Η πρωτιά του Ντέλε Άλι απέναντι σε Ζλάταν, Ρονάλντο, Καβάνι και άλλους (infografic)

Δημήτρης Ρούσσος
Η πρωτιά του Ντέλε Άλι απέναντι σε Ζλάταν, Ρονάλντο, Καβάνι και άλλους (infografic)

bet365

Ο Ντέλε Άλι προσπαθεί να «κλέψει» λίγα από τα φώτα που πέφτουν πάνω στον Χάρι Κέιν, αφού έχει κι εκείνος να επιδείξει μια διόλου αμελητέα επίδοση, αυτό των περισσότερων γκολ πριν κλείσει τα 22 μεταξύ κορυφαίων επιθετικών.

Μεγάλες προσφορές* κάθε μέρα στο καζίνο! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Χάρι Κέιν είναι το πρόσωπο του Δεκεμβρίου, αλλά και ολόκληρου του 2017 στην Αγγλία και όχι μόνο, σκοράροντας τρεις φορές απέναντι στη Σαουθάμπτον και φτάνοντας σε πολλές «κορυφές».

Ο Άγγλος σέντερ φορ έφτασε τα 57 γκολ μέσα στο 2017, ξεπερνώντας τον Λιονέλ Μέσι στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ, ενώ με τα 39 από αυτά να είναι στην Πρέμιερ Λιγκ, άφησε πίσω του τον Άλαν Σίρερ (38).

Η Τότεναμ ωστόσο ευτυχεί να έχει στις τάξεις της άλλον έναν επιθετικό με ξεχωριστή σχέση με τα δίχτυα, την οποία υπενθυμίζει με κάθε ευκαιρία! Ο λόγος για τον Ντέλε Άλι, που με το γκολ του εναντίον των «Αγίων» στο Γουέμπλεϊ στην Boxing Day συμπλήρωσε 54 στο πρωτάθλημα στην καριέρα του, ενώ δεν έχει κλείσει καν 22 χρόνια ζωής.

Με αυτόν τον αριθμό έπιασε στη σχετική λίστα τον Λιονέλ Μέσι και ξεπέρασε «killers» όπως τον Ικάρντι, τον Σουάρες, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλους, που σε αντίστοιχη ηλικία προσέγγισαν λίγο ή πολύ, αλλά δεν έφτασαν σε αυτόν.

Από αυτά, τα 32 είναι στην Premier League και τα υπόλοιπα 22 είναι στη League One, με τη φανέλα της Μίλτον Κέινς Ντονς, απ’ όπου τον απέκτησε η Τότεναμ. Στην καριέρα του έχει σκοράρει συνολικά 64 φορές με συλλόγους και δυο φορές με τις Εθνικές Ομάδες της Αγγλίας.

Φυσικά, η σύγκριση τον βγάζει πιο πίσω από άλλους, όπως τους Ρονάλντο (101), Ραούλ (86), Μάικλ Όουεν (73), Ρομέλου Λουκάκου (70), Σέρχιο Αγουέρο (64) και Γουέιν Ρούνεϊ (59), όμως δεν παύει να αποτελεί τιμή για τον νεαρό φορ των «πετεινών» ότι βάζει το όνομά του δίπλα στους προαναφερθέντες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα