Ψηφίσατε: Μπουλς, η κορυφαία fun to watch ομάδα της ιστορίας! (poll & vids)

Ψηφίσατε: Μπουλς, η κορυφαία fun to watch ομάδα της ιστορίας! (poll & vids)

Νίκος Καρφής
Ψηφίσατε: Μπουλς, η κορυφαία fun to watch ομάδα της ιστορίας! (poll & vids)

bet365

To gazzetta.gr ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν την κορυφαία fun to watch ομάδα της ιστορίας στο ΝΒΑ και οι Μπουλς των Τζόρνταν, Πίπεν και Ρόντμαν αναδείχθηκαν νικητές με ποσοστό 38%.

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+)

ΝΒΑ σημαίνει θέαμα, απόλαυση, μαγεία. Μέσα στο πέρασμα των χρόνων εμφανίστηκαν κάποιες ομάδες που… τρέλαναν κόσμο με τα όσα έκαναν στο παρκέ και μπόρεσαν να δικαιολογήσουν απόλυτα τον τίτλο του «fun to watch» συνόλου.

Το gazzetta.gr έβαλε στο παιχνίδι τους αναγνώστες του και τους ζήτησε να ψηφίσουν για να αναδείξουν την κορυφαία fun to watch ομάδα όλων των εποχών. Το κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και έδωσε την κορυφή στους Μπουλς του δεύτερου three-peat (1996-98), oι οποίοι... τρέλαιναν κόσμο έχοντας την απίστευτη τριάδα Τζόρνταν-Πίπεν-Ρόντμαν.

Οι «ταύροι» συγκέντρωσαν ποσοστό 38% και άφησαν πολύ πίσω τον δεύτερο. Ασημένιο μετάλλιο για τους αξέχαστους Λέικερς της εποχής του... showtime με Μάτζικ, Τζαμπάρ και Ουόρθι (22%).

Την τριάδα κλείνουν οι «πυραυλοκίνητοι» Ουόριορς των Κάρι, Ντουράντ, Τόμπσον και Γκριν, οι οποίοι συγκέντρωσαν το 16% των ψήφων.

Θυμηθείτε όμορφες στιγμές των εκπληκτικών Μπουλς και δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

Chicago Bulls 1996-98

 

NBA Τελευταία Νέα