Τα εμπνευσμένα δώρα του Άγιου Βασίλη στις ομάδες του ΝΒΑ! (pics & vids)

Νίκος Καρφής
Τα εμπνευσμένα δώρα του Άγιου Βασίλη στις ομάδες του ΝΒΑ! (pics & vids)

bet365

Το gazzetta.gr έβαλε την φαντασία του να... οργιάσει και σκέφτηκε τα ιδανικά δώρα που θα έκανε ο Άγιος Βασίλης στις ομάδες του ΝΒΑ.

Περιμένουμε πως και πως να μπει το 2019 και το gazzetta.gr σας έχει μια έκπληξη για να γελάσει το χειλάκι σας.

Ήρθε η ώρα να δείτε τα ιδανικά δώρα που θα έφερνε ο Άγιος Βασίλης στις ομάδες του ΝΒΑ. Μπορεί να το τσιμπήσαμε λίγο παραπάνω, αλλά σίγουρα οι μερακλήδες του ΝΒΑ θα το απολαύσουν.

Ορλάντο Μάτζικ – Ντιτροίτ Πίστονς με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Το κείμενο είναι σατιρικό για να ευθυμήσουμε λιγάκι τώρα στις γιορτινές μέρες. Ελπίζουμε να μην παρεξηγηθούν κάποιοι φανατικοί φίλαθλοι ορισμένων ομάδων.

Πάμε να δούμε τα δώρα του Άγιου Βασίλη στις 30 ομάδες του ΝΒΑ! Καλή απόλαυση!

Σέλτικς

Το «δωρο» τους φυσικά και είναι μια συμμετοχή στους τελικούς του ΝΒΑ. Ο κακός τους δαίμονας, ΛεΜπρόν έχει φύγει πλέον για τη Δύση και τους Λέικερς, δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα να βρεθούν στα ματς που κρίνουν τίτλο. Μπακς, Ράπτορς και Σίξερς αναζητούν τον τρόπους να τους χαλάσουν τα σχέδια.

Νετς

Οι Νετς, για κάποιο περίεργο τρόπο τα πάνε καλά, αφού είναι μόλις μία θέση κάτω από τα playoffs. Δεν το πιστεύετε έτσι; Kι όμως είναι αλήθεια. Άρα θα ασχοληθούμε με την αφάνα του Τζάρετ Άλεν. Πόσο ωραίο θα ήταν οι υπόλοιποι 4 κύριοι της βασικής πεντάδας του Μπρούκλιν να έχουν αφάνες. Θα βοηθούσε στην… αεροδυναμική και σίγουρα στο στυλ. Φανταστείτε το, απλά δεν υπάρχει! Θα το γούσταρε και ο Dr.J (Τζούλιους Έρβινγκ) που έκανε... παπάδες με τέτοιο μαλλί.

Νικς

Αφού ο Πορζίνγκις είναι στα… πιτς, ένα όνομα έρχεται στο μυαλό. Ενές Καντέρ. Ο Τούρκος τα έχει… βάλει με ΛεΜπρόν, Ντουράντ και πρόσφατα με Αντετοκούνμπο. Όμως για βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Ποιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του. Ο πρόεδρος της Τουρκίας, ο Ερντογάν. Άγιε Βασίλη δώσε την ευκαιρία στον Ενές να μπει με ένα μαγικό τρόπο στο γραφείο του Σουλτάνου και να έρθουν face to face οι δυο τους. Τι θα γινόταν; Aφήνω την φαντασία σας να οργιάσει. Θα μπορούσε να γίνει ακόμα και ταινία!

Σίξερς

Εδώ είναι δύσκολο να σκεφτεί κάποιος μόνο ένα δώρο. Εντάξει τελικά με λίγη σκέψη, καταλήγεις στον Εμπίνταρο, τον άρχοντα του troll. Ο Καμερουνέζος είναι τρελός και παλαβός με τη Ριάνα εδώ και καιρό. Μπορεί τους τελευταίους μήνες να μην το εκδηλώνει τόσο, αλλά όλοι ξέρουν την αδυναμία που της έχει. Άγιε μου Βασίλη δώσε σε αυτό το τρελό τυπάκι ένα ραντεβού με την διάσημη τραγουδίστρια. Τώρα πια είναι All Star, δεν γίνεται να τον απορρίψει. Έτσι Ριάνα;

Ράπτορς

Επιτέλους φτάσαμε και σε ένα ευκολάκι. Οι περισσότεροι θα έχετε ακούσει το περίεργο γέλιο του Λέοναρντ. Δεν υπάρχει αυτό. Με τίποτα. Ίσως φταίει το γεγονός πως ποτέ δεν θα τον έχεις δεις χαμογελαστό στο γήπεδο. Καουάι σε εσένα θα στείλουμε λοιπόν μια μεγάλη συλλογή από κωμωδίες. Τις καλύτερες κωμωδίες που υπάρχουν στην ιστορία του κινηματογράφου. Αν κάτσει και τις δει όλες και γελάει συνέχεια, μπορεί και να φτιάξει λίγο ο ήχος που βγαίνει όταν γελά. Σε στηρίζουμε Λέοναρντ. Λίγο σπρώξιμο θες.

Μπουλς

Αν ο Μάικλ Τζόρνταν έβλεπε την μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία των Μπουλς (123-77 από τους Σέλτικς), θα έβαζε τα κλάματα. Πολύ βαρύ για μια ομάδα με 6 πρωταθλήματα. Επειδή φέτος το Σικάγο είναι λίγο τραγικό (για να μην πούμε ότι δεν βλέπεται), το καλύτερο δώρο για αυτό είναι να μην βρεθεί ομάδα που θα σπάσει το ρεκόρ της μεγαλύτερης ήττας στην ιστορίας. Δεν μπορεί να ζητήσει κάτι άλλο. Άλλωστε μιλάμε για άλλη μια χαμένη σεζόν.

Καβς

Πιστεύετε στα θαύματα; Το Κλίβελαντ είναι τόσο κακό φέτος που το σώζει ούτε θαύμα. Τι ωραία ήταν τα χρόνια με τον ΛεΜπρόν. Τότε οι Καβς ζούσαν ένδοξες στιγμές. Τώρα έχουν μείνει με έναν Κέβιν Λοβ. To δώρο για τους Καβς είναι σατανικό!. Να μπει ένας ΛεΜπρόν Τζέιμς στο σώμα του Τζέι Αρ Σμιθ και ο τελευταίος να γίνει πάλι ενεργό μέλος της ομάδας. Τι μας θυμίζει αυτό το δίδυμο. Μα φυσικά την γκάφα του Σμιθ στο Game 1 των τελικών. Σίγουρα ο Βασιλιάς εκείνο το βράδυ ήταν στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Από τύχη το γλίτωσε.

Πίστονς

Κάποτε γελάγατε όταν ο Ντράμοντ πήγαινε στις βολές, αλλά το παλικάρι δούλεψε και φέτος δεν τολμά κανείς να του κάνει εσκεμμένα φάουλ και να τον στείλει στις βολές. Ο Άγιος Βασίλης μπορεί να το πάει ένα βήμα παραπέρα. Δώσε στον Αντρέ μια μαγική ικανότητα να σουτάρει όπως ο Στεφ Κάρι. Τρέλανε μας. Κάντε το εικόνα. Καλά εντάξει μην βαράτε. Είναι λίγο τραβηγμένο το ξέρω.

Πέισερς

Έχουμε και λέμε. Μιας και υπάρχει ο Ντομάντας Σαμπόνις, λέμε να φέρουμε και τον πατέρα του τον Αρβίντας. Βέβαια να γυρίσουμε το χρόνο πίσω, τότε που έκανε… παπάδες στο μπάσκετ. Αυτό το δίδυμο πατέρα-γιου θα σκορπά τρόμο στις αντίπαλες ομάδες και θα κάνουν τη ζωή πιο εύκολη στον Ολαντίπο.

Μπακς

Ο Γιάνναρος είναι ο ηγέτης της ομάδας και τους έχει πάει αρκετές φορές σε ελληνικό εστιατόριο μετά από νίκη. Σίγουρα όμως οι παίκτες των Μπακς δεν θα έχουν δοκιμάσει παϊδάκια από μερακλίδικη ελληνική ταβέρνα. Ούτε κοκορέτσι, ούτε κοντοσούβλι. Ένα μήνα τζάμπα φαγητό στα παιδιά στην κορυφαία ελληνική ταβέρνα. Μετά τα playoffs, τους παίρνει ο Γιάνναρος και τους φέρνει στα μέρη μας. Με την προϋπόθεση πως ο Μπουντενχόλζερ θα κάνει τα στραβά μάτια. Γιατί με τέτοια διατροφή θα γυρίσουν 20 κιλά πάνω από αυτό που τους άφησε.

Χοκς

Πονεμένη ιστορία τα γεράκια. Ίσως η πιο αδιάφορη ομάδα του ΝΒΑ. Μόνο ο Ντομινίκ Ουίλκινς προσπάθησε να τη βγάλει από την αφάνεια. Υπάρχει καλύτερο δώρο για αυτούς από το Νο.1 στη λοταρία; Όχι βέβαια. Μόνο έτσι θα σωθούν. Τα ξεφτέρια επέλεξαν να αφήσουν τον Ντόντσιτς για να πάρουν τον Γιανγκ. Όχι ότι ο Γιανγκ είναι κακός παίκτης, αλλά ο Σλοβένος είναι άλλο επίπεδο.

Χόρνετς

Όταν έχεις τον Τζόρνταν ιδιοκτήτη, τότε οι απαιτήσεις ανεβαίνουν. Ένα είναι το δώρο, Δεν μπορεί να μιλήσεις για κάτι άλλο. Επιστροφή του Air για μια σεζόν ή μαλλόν για ένα ματς. Ακόμα και τώρα που μεγάλωσε θα εκάνε πλάκα σε πολλούς αντιπάλους του. Ωραίο δίδυμο θα έφτιαχνε με τον Κέμπα.

Χιτ

Τελευταία σεζόν στην καριέρα του Ουέιντ στο ΝΒΑ. Το farewell tour έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί τον Απρίλη. Και επειδή ο Flash είναι τυπάρα. Αξίζει τα καλύτερα. Θυμάστε τι έκανε ο Κόμπι στο τελευταίο του ματς στο ΝΒΑ. Κάτι αντίστοιχο να συμβεί με τον Ουέιντ για να κλείσει με ιδανικό τρόπο μια υπέροχη καριέρα.

Μάτζικ

To Oρλάντο το παλεύει φέτος και είναι κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα playoffs. Με τίποτα δεν θα ήθελαν να μείνουν εκτός postseason. Ο Άγιός Βασίλης θα μπορούσε να τους εξασφαλίσει με έναν μαγικό τρόπο τα playoffs.

Ουίζαρντς

Μιας και λέγονται «μάγοι» σίγουρα θα ήθελαν ένα μαγικό για να του ανεβάσει στη βαθμολογία και να τους βάλει στο κάδρο των playoffs. Μέχρι στιγμής πάνε κόντρα στις προβλέψεις και είναι εκτός 8άδας στην Ανατολή.

Ουόριορς

Να μην κριθεί ματς τους στην τελευταία επίθεση. Δηλαδή να κερδίζουν ή να τα χάνουν εύκολα. Γιατί αν το ματς κριθεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο και στο παρκέ υπάρχουν οι Ντουράντ και Γκριν, τότε θα γίνει ο κακός χαμός. Θυμάστε τι έγινε στο ματς με τους Κλίπερς. Ο Γκριν πήρε την τελευταία επίθεση και τα έκανε μαντάρα. Ο KD τα πήρε στο κρανίο και του είπε να δώσει τη γαμ… μπάλα, ενώ λίγο αργότερα στα αποδυτήρια, ο Γκριν τον αποκάλεσε «σκύλα». Οι Ουόριορς θέλουν ηρεμία και θα πρέπει να προσέχουν για να μην έχουμε πάλι τα ίδια σκηνικά.

Κλίπερς

Oι περισσότεροι υποτιμούν τους Κλίπερς και τους έχουν πολύ πίσω όσον αφορά τη σύγκριση με τους Λέικερς. Μια ευκαιρία να βγουν στην πρώτη σκηνή είναι να διασταυρωθούν στους Λέκερς στα playoffs και να τους αποκλείσουν. Θα είναι τα αφεντικά του Λος Άντζελες και θα νιώθουν σε θέση ισχύος κόντρα στην άλλη ομάδα της πόλης.

Λέικερς

Απλά και ξεκάθαρα. Να σταματήσουν να υπάρχουν αμφισβητίες του ΛεΜπρόν, βάζοντας μεγάλο βάρος στους ώμους του Βασιλιά. Οι νοσταλγοί του Κόμπι Μπράιαντ είναι πολλοί και απόλυτα δίκαια. Όμως οι Λέικερς θέλουν ηρεμία για να επιστρέψουν και πάλι σε τελικούς. Έχουν να περάσουν από συμπληγάδες πέτρες.

Σανς

Για την ομάδα που κάποτε έκανε… παπάδες με Νας και Αμάρε, ένα είναι το δώρο. Να αποφύγουν την τελευταία θέση στην κατάταξη του ΝΒΑ. Εντάξει ίσως και να θέλουν να γυρίσουν το χρόνο πίσω για να επιλέξουν τον Ντόντσιτς στο Νο.1 του draft. Καλός ο Έιτον, αλλά ο Σλοβένος είναι μια κατηγορία μόνος του.

Κινγκς

Για άλλη μια φορά η ευχή θα είναι προσωποκεντρική. Θα πάει στον Κώστα τον Κουφό. Βέβαια αφορά και την πολύ καλή ομάδα που φέτος τρελαίνει κόσμο. Ο Έλληνας σέντερ αναζητά εδώ και καιρό ένα ματς playoffs και την σεζόν που έρχεται οι «βασιλιάδες» έχουν την δυνατότητα να το πετύχουν. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα με Μπογκντάνοβιτς, Χιλντ, Φοξ, Κόλεϊ-Στάιν.

Νάγκετς

Να παγώσουν τον χρόνο και να πάνε με τα τωρινά δεδομένα στην postseason. Πρώτοι στη Δύση και με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. To Nτένβερ είναι εξαιρετικό φέτος και οι φίλοι του αρχίζουν να θυμούνται τις εποχές που ήταν απόλαυση να βλέπεις τον Καρμέλο να παίζει μπάσκετ. Ναι υπήρχε και αυτή η εποχή.

Τίμπεργουλβς

Επειδή μας αρέσουν τα ζόρικα, θα σκεφτούμε κάτι δύσκολο. Πέρυσι οι λύκοι έπαιζαν τα ρέστα τους για την συμμετοχή στα playoffs, την τελευταία αγωνιστική. Τελικά νίκησαν τους Νάγκετς και μπήκαν στην postseason. Για άλλη μια σεζόν φέτος θα ήταν ωραίο για αυτούς ν βιώσουν το ίδιο και να τα καταφέρουν. Το αξίζει ο Ντέρικ Ρόουζ. Χρειάζεται άλλη μια μεγάλη στιγμή για την σπουδαία σεζόν που κάνει μετά τα όσα έχει περάσει στην καριέρα του.

Θάντερ

Το έχω καημό να τελειώσει ένα ματς και ο Ουέστμπρουκ να μην έχει στατιστική στα όρια του triple double ή να το έχει κάνει. Να παίξει μια φορά χωρίς να έχει στο μυαλό του το συγκεκριμένο πράγμα. Να δω βρε παιδί μου 35 πόντους, 4 ασίστ, 4 ριμπάουντ. Κάτι τέτοιο. Να καταλάβω πως αφήνει για λίγο στην άκρη τα στατιστικά του. Μαζί με τον Τζορτζ συνθέτουν ένα από τα κορυφαία δίδυμα της λίγκας και φέτος ίσως και να είναι η χρονιάς τους. Αν βάλουν την ομάδα πάνω απ’ όλα.

Μπλέιζερς

Ευκολάκι και εδώ. Οι Μπλέιζερς θα ήταν ευτυχισμένοι, αν είχαν άλλους 2-3 παίκτες τους με την ικανότητα του Λίλαρντ σε clutch καταστάσεις. Να ήξερες ρε παιδί μου, πως θα πάρουν την ευθύνη και θα το στάξουν, όπως έκανε ο Dame με τους Ουόριορς. Τι ωραία που θα ένιωθαν στο Πόρτλαντ, να γινόταν αυτό!

Τζαζ

Τον αγαπάμε, τον εκτιμάμε τον Κουίν Σνάιντερ, αλλά υπάρχει ένας Έλληνας προπονητής στο επιτελείο των Τζαζ. Ο Φώτης Κατσικάρης. Αν και το… δώρο είναι μακροπρόθεσμο, θα ήταν το ιδανικό σενάριο να δούμε head coach από την χώρα μας σε πάγκο ομάδας του ΝΒΑ. Να αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία ο Κατσικάρης για να είναι σε θέση να βρεθεί σε αυτή την κατάσταση. Σίγουρα ένα όνειρο που θα προσθέσει κι άλλους πόντους στο υψηλό επίπεδο της ελληνικής προπονητικής.

Μάβερικς

Τι ωραίο θα ήταν να επιστρέψει στα playoffs o Nοβίτσκι, τώρα που πλησιάζει στο τέλος της καριέρας του. Μακάρι το παλικαράκι που ακούει στο όνομα Λούκα Ντόντσιτς να του δώσει την ευκαιρία να ζήσει για άλλη μια φορά ατμόσφαιρα playoffs. O Nτιρκ το αξίζει όσο τίποτα άλλο. Είναι παιχτάρα και όταν ρίξει τους τίτλους τέλους θα μας λείψουν πολύ τα fadeaway του

Ρόκετς

Ένα μπαρμπέρικο μέσα στο γήπεδο του Χιούστον! Δίπλα στο παρκέ. Ο Μούσιας πάντα θέλει περιποιημένο το μούσι του, αλλιώς δεν μπορεί να παίξει καλά. Να τον προσέχετε τον Χάρντεν. Fear the beard. Όλο το Χιούστον κινείται στον αστερισμό του και ο ίδιος θα απολάμβανε μια ιδιαίτερη περιποίηση. Καλό θα ήταν να είναι ετοιμοπόλεμος ο κουρέας να τον αναλαμβάνει όταν βγαίνει αλλαγή!

Γκρίζλις

Λέγονται «αρκούδες», άρα έχουν ανάγκη να τρώνε το μέλι τους. Πως τρως μέλι στο ΝΒΑ; Μόνο αν μπεις στα playoffs. Στην αρχή της σεζόν τους είχαν ξεγραμμένους αρκετοί, όμως η παρέα του Γκασόλ δείχνει ικανή να γυρίσει στην postseason και να βγάλει το… λάδι σε κάθε αντίπαλο.

Πέλικανς

Πως πας στο NBA2K και πειράζεις τις ρυθμίσεις για να μην κουράζονται οι παίκτες; Έτσι και εδώ, έχουμε μια παιχτάρα που είναι όλοι οι Πέλικανς. Το καλύτερο δώρο για αυτούς από τον Άγιο Βασίλη, θα ήταν να μην κουράζεται ποτέ ο Άντονι Ντέιβις Δηλαδή να παίζει 48 λεπτά non stop. Θα ήταν ευτυχισμένοι με κάτι τέτοιο οι πελεκάνοι.

Σπερς

Το καλύτερο δώρο για τους Σπερς θα είναι να μπει σε μια χρονομηχανή και να ταξιδέψει στην εποχή που υπήρχαν στην ομάδα Ντάνκαν, Πάρκερ, Τζινόμπιλι και Λέοναρντ. Τότε που τα σπιρούνια τρόμαζαν κάθε αντίπαλο. Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας να κλαις. Φέτος ακόμα και η θέση τους στα playoffs είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

 

NBA Τελευταία Νέα