάξουν τις «Team Giannis» και «Team LeBron» για το All Star Game.

Το gazzetta.gr θέλησε να βάλει στο παιχνίδι τους αναγνώστες του και έτσι τους ζήτησε να ψηφίσουν τους παίκτες που θα ταίριαζαν περισσότερο στον Greek Freak, με σκοπό να τον βοηθήσουν να κάνει την πρώτη του νίκη στο All Star Game ως αρχηγός κόντρα στον Βασιλιά.

Δηλαδή ζητήθηκε να επιλέξουν τους ιδανικούς συμπαίκτες για τον ηγέτη των Μπακς.

Δημιουργήθηκαν 3 ξεχωριστά poll (βασικοί, αναπληρωματικοί και Oυέιντ ή Νοβίτσκι) και ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα.

Όσον αφορά στο poll των βασικών, ψήφισαν 7869 άτομα, με τον Στεφ Κάρι να παίρνει το 36%, τον Ίρβινγκ να είναι δεύτερος με 20% και τον Ντουράντ τρίτος με 14%.

Την πεντάδα της Team Giannis συμπληρώνει ο Χάρντεν με 12%.

Στην ψηφοφορία των αναπληρωματικών έλαβαν μέρος 7971 άτομα και ο Ντέιβις (40%) με τον Ουέστμπρουκ (21%) ήταν οι δύο πρώτοι. Την 7άδα των αναπληρωματικών της Team Giannis συμπληρώνουν οι Γιόκιτς, Μίντλετον, Τόμπσον, Λίλαρντ και Γκρίφιν.

Στο δίλημμα Νοβίτσκι ή Ουέιντ ο κόσμος πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ του Γερμανού με ποσοστό 69%.

 

NBA Τελευταία Νέα