Ο πιο υποτιμημένος παίκτης κάθε ομάδας στην Ανατολή! (pics)

Νίκος Καρφής
Ο πιο υποτιμημένος παίκτης κάθε ομάδας στην Ανατολή! (pics)

bet365

Ο όρος «υποτιμημένος» ταιριάζει... γάντι σε ορισμένους και ήρθε η στιγμή να δώσουμε τον τίτλο στον παίκτη κάθε ομάδας της Ανατολής που το αξίζει περισσότερο.

Οι All Star παίκτες τραβούν πάντα την προσοχή των φιλάθλων και των media. Είναι μια κατηγορία μόνοι τους και λατρεύονται σαν θεοί από τους fans των ομάδων τους.

Σίγουρα κάθε ομάδα του ΝΒΑ θα πρέπει να έχει έναν απίστευτα ταλαντούχο παίκτη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται παίκτες που κάνουν πολλά χρήσιμα πράγματα στο παρκέ. Μπορεί η… αστερόσκονη να τους λείπει, αλλά τα όσα κάνουν στο γήπεδο, είναι άξια αναφοράς. Αρκετοί από αυτούς τους τύπους αδικούνται, καθώς δεν παίρνουν την αναγνώριση που τους αξίζει.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Πάμε να δούμε τον πιο υποτιμημένο παίκτη από κάθε ομάδα της Ανατολής.

Atlanta Hawks: Taurean Prince

14.6 πόντοι, 4.8 ριμπάουντ

Ο Πρινς βελτιώνεται κάθε χρόνο και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως θα παλέψει για να πάρει το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη της λίγκας. Οι Χοκς δεν τα πηγαίνουν καλά, αλλά ο ίδιος δείχνει να ξεχωρίζει μαζί με τον Τρέι Γιανγκ

Ελάχιστοι τον πίστεψαν στην αρχή της καριέρας του, αλλά με αργά και σταθερά βήματα κέρδισε θέση βασικού στους Χοκς χάρη στη δουλειά του. Παρουσιάζεται όλο και καλύτερος στην επίθεση και προσπαθεί να φτιάξει και την άμυνα του.

Brooklyn Nets: Spencer Dinwiddie

13.9 πόντοι, 2.6 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ

Ο ΛεΒέρτ κάνει φοβερά ματς, αλλά η λέξη υποτιμημένος ταιριάζει γάντι στον Ντίνγουιντι. Ο καλύτερος χειριστής μπάλας στους Νετς, ενώ είναι ικανότατος και στην πάσα.

Δεν θα σου κάνει την εντυπωσιακή φάση, ωστόσο με αυτόν κουμανταδόρο, μπορείς να κοιμάσαι… ήσυχος, αφού αποφεύγει τα πολλά λάθη. Είναι έξυπνος playmaker και μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκινήσει βασικός ούτε σε ένα ματς.

Boston Celtics: Marcus Smart

5.8 πόντοι, 4.3 ασίστ, 2.8 ριμπάουντ και 1.4 κλεψίματα

Το… σκυλί των Σέλτικς. Αυτός που κάνει πολλές βρώμικες δουλειές και ξεκάθαρα ο κορυφαίος περιφερειακός αμυντικός της ομάδας. Κολλάει πάνω σου σαν… βδέλλα και σου κάνει τη ζωή δύσκολη.

Όλα αυτά τα μικρά πράγματα που κάνει βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία των Σέλτικς. Μπορεί να μαρκάρει από point guard μέχρι και power forward με την εξυπνάδα του και την ταχύτητα του. Τα hustle points της Βοστώνης φέρουν την υπογραφή του.

Charlotte Hornets: Willy Hernangomez

7.8 πόντοι, 5.6 ριμπάουντ

Αγωνίζεται μόλις 15 λεπτά ανά ματς, όμως όσο παίζει προσφέρει πολλά στους Χόρνετς. Βοηθά πολύ στο… ζωγραφιστό και αποτελεί τον 3ο ριμπάουντερ της ομάδας, ενώ παίζει πολύ λιγότερο από τους 2 πρώτους (Μπατούμ και Κιντ-Γκίλχριστ).

Έχει περισσότερα περιθώρια βελτίωσης από τον στάσιμο Ζέλερ, ο οποίος ξεκινά βασικός και το δείχνει κάθε βράδυ στο παρκέ. Σκοράρει μόλις ένα πόντο λιγότερο από τον βασικό σέντερ της ομάδας, παρόλο που παίζει 8 λεπτά λιγότερα ανά παιχνίδι.

Chicago Bulls: Kris Dunn

9 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 7 ασίστ

Ήταν πολύ άτυχος στην καριέρα του μέχρι στιγμής, αφού συνέπεσε σε ομάδες με πολλούς point guards, ενώ οι τραυματισμοί δεν τον αφήνουν ήσυχο. Ακόμα και τώρα κουμάντο στους Μπουλς κάνει ο ΛαΒίν.

Όταν μένει μακριά από κακοτοπιές, αποδεικνύει πως είναι εξαιρετικός αμυντικός και ικανότητες σκόρερ. Έχει έφεση στα drives και στο playmaking. Oι «ταύροι» στηρίζουν πολλά στο δίδυμο Νταν-ΛαΒίν. Έχει παίξει μόλις 1 ματς λόγω τραυματισμού.

Cleveland Cavaliers: Jordan Clarkson

15.2 πόντους και 3.1 ριμπάουντ

Oι Καβς κάνουν καταστροφική χρονιά μετά την αποχώρηση ΛεΜπρόν, αλλά ο Κλάρκσον δείχνει να είναι η… αχτίδα φωτός. Έχει το υψηλότερο PER στην ομάδα, ενώ είναι δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Λοβ με 15.2 πόντους.

Παρόλο που δεν έχει ξεκινήσει ούτε σε ένα ματς από την αρχή της σεζόν, έχει καταφέρει να αφήσει το.. στίγμα σε μια ομάδα που ακόμα ψάχνει την… ταυτότητα της. Έδειξε καλά στοιχεία στους Λέικερς και συνεχίζει να τα δείχνει και στους Καβς.

Detroit Pistons: Ish Smith

10.2 πόντοι, 3.4 ασίστ

Στους Πίστονς όλα τα τα… φλας πέφτουν πάνω στους Γκρίφιν και Ντράμοντ. Έτσι ο κύριος Ις Σμιθ είναι πολύ δύσκολο να κάνει το… κομμάτι του. Είναι η αλλαγή του Ρέτζι Τζάκσον, ωστόσο όταν μπαίνει στο παρκέ συνεισφέρει με τον καλύτερο τρόπο στο σύνολο του Κέισι. Καλός σκόρερ, ο οποίος κλέβει μπάλες, βοηθώντας και στην άμυνα.

Ο Τζάκσον είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς και ο Σμιθ θα χρειαστεί πολλές φορές να του… γεμίσει τα παπούτσια. Έχει αποδείξει την αξία του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Indiana Pacers: Domantas Sabonis

14.3 πόντοι και 9.1 ριμπάουντ

Είναι τρίτος στην ιεραρχία των ψηλών της ομάδας πίσω από Γιανγκ και Τέρνερ, αλλά δεν δείχνει να πτοείται. Ο Σαμπόνις αποτελεί τον κορυφαίο ριμπάουντερ των Πέισερς και τον δεύτερο σκόρερ πίσω από τον ηγέτη Ολαντίπο. Τα νούμερα του είναι σπουδαία για τον χρόνο που παίζει.

Εξαιρετικός στο low post, βγάζει το λάδι στους προσωπικούς του αντιπάλους. Δεν έχει το ταλέντο του πατέρα του, αλλά έχει κερδίσει ήδη τον σεβασμό της Ιντιάνα, αλλά και του ΝΒΑ. Σουτάρει καλά από μέση απόσταση και ξέρει να μαζεύει τα… σκουπίδια. Έχει το καλύτερο PER στην ομάδα του.

Miami Heat: Josh Richardson

20.8 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ και 0.9 μπλοκ

Ένας παίκτης που δεν παίρνει την αναγνώριση που αξίζει, αλλά είναι ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών shooting guards στη λίγκα. Δεν υστερεί στην επίθεση, καθώς μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ των Χιτ που στοχεύουν να μπουν στα playoffs.

Φοβερή αντίληψη του χώρου, καλός πασέρ και εξαιρετικός μπλοκέρ για το ύψος του (0.92 ανά ματς). Σκοράρει 20.8 πόντους μέσο όρο, ενώ σουτάρει τρίποντα με το εξαιρετικό 41%.

Milwaukee Bucks: Malcolm Brogdon

13.9 πόντοι, 3.8 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ

Αναδείχθηκε rookie της σεζόν το 2017, αλλά δεν είχε την εξέλιξη που θα περίμεναν οι Μπακς. Σε αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξε και η έλευση του Μπλέντσο, ο οποίος είναι ο βασικός point guard της ομάδας.

Ο Μπρόγκντον έχει υψηλό μπασκετικό I.Q και δεν φοβάται να τα βάλει με… τέρατα. Μαρκάρει και τις 2 θέσεις στα γκαρντ, είναι εξαιρετικός στις κινήσεις του χωρίς την μπάλα. Πασάρει καλά, μαζεύει ριμπάουντ και αποτελεί μια εξαιρετική λύση από τον πάγκο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του. Μόνο με… θαύμα θα γίνει star, αλλά είναι ο παίκτης που αγαπούν οι προπονητές.

New York Knicks: Trey Burke

9.5 πόντοι και 3.4 ασίστ

Ξεχωριστή περίπτωση παίκτη που χαραμίζει το ταλέντο του. Ένας από τους πιο υποτιμημένους στη λίγκα. Διαφέρει από πολλούς συμπαίκτες του και δεν μπαίνει σε καλούπια. Μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί.

Δεν ήταν ποτέ καλός αμυντικός, όμως η ικανότητα του και το ταλέντο του στο σκοράρισμα του δίνουν άξια μια θέση στο ρόστερ των Νικς. Και σίγουρα μοιάζει καλύτερος παίκτης του Ντιλίκινα που έχει πάρει τη φανέλα του βασικού point guard.

Orlando Magic: Evan Fournier

16.5 πόντοι, 4.4 ασίστ και 1.4 κλεψίματα

Kάθε χρόνο είναι και καλύτερος και πλέον μαζί με τους Βούτσεβιτς και Γκόρντον, αποτελεί την δυνατή τριάδα των Μάτζικ. Σκοράρει, παίζει άμυνα κινείται τέλεια χωρίς την μπάλα.

Δεν είναι All-Star, αλλά όπως οι περισσότεροι Ευρωπαίοι ξέρει να αντιλαμβάνεται τα συστήματα και να είναι αποδοτικός όταν πατά το παρκέ. Ξεχωρίζει σαν τη… μύγα μες στο γάλα στους Μάτζικ.

Philadelphia 76ers: JJ Redick

17.4 πόντοι και 3.4 ασίστ

Δίχως αμφιβολία ένας από τους καλύτερους σουτέρ τριών πόντων στο ΝΒΑ. «Μανούλα» στο να χρησιμοποιεί εξαιρετικά τα screen για να βγει, να πάρει την πάσα και να το… στάξει. Από το 2006 παίζει συνεχώς στα playoffs.

Catch n shoot παίκτης που σε… σκοτώνει ανά πάσα στιγμή. Έχει βρει τον ρόλο του στην πολύ καλή ομάδα των Σίξερς χωρίς να μπαίνει στα… χωράφια των Εμπίντ και Σίμονς. Οι συμπαίκτες του τον λατρεύουν.

Toronto Raptors: Danny Green

10 πόντοι και 4.1 ριμπάουντ

To Tορόντο έχει πολλούς υποτιμημένους παίκτες, όπως ο ΦανΦλίτ, ο Σιάκαμ. Όμως πάνω από αυτούς υπάρχει ο Γκριν. Εδώ και πολλά χρόνια ξεφεύγει από τις συζητήσεις, κάτι που δεν θα έπρεπε να γίνεται.

Σημαντικό γρανάζι στους πρωταθληματικούς Σπερς και πλέον βασικότατο στέλεχος των Ράπτορς που κάνουν… θραύση στο ξεκίνημα της σεζόν. Με διαφορά ο καλύτερος σουτέρ του Τορόντο (σουτάρει με 45%). Δεύτερος καλύτερος αμυντικός στην ομάδα στην περιφέρεια μετά τον Λέοναρντ, ενώ κάνει 1 μπλοκ ανά ματς.

Washington Wizards: Otto Porter Jr

10.6 πόντοι, 4.7 ριμπάουντ και 1.5 μπλοκ

Δεν θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος, Δεν θα ήταν δίκαιο να είναι κάποιος συμπαίκτης του. Κάνει πολλές δουλειές πάνω στο παρκέ και χάνεται εξαιτίας της συνύπαρξης του με τους ηγέτες Ουόλ και Μπιλ.

Βέβαια είναι ο καλύτερος σουτέρ τριών πόντων στους πρωτευουσιάνους (38% τρίποντα), 2ος καλύτερος ριμπάουντερ με 4.8 ανά ματς, αλλά και ικανότατος στα κλεψίματα. Οι Ουίζαρντς είναι… τραγικοί φέτος και ο Πόρτερ μαζί με τους συμπαίκτες τους θα πρέπει να ανεβάσουν την απόδοση τους.

πηγή: fadeawayworld

 

NBA Τελευταία Νέα