Και οι Έλληνες ξέρουν να χτυπούν τατουάζ! (pics)

Αντωνία Σπανού
Και οι Έλληνες ξέρουν να χτυπούν τατουάζ! (pics)

bet365

Με αφορμή το νέο «κόσμημα» στο χέρι του Παναγιώτη Βασιλόπουλου το gazzetta.gr βρήκε τους δέκα Έλληνες που ξεχωρίζουν με τα τατουάζ τους.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος εμφανίστηκε στο παιχνίδι κόντρα στην Στρασμπούρ με νέο «κόσμημα» στο μπράτσο του. Ο φόργουορντ της ΑΕΚ έχει πλέον νέο τατουάζ στο χέρι του το πρόσωπο της γυναίκας του, της Μαρίας Τσουρή και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Τα τατουάζ έχουν μπει στην ζωή μας για τα καλά και αφού χθες είδαμε τα 10 καλύτερα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, σήμερα επιστρέφουμε στην Ελλάδα και βλέπουμε εκείνους που ξεχωρίζουν με την... τέχνη στο κορμί τους.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο άσος της ΑΕΚ στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας του αποκάλυψε το νέο τατουάζ, με το πρόσωπο της συζύγου του και άνετα παίρνει την θέση με ένα από τα πιο εντυπωσιακά στον ελληνικό αθλητισμό.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΝΙΑΡΗΣ

Ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ αποφάσισε να «κοσμήσει» το μπράτσο του με ένα εντυπωσιακό τατουάζ μιας γκέισας. Το καλοκαίρι εμφανίστηκε στο ευρωπαϊκό της Κρήτης με το αρχικό σχέδιο και όπως φαίνεται ο Κόνιαρης παίρνει τον χρόνο του για να το τελειοποιήσει. Πάντως ήδη δείχνει αρκετά εντυπωσιακό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ

Ο Πρίντεζης έχει από τα πι εντυπωσιακά τατουάζ της Basket League και όχι μόνο. Ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν να «χτυπάει» και πλέον ένα μεγάλο μέρος του κορμιού του είναι καλυμμένο με μελάνι.

ΝΩΝΤΑΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Το χέρι του Νώντα Παπαντωνίου κοσμεί ένα εντυπωσιακό «μανίκι» και ο παίκτης του ΓΣΛ Φάρου, καταφέρνει να πάρει μια θέση στην λίστα με τα πιο εντυπωσιακά τατουάζ.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Το χέρι του γκαρντ του Παναθηναϊκού κοσμεί ένα... έργο τέχνης, που τελειοποίησε την φετινή σεζόν.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΕΛΗΣ

Ο Νικός Καρέλης είναι ακόμα ένας παίκτης με αδυναμία στα τατουάζ και εκείνος με την σειρά του έχει ένα εντυπωσιακό που κοσμεί το στήθος του.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΕΛΛΙΟΣ

Ο Έλληνας επιθετικός έχει ένα από τα εντυπωσιακά τατουάζ να κοσμεί το αριστερό του χέρι. Ένα πολυνησιακό tattoo, όπου ο Βέλλιος έχει «κρύψει» γραμμές για τους γονείς του και τα αδέρφια του, τα αρχικά τους, καθώς και το αγαπημένο του εννιά, που αποτελεί τον τυχερό του αριθμό. Επίσης ψηλά στο μπράτσο επέλεξε την ασπίδα των πολεμιστών Σαμόαν.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΕ

Ο παίκτης της ΑΕΚ, που το καλοκαίρι επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, είναι ακόμα ένας από τους Έλληνες παίκτες που έχει... γεμίσει μελάνι το κορμί με τατουάζ.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, που αγωνίζεται στην Τουρκία, είναι ακόμα ένας που έχει επιλέξει να «διακοσμήσει» το κορμί του.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

Ο επιθετικός της Μαρσέιγ ξεκίνησε και εκείνος από μικρή ηλικία τα τατουάζ και πλέον μεγάλο μέρος του κορμιού είναι «στολισμένο» με προσωπικές ιστορίες.

 

Τελευταία Νέα