Super League: Στόπερ... κυματοθραύστες (pics)

Super League: Στόπερ... κυματοθραύστες (pics)

bet365

Ποιες ομάδες δέχονται αρκετές επιθέσεις; Ποιοι είναι αυτοί που ξέρουν πολύ καλά να διώχνουν την μπάλα όταν εκείνη πάει να... κάψει την άμυνά τους; Το gazzetta.gr έχει τις απαντήσεις.

Ράγιο Μαχαδαόντα – Σπ. Χιχόν με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι άμυνες που δέχονται αρκετές επιθέσεις, εκείνες που αντέχουν και τα στόπερ που μπορούν να διώχνουν τον κίνδυνο.

Η κατηγορία «επεμβάσεις» που έχει η Super League Σουρωτή στην κατηγορία των στατιστικών της μάς δίνει τη δυνατότητα να έχουμε μια εικόνα για το τι γίνεται στις άμυνες των ομάδων.

Ο Πανιώνιος, λοιπόν, είναι η ομάδα που έχει τις περισσότερες (106) και τον ακολουθούν Παναθηναϊκός (91), Απόλλων Σμύρνης (89) και Αστέρας (85).

Διαβάζοντας ανάποδα αυτά τα νούμερο, σίγουρα καταλαβαίνουμε ότι οι εν λόγω ομάδες δέχονται αρκετές επιθέσεις από τους αντιπάλους.

Πανιώνιος

Ο Ιστορικός είναι 9ος στη βαθμολογία με 9 βαθμούς. Έχει σκοράρει 5 τέρματα και έχει δεχτεί 8 αλλά εδώ και δύο ματς η εστία του δεν έχει παραβιαστεί. Αν συνυπολογίσουμε και το Κύπελλο μιλάμε για τρία ματς που η άμυνα του Ανιγκό δουλεύει εξαιρετικά.

Στον τομέα των επεμβάσεων ξεχωρίζουν οι Μπανανά και Ντομίνγκες, ο πρώτος έχει 32 κι ο άλλος 20. Δείχνουν λοιπόν ότι μπορούν να αντέχουν στην πίεση και να απομακρύνουν αρκετούς από τους... κινδύνους που δέχεται η άμυνά τους.

Το πρόγραμμα του Πανιώνιου:

Πανιώνιος-ΟΦΗ 2-2
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 0-1
ΑΕΚ-Πανιώνος 4-0
Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-1
Απόλλων Σμύρνης 0-2
Πανιώνιος-Αρης 1-0

Αστέρας

Το άλλο κεντρικό δίδυμο που ξεχωρίζει σ΄αυτόν τον τομέα είναι εκείνο του Αστέρα.

Ο Πασαλίδης έχει 24 κι ο Τριανταφυλλόπουλος 20. Πρόκειται για ένα δίδυμο που δεν... σπάει εύκολα. Αναμφισβήτητα, οι εν λόγω στόπερ δέχτηκαν πολλή πίεση στα πρώτα έξι ματς του πρωταθλήματος.

Οι Αρκάδες έπαιξαν κόντρα σ' όλους τους «μεγάλους», έχοντας μόλις ένα θεωρητικά εύκολο ματς στην έδρα τους - αυτό απέναντι στον Απόλλωνα. Λογικό λοιπόν να χρειαστούν... όπλα για αναχαίτιση.

Επίσης, διακρίνουμε πως από τα 7 γκολ που έχει δεχτεί η ομάδα της Τρίπολης τα 4 είναι από το σημείο του πέναλτι.

Το πρόγραμμα του Αστέρα:

ΠΑΟΚ-Αστέρας 0-1
Αστέρας-ΑΕΚ 1-0
Ολυμπιακός-Αστέρας 2-1
Αστέρας-Απόλλων 2-0
Αρης-Αστέρας 2-0
Αστέρας-Παναθηναϊκός 1-1

Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» παίζουν και με τριάδα στα στόπερ. Ο Μαυρομάτης είναι ο πρώτος σε επεμβάσεις με 22 κι ο Κολοβέτσιος ακολουθεί με 17. Ο Πούγγουρας είναι ο τρίτος της... παρέας με μόλις 6.

Ο Παναθηναϊκός έχει δεχτεί μόλις 4 γκολ και έχει σκοράρει 13, με τα... μωρά του Δώνη να είναι αήττητα έχοντας 5 νίκες και μία ισοπαλία.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού

Ξάνθη-Παναθηναϊκός 0-1
Παναθηναϊκός-Λαμία 3-1
ΑΕΛ-Παναθηναϊκός 1-3
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 3-0
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1
Αστέρας-Παναθηναϊκός 1-1

Απόλλων Σμύρνης

Η μεγαλύτερη απογοήτευση του πρωταθλήματος. Η ομάδα που δεν έχει πάρει καν βαθμό. Η ομάδα που έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ (κόντρα στον ΠΑΣ), η ομάδα που έχει δει τα δίχτυα της να κουνιούνται 10 φορές.

Ο Γιάννης Ματζουράκης έχει πολλή δουλειά να κάνει για να μαζέψει το σύνολο που δημιουργήθηκε μέχρι και την τελευταία μέρα των ελεύθερων μεταγραφών.

Όσον αφορά στις επεμβάσεις, οι

Εδώ βλέπουμε τον τερματοφύλακα να έχει τις πιο πολλές επεμβάσεις σε σχέση με τις προηγούμενες ομάδες. Ο Χουάντερσον είναι στις 24 με τον Λούκιτς να έχει 12 και τον Κύργια 9!

Το πρόγραμμα του Απόλλωνα:

Απόλλων-ΑΕΛ 0-1
Λεβαδειακός-Απόλλων 1-0
Απόλλων-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2
Αστέρας-Απόλλων 2-0
Απολλων-Πανιώνιος 0-2
ΠΑΟΚ-Απόλλων 2-0

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα