Ο κόσμος μίλησε: Κορυφαίος clutch player ο Τζόρνταν! (vids & poll)

Νίκος Καρφής
Ο κόσμος μίλησε: Κορυφαίος clutch player ο Τζόρνταν! (vids & poll)

bet365

Το gazzetta.gr ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν για να αναδείξουν τον κορυφαίο clutch player όλων των εποχών, με τον Μάικλ Τζόρνταν να κάθεται άνετα (ποσοστό 40%) στον «θρόνο» του νικητή!

Το gazzetta.gr διάλεξε 15… τρομερούς «δολοφόνους» που δεν... φοβόντουσαν να πάρουν την ευθύνη ακόμα και αν ο κόσμος διαλυόταν γύρω τους και ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν τον κορυφαίο clutch παίκτη όλων των εποχών!

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο... κάλεσμα, αφού 3.427 άτομα έριξαν την ψήφο τους για την ανάδειξη του νικητή. Την πρώτη θέση πήρε στις προτιμήσεις του κοινού πήρε ο GOAT, Mάικλ Τζόρνταν με ποσοστό 40% (1381 ψήφους), μετατρέποντας την υπόθεση-κορυφή σε παράσταση για ένα ρόλο. Δεν έδωσε το δικαίωμα σε κανέναν να τον απειλήσει σε όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας. Από την πρώτη στιγμή άνοιξε τη διαφορά και την κράτησε με ευκολία μέχρι το τέλος.

Ασημένιο μετάλλιο για τον σπουδαίο Κόμπι Μπράιαντ που πήρε το 25% των ψήφων (848) και έδειξε πόση απήχηση έχει στον κόσμο που τον θεωρεί πανέτοιμο για τα τελευταία κρίσιμα λεπτά ενός αγώνα.

Για να βρούμε τον 3ο θα ταξιδέψουμε στην δεκαετία του 80. Ο κόσμος δεν ξεχνά πόσο clutch ήταν ο Λάρι Μπερντ με τη φανέλα των Σέλτικς και για αυτό το λόγο του έδωσε την τρίτη θέση στο βάθρο. Ο πρώην ηγέτης των Σέλτικς μάζεψε 280 ψήφους (8%).

Η πεντάδα κλείνει με άλλους δύο... «killers». Στην 4η θέση βρίσκουμε τον Ρέτζι Μίλερ ή Reggie Killer με ποσοστό 5% (126), ενώ 5ος είναι ο άνθρωπος που όταν τελειώσει την καριέρα θα θεωρείται από τους περισσότερους ως ο σπουδαιότερος σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ. Φυσικά μιλάμε για τον Στεφ Κάρι που ψηφίστηκε από 126 άτομα (4%).

Τελευταίος ο ΜVP των τελικών του 2017, Κέβιν Ντουράντ που συγκέντρωσε μόλις 17 ψήφους! Ξαναθυμηθείτε τα videos με τις clutch στιγμές των 15 υποψηφίων και στο τέλος δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!

Dirk Nowitzki

Paul Pierce

Magic Johnson

Ray Allen

Kobe Bryant

Robert Horry

Larry Bird

Reggie Miller

Michael Jordan

Steph Curry

Kevin Durant

LeBron James

Tracy McGrady

Dwayne Wade

Damian Lillard

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα