Ψηφίσατε: «Μagic», το καλύτερο παρατσούκλι στην ιστορία του ΝΒΑ! (poll)

Ψηφίσατε: «Μagic», το καλύτερο παρατσούκλι στην ιστορία του ΝΒΑ! (poll)

Νίκος Καρφής
Ψηφίσατε: «Μagic», το καλύτερο παρατσούκλι στην ιστορία του ΝΒΑ! (poll)

bet365

Το gazzetta.gr ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν το καλύτερο παρατσούκλι στην ιστορία του ΝΒΑ και o Mάτζικ Τζόνσον κέρδισε το ντέρμπι από τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Κόμπι Μπράιαντ!

Πολλοί διάσημοι αστέρες του ΝΒΑ έχουν παρατσούκλι που είναι γνωστό σε όλους τους λάτρεις του ΝΒΑ

Σε μερικούς από αυτούς συνδέεται με μια περίοδος της ζωής του (Αdmiral ο Ρόμπινσον που έχει περάσει από το ναυτικό των ΗΠΑ), άλλοι χαρακτηρίζονται από το παιχνίδι τους στο παρκέ («Glove» ο Πέιτον για την άμυνα του), ενώ ορισμένοι το... χρωστάνε σε κάποιον αντίπαλο που εντυπωσιάστηκε από τα κατορθώματα τους (το «Truth» του Πιρς είναι μια έμπνευση του Σακίλ Ο'Νίλ).

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Το gazzetta.gr επέλεξε 20 κορυφαία παρατσούκλια και ζήτησε από τους αναγνώστες του να επιλέξουν εκείνο που τους αρέσει περισσότερο.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, καθώς συμμετείχαν 7.842 άτομα.

Αυτή τη φορά ο Μάικλ Τζόρνταν δεν κατάφερε να πάρει την πρωτιά, όπως σε προηγούμενα polls.

Ντέρμπι είχαμε για την κορυφή, αλλά τελικά ο Τζόνσον με το «Μagic» ήταν νικητής με ποσοστό 16%(1.220). Φυσικά το όνομα του θρύλου των Λέικερς είναι Έρβιν!

Ο πρώην ηγέτης των Μπουλς έφτασε στο 14% (1.081) και πήρε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Κόμπι Μπράιαντ (Black Mamba) με 13%. Λίγο πιο πίσω του ο Άλεν Άιβερσον για το «Answer».

Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

 

NBA Τελευταία Νέα