Η ιστορία των 18 NBAers με signature shoes! (pics)

Νίκος Καρφής
Η ιστορία των 18 NBAers με signature shoes! (pics)

bet365

Πολλοί είναι οι παίκτες που έχουν signature shoe, το οποίο είναι το κερασάκι στην τούρτα της συμφωνία τους με μεγάλη εταιρεία αθλητικών ειδών. Δείτε 18 χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Τα καλύτερα signature shoes αξίζουν στους κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ. Στο πέρασμα των χρόνων πολλοί ΝΒΑers έχουν υπογράψει συμβόλαια με αθλητικές εταιρείες οι οποίες τους έχουν δημιουργήσει τα προσωπικά τους παπούτσια.

Τα τελευταία 4 χρόνια, 8 διαφορετικοί παίκτες της λίγκας εχουν να δει να δημιουργούνται τα signature shoes τους.

Πάμε να δούμε τους 18 παίκτες του ΝΒΑ που έχουν signature shoe και την ιστορία τους, καθώς και τα ποσά που παίρνουν από τις συμφωνίες με τις αθλητικές εταιρείες.

ΛεΜπρόν Τζέιμς - Νike (συμβόλαιο ζωής με την εταιρεία)

Ο τύπος είναι 4 φορές MVP και 3 φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ. Κατά πολλούς είναι ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη, ενώ έχει αγωνιστεί 8 φορές σε τελικούς. To 2015 υπέγραψε ένα συμβόλαιο ζωής με την NIKE και πλέον φορά το 15ο του signature shoe. Έκανε ντεμπούτο με το ΝΙΚΕ Lebron 15 σε ένα pickup game στο UCLA το καλοκαίρι.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το παπούτσι του Βασιλιά. Πωλείται 185 δολάρια. και έκανε ντεμπούτο τον Οκτώβριο.

Kάιρι Ίρβινγκ - Nike (8 εκατ. ευρώ)

Ο Ίρβινγκ είναι ένας από τους πιο εμπορικούς παίκτες της λίγκας. Εκπληκτικός σκόρερ και 5 φορές All Star. Έχει ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο και ένα πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, το οποίο υπέγραψε με το clutch τρίποντο του

Η συμφωνία που υπέγραψε με τη Nike του αποφέρει 8 εκατομμύρια ετησίως. Στη φωτογραφία που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα Kyrie 3. H τιμή των Kyrie 3 είναι 120 δολάρια

Κέβιν Ντουράντ - Νike (δεκαετες από το 2015 αξίας 300 εκατ. δολαρίων)

Ο Ντουράντ πανηγύρισε το πρωτάθλημα πέρυσι, ενώ είναι ένας από τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών. Το τρόπαιο του ΜVP των τελικών λέει πολλά για την αξία του. Το 2015 συμφώνησε για συμβόλαιο δέκα ετών αξίας 300 εκατ. δολαρίων με την NIKE. Δείτε το παπούτσι του «KD».

Στεφ Κάρι - Under Armour (Θα είναι μαζί της μέχρι το 2024)

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της NIKE που τον άφησαν να φύγει το 2013. Από τότε έχει κατακτήσει 2 τρόπαια MVP και 2 πρωταθλήματα. Το 2015 υπέγραψε επέκταση εννιά χρόνων με την Under Armour, κάτι που σημαίνει πως θα είναι μαζί της ως το 2024.

Στους τελικούς του 2017 λάνσαρε το 4ο signature shoe. Δείτε παρακάτω τα παπούτσια που φόρεσε στην αρχή της σεζόν.

Τζέιμς Χάρντεν - Adidas (συμβόλαιο 13 ετών αξίας 200 εκατ. δολαρίων)

Ένας από τους κορυφαίους στο ΝΒΑ, ο οποίος οδεύει προς τον τίτλο του MVP. Έχει 5 χρόνια στους Ρόκετς και σε κάθε ένα από αυτά είναι All Star. Tο 2015 υπέγραψε συμβόλαιο 13 χρόνων με την Adidas αξίας 200 εκατ. δολαρίων. Παρακάτω μπορείτε να θαυμάσετε τα Harden Vol.1.

Πολ Τζορτζ - Νike (5.5 εκατομμύρια τον χρόνο)

Ένας από τους 5 κορυφαίους two-way players στη λίγκα και 5 φορές All Star. Oι μάχες του με τον ΛεΜπρόν το 2012 και το 2013 στα playoffs θα μείνουν αξέχαστες. Παίρνει 5.5 εκατ. δολάρια τον χρόνο από την NIKE. To PG1 κυκλοφόρησε πριν ένα χρόνο και μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω.

Ντάμιαν Λίλαρντ - Adidas (δεκαετές από το 2014)

Σπουδαίος γκαρντ και ένας από τους πιο υποτιμημένους παίκτες του ΝΒΑ. Τρεις φορές MVP και ένας από τους κορυφαίους clutch παίκτες της γενιάς του. Το 2014 υπέγραψε 10ετές συμβόλαιο με την Adidas, ενώ το σχέδιο που θα θαυμάσετε παρακάτω είναι τα Dame 4 που κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο.

Ντέρικ Ρόουζ - Adidas (το 2011 συμφώνησε για συμβόλαιο 13 ετών αξίας 185 εκατ. δολαρίων)

Πολύ άτυχος παίκτης λόγω τραυματισμών. MVP το 2011, τότε που έγινε ο νεότερος που κατακτά το συγκεκριμένο βραβείο. Το 2012 η Adidas του έδωσε συμβόλαιο 13 ετών αξίας 185 εκατ. Δολαρίων. Ποια η γνώμη σας για το D Rose 8 που βγήκε για πρώτη φορά στην αγορά τον Οκτώβριο;

Κλέι Τόμπσον - Anta (δεκαετές)

Σεσημασμένος σουτέρ και 4 φορές ΑLL Star. Για να μην πούμε για τα 2 πρωταθλήματα. Τον Σεπτέμβρη του 2017 υπέγραψε επέκταση 10 ετών με την κινεζική Anta. Θα το αγοράζατε;

Ράσελ Ουέστμπρουκ - Jordan Brand (τον «έδεσε» ως το 2028)

Την πορηγούμενη σεζον βγήκε ΜVP, ενώ τελείωσε τη σεζόν με μέσο όρο triple double. Έχει αναδειχθεί ο πιο stylish παίκτης του ΝΒΑ (γελάει ο κόσμος). Έχει υπογράψει για 10 χρόνια με την Jordan Brand, κάτι που θα τον κρατήσει μαζί της μέχρι το 2028. Πάρτε μια γεύση από Westbrook 0.2.

Λόνζο Μπολ - Big Baller Brand

Είναι ένας από τους λίγους rookies που έχουν signature shoes από την αρχή της καιρίερας του, αφού ο πατέρας του, Λόνζο είναι ιδιοκτήτης της Big Baller Brand και φοράει τα ΖΟ2’s. H τιμή τους τσουχτερή (495 δολάρια).

Ντουέιν Ουέιντ - Li Ning (8 εκατ. δολάρια τον χρόνο)

Ανήκει στους 5 σπουδαιότερους shooting guards όλων των εποχών. Έχει παίξει σε 12 All Star Game, έχει πάρει 3 πρωταθλήματα, ενώ έχει αναδειχθεί MVP των τελικών. Το 2012 υπέγραψε με την Li Ning, η οποία τον πληρώνει 8 εκατ. δολάρια τον χρόνο. Τα way of Wade είναι αρκετά εντυπωσιακά.

Κρις Πολ -Jordan brand

Είναι το 10ο του signature shoe με την Jordan Brand, αφού έχει υπογράψει από το 2006. Εννιά φορές All Star και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους πασέρ όλων των εποχών. Σας αρέσει το παπούτσι του CP3.

Kαρμέλο Άντονι - Jordan Brand (5 εκατ. δολάρια τον χρόνο)

Πρωτάθλημα δεν έχει, αλλά πρόκειται για γεννημένο σκόρερ και παρόντα στο All Star Game σε 10 περιπτώσεις. Μεγάλο μέγεθος παίκτη, ο οποίος πληρώνεται 5 εκατ. δολάρια τον χρόνο από την Jordan Brand. Δεν έχει αλλάξει εταιρία ποτέ στην καριέρα του. Δείτε το Μ13!

Ραζόν Ρόντο - Anta

Έχει συμβόλαιο με την κινεζική Anta. Έχει παίξει σε 5 All Star Game και πάτησε κορυφή με τους Σέλτικς το 2008. Το RR 4 δεν έχει μεγάλο ύψος, κάτι που φαίνεται στην αεροσόλα.

Τόνι Πάρκερ - Peak

Ο Πάρκερ έχει υπογράψει με την κινεζίκη Peak. Ο Γάλλος έχει πάρει 4 πρωταθλήματα, ενώ μία φορά αναδείχθηκε MVP των τελικών. Την σεζόν που διανύουμε φόρεσε το 4o δικό του signature shoe. Eίναι αρκετά μουράτα τα TP4;

Nτουαιτ Χάουαρντ - Peak

‘Άλλος ένας που έχει συμβόλαιο με την Peak. Αμυντικός της σεζόν 4 φορές, ενώ οι Μάτζικ με αυτόν ηγέτη έπαιξαν τελικούς ΝΒΑ. Θα μπορούσε να κάνει πολύ περισσότερα στην καριέρα του. Ο Superman επέλεξε τους Κινέζους για να μπορεί να σχεδιάσει όπως θέλει αυτός το παπούτσι του. Τα τελευταία DH3 είναι τα πρώτα παπούτσια με άρωμα 3D!

Μάθιου Ντελαβεντόβα - Peak

Κι όμως είναι αλήθεια. Ο Ντέλι έχει το δίκο του παπούτσι. Συμφώνησε με την Peak, εξαιτίας του πρωταθλήματος που πήρε με τους Καβς και της αγωνιστικότητας που έδειξε στους τελικούς. Ο Αυστραλός ετοιμάζεται να φτιάξει ένα παπούτσι στο οποίο θα βάλει τις προσωπικές του πινελιές. Το Delly 1 που βλέπετε παρακάτω έχουν ξεκάθαρο άρωμα… Αυστραλίας!

* Φυσικά signature shoe θα έχει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την Nike τον Νοέμβριο και έχει χρονικό ορίζοντα 14-18 μηνών μέχρι να βγει το προσωπικό του παπούτσι! Ο ίδιος δήλωσε πως θα ήθελε το παπούτσι να ένα μείγμα από τα παπούτσια του Μπράιαντ και του Ίρβινγκ, ενώ τόνισε πως θα βοηθήσει στον σχεδιασμό τους. Ο Greek Freak έχει υπογράψει συμβόλαιο 4 ετών με τους Μπακς αξίας 100 εκα. ευρώ.

πηγή: SBNation

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα