Πρίγιοβιτς: Ενας «killer» ετών 28 (vids)

Πρίγιοβιτς: Ενας «killer» ετών 28 (vids)

Πρίγιοβιτς: Ενας «killer» ετών 28 (vids)

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κλείνει σήμερα το 28ο έτος της ηλικίας και το gazzetta.gr καταγράφει τα πεπραγμένα του Σέρβου «killer», που βρίσκεται στο κυνήγι σημαντικών στόχων με τον ΠΑΟΚ.

Η καριέρα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον μόνο και μόνο αν ρίξεις μια γρήγορη ματιά στο βιογραφικό του: από τα 17 του έχει βρεθεί σε ένδεκα διαφορετικές ομάδες, έχει παίξει σε οκτώ διαφορετικές χώρες και σε δύο εθνικές ομάδες!

Η ζωή του μικρού Αλέξανδρου, που γεννήθηκε στις 21 Απριλίου του 1990 στο Σεντ Γκάλεν της Ελβετίας, ήταν ένα μεγάλο ταξίδι, χωρίς να έχουν αλλάξει πολλά στο χαρακτήρα του, δίχως να υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο παιδί που ταξίδεψε για οκτώ ώρες με το τρένο από το Σεντ Γκάλεν στην Πάρμα προκειμένου να παίξει ποδόσφαιρο και στο ψηλό παλικάρι που «προσγειώθηκε» στα μέρη μας στις 13 Ιανουαρίου του 2017.

Σασουόλο - Φιορεντίνα με 200+ ειδικά στοιχήματα και 10% επιστροφή στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο «Αλεξ» μπήκε αμέσως στις καρδιές των φίλων του ΠΑΟΚ. Αρχισε να σκοράρει κατά βούληση, με απίστευτες στατιστικές επιδόσεις, ενώ ολοκλήρωσε το πρώτο μισό της περσινής σεζόν, με ένα σοβαρό τραυματισμό στην κλείδα, ένα κύπελλο και 10 γκολ σε 20 συμμετοχές.

H ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ…

Φέτος έχει φτάσει, αισίως, τα 23 γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, σ’ όλες τις διοργανώσεις, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Στέφανου Αθανασιάδη από τη σεζόν 2012-13.

Ο 28χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι στο κυνήγι σημαντικών προσωπικών επιδόσεων μέσα σε μια ονειρική σεζόν, το φινάλε της οποίας θα τον βρει στα γήπεδα της Ρωσίας με την εθνική Σερβίας για το Μουντιάλ 2018. Με δικό του γκολ, τον Οκτώβριο του 2017, οι Σέρβοι σφράγισαν το διαβατήριο τους για τα γήπεδα της Ρωσίας και ο «Πρίγιο» έγινε λαϊκός ήρωας στα μάτια και στις καρδιές των συμπατριωτών του, που δεν τους «πούλησε» ποτέ.

Όμως, μέχρι τότε υπάρχει αρκετός δρόμος, με τον Πρίγιοβιτς να θέλει ένα ακόμη γκολ στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος και στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Η σεζόν ξεκίνησε με τον Σέρβο στράικερ να σκοράρει τα πρώτα του δώδεκα γκολ στα εντός έδρας παιχνίδια και τα δεκατέσσερα εντός των τειχών της Θεσσαλονίκης, προσθέτοντας τα δύο που σημείωσε στον αγώνα κυπέλλου με τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο, συνεχίζοντας να μην σκοράρει μακριά από την Τούμπα.

Τον Δεκέμβριο είδε τον Λουτσέσκου να τον αφήνει στον πάγκο, ο Ευθύμης Κουλούρης πήρε κάποια συνεχόμενα παιχνίδια στο βασικό σχήμα, μέχρι που ήρθαν τα εκτός έδρας παιχνίδια σε Αγρίνιο και Γιάννενα, όπου πέτυχε τρία γκολ διώχνοντας την… κατάρα από πάνω του και παίρνοντας εκ νέου φανέλα βασικού.

H KINA KAI TΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Με τον ασπρόμαυρο οργανισμό να έχει πέσει με τα μούτρα στα γεγονότα που οδήγησαν στη μη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Πρίγιοβιτς συναντάται με την οικογένεια Σαββίδη και συμφωνούν στην επέκταση του συμβολαίου του! Ο Γιώργος Σαββίδης το «ανακοίνωσε» το βράδυ της 26ης Φεβρουαρίου βάζοντας τέλος στις ορέξεις των Κινέζων, που είχαν ρίξει στο τραπέζι μια άκρως δελεαστική πρόταση, που, σύμφωνα με πληροφορίες, άγγιζε τα 10 εκατ. ευρώ (6 εκατ. στον ΠΑΟΚ και 4 εκατ. στον παίκτη).

Ο 28χρονος επιθετικός, που όλο το χειμώνα έβλεπε το όνομά του να φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα και να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ως ένας από τους πιο καυτούς μεταγραφικούς στόχους, υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το 2022, διπλασιάζοντας σχεδόν τις ετήσιες απολαβές του, αφού ήταν ένα σημείο που είχε προκαλέσει τριγμούς στη σχέση του με τον ΠΑΟΚ.

Όταν ρωτήθηκε, για τους οικονομικούς όρους του νέου συμβολαίου, δε θέλησε να πει πολλά: «Δεν δίνω τόση έμφαση στους αριθμούς. Είμαι στον ΠΑΟΚ για να παίξω ποδόσφαιρο. Θέλω να παίζω σε κάθε ματς και να σκοράρω όσο πιο πολλά γκολ μπορώ. Τα πράγματα στον ΠΑΟΚ είναι στη σωστή κατεύθυνση και νομίζω ότι μπορώ να τα πάω ακόμα καλύτερα. Θα προσπαθήσω να… ξεπληρώσω την εμπιστοσύνη του συλλόγου με καλά παιχνίδια, πολλές νίκες και πολλά γκολ», σχολίασε και αναφέρθηκε στην πρόταση που ήρθε από την Κίνα: «Ηταν σίγουρα ενδιαφέρουσα για όλες τις πλευρές. Αποφασίσαμε όμως να συνεχίσουμε την συνεργασία μας με τον ΠΑΟΚ και όλοι είναι χαρούμενοι. Ο σύλλογος και ο ιδιοκτήτης του είναι ικανοποιημένοι με την απόδοση μου και την προσφορά μου στην ομάδα και εγώ είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Έτσι αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας».

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ

Παράλληλα, θέλει να γίνει ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που θα έχουν κατακτήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κάτι που το κατάφερε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με 17 γκολ τη σεζόν 2005-06 και ο Δημήτρης Ναλιτζής τη σεζόν 1999-00 όταν είχε πετύχει συνολικά 24 γκολ, αλλά εκ των οποίων τα 13 με τη φανέλα του Πανιωνίου μέχρι να πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αυτή την στιγμή ο Πρίγιοβιτς είναι στην πρώτη θέση των σκόρερ μαζί με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, με 15 γκολ, αλλά έχει καλύτερο πρόσημο (1 γκολ ανά 3 τελικές) από τον Ιρανό επιθετικό του Ολυμπιακού (1 γκολ ανά 3,8 τελικές).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα