Η 11άδα που παίζει... ισόβια μπαλάρα! (vids)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Η 11άδα που παίζει... ισόβια μπαλάρα! (vids)

bet365

Το gazzetta.gr σάς παρουσιάζει 11+1 φανταστικές ιστορίες, δημιουργώντας την επίλεκτη ομάδα «φυλακόβιων». Την ομάδα που δεν θα έχανε από κανέναν και θα ζήλευαν πολλοί!

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Το gazzetta.gr μάζεψε και σάς παρουσιάζει την επίλεκτη «φυλακώβιων» πoυ δύσκολα θα τα έβαζε κάποιος μαζί τους.

Σε σύστημα 4-4-2 σε ρόμβο ή αλλιώς διαμάντι διότι οι επιλογές μας είναι όλες τους παιδιά... διαμάντια.

Ο Ερικ Καντονά. Πάντα θρασύς, πάντα νευρικός, πάντα έτοιμος να ρίξει... ατομική βόμβα στο ματς. Μετά την ποδοσφαιρική του καριέρα πρωταγωνίστησε σε διαφημιστικά όπου ήταν ο αρχηγός των φυλακών. Ε, δεν θα ήταν προπονητής στη δική μας ομάδα; Θα ήμασταν, τουλάχιστον, για κλωτσιές αν δεν τον βάζαμε στον πάγκο μας.

Χάραλντ Σουμάχερ

Εχοντας στο... βιογραφικό του το χτύπημα στον Μπατιστόν, ο Γερμανός θα... έκοβε πολλές καριέρες διότι όπως είπε κι ο ίδιος ποτέ δεν μετάνιωσε για την τρομακτική έξοδό του. Θα έκανε ξανά το ίδιο, όπως είπε στο θύμα του αργότερα.

Βίνι Τζόουνς

Ελάτε τώρα που θέλετε και «γιατί» τον έχουμε σ' αυτό το θέμα. Είναι ο αρχηγός της ομάδας μας, ο τύπος που τελικά δεν θα έστηνε κανένα ματς ακόμη κι αν το αντάλλαγμα ήταν να γλιτώσει τα ισόβια.

Σίνισα Μιχαΐλοβιτς

Πολέμησε κατά των Κροατών στη Σερβία. Σκληρός παίκτης, το είδαμε και στη Λάτσιο. Πάντα χρήσιμος και σίγουρα θα τον ήθελε για παρτενέρ ο Βίνι. Ποιοι είμαστε εμείς που θα πάμε κόντρα στον αρχηγό της ομάδας μας. Αφήστε, δε, που έχει και... δολοφονικές εκτελέσεις φάουλ.

Μαρσέλο

Μεγάλος μπαλαδόρος που δεν κατάφερε να «πιάσει» στο ποδόσφαιρο λόγω του ατίθασου χαρακτήρα του. Όντας στα τσίρκο της Βραζιλίας, έμπλεξε σε συμμορία όπου έμπαιναν σε σπίτια. Πιάστηκε στα... πράσα και ιδού. Καλώς ήρθε στην ομάδα μας.

Γιαπ Σταμ

Ο Ολλανδός, έκανε καλή καριέρα ως δεξί μπακ στη Λάτσιο. Όρος του Μιχαΐλοβιτς στον Τζόουνς για να τον πάρει μαζί του στην ομάδα. Δεν του αρνήθηκε ο αρχηγός.

Τζενάρο Γκατούζο

Ο Ιταλός, κατάφερε και βρήκε τους τύπους που του έκλεψαν το τζιπάκι, το οποίο βρέθηκε κάπου στην Αλβανία, τους απήγαγε και τους κράτησε σε ένα υπόγειο του Μιλανέλο δείχνοντάς τους βίντεο από τα ματς της ομάδας του. Οι Αρχές τον έπιασαν όταν δήλωσε μετά τη νίκη επί της Ίντερ: «Οι παίκτες μου νίκησαν γιατί δεν άντεχαν να βλέπουν τους απαχθέντες να κλαίνε με τα χάλια μας».

Ρόι Κιν

Με τόσα τάκλιν και τόσο ξύλο που έριξε ως παίκτης, δεν μπορούσε να κρατήσει τα νεύρα. Δεν μπορούσε να είναι άλλο βοηθός του Μάρτιν Ο' ΝΙλ στην Ιρλανδία, τον πλάκωσε στις μπουνιές και έφαγε 5 χρόνια με αναστολή για βιαιοπραγία.

Τζόι Μπάρτον

Όταν αποκλείστηκε από κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο για 1,5 χρόνο, ύστερα από την παραδοχή του ότι επί 10 χρόνια στοιχημάτιζε σε αγώνες, έπεσε στο αλκοόλ. Σε ένα μεθύσι του έδειρε κάτι τύπους σε ένα μπαρ που τους άκουσε να λένε ότι είναι θαυμαστές τους. Τζόι, θα... κεντάς στους αγωνιστικούς χώρους των φυλακών. Και θα είσαι κι η... γκανιότα.

Ντιέγο Μαραντόνα

Η ποδοσφαιρική αλητεία κι η τρέλα του, δυστυχώς δεν τον κράτησαν εκτός φυλακής. Πιάστηκε με υπερβολική δόση ναρκωτικών και μπήκε «μέσα» γιατί ήταν κρίμα να μην τον απολαύσουν όσοι δεν έχουν τηλεόραση στα κελιά!

Αντριάνο

Παιδί το οποίο δεν ξέφυγε από τις συμμορίες στις φαβέλες. Όπλα, ναρκωτικά και ένας αγωνιστικός κατήφορος που έφτασε στο τέλμα του όταν εν τέλει μπήκε φυλακή. Τα πόδια του όμως ακόμη κρατάνε και «πυροβολούν» πιο δυνατά από τα όπλα που κρατάει συνήθως.

Πελέ

Προσπάθησε να πει ψέματα στις Αρχές για να σώσει το γιο του, Εντίνιο, ο οποίος αρχικά είχε καταδικαστεί για ξέπλυμα χρήματος από εμπόριο ναρκωτικών. Τα κατάφερε και οδηγήθηκε πίσω από τα σίδερα. Αυτός θα είχε και το σχέδιο... διαφυγής όταν η ομάδα του θα προσπαθούσε να δραπετεύσει. Είτε από τη φυλακή είτε από κάποια ήττα.

Οι ιστορίες όλες είναι προϊόντα φαντασίας! Περίπου...

 

Τελευταία Νέα