Τα χατ-τρικ του Μέσι με την εθνική Αργεντινής (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Τα χατ-τρικ του Μέσι με την εθνική Αργεντινής (vids)

bet365

Η πιο ουσιαστική προσφορά του στην εθνική ομάδα της Αργεντινής, μέχρι την επόμενη. Ο Λιονέλ Μέσι, πέτυχε για 5η φορά χατ-τρικ με τη φανέλα της «αλμπισελέστε» και θα εύχεται αυτό ν' αποτελέσει προάγγελο καλών πραγμάτων για το Μουντιάλ του 2018...

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα και του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του, όσες χαρές έχει γευτεί σε διασυλλογικό επίπεδο με τους «μπλαουγκράνα», άλλο τόσο έχει ζοριστεί και έχει κλάψει από την τροπή που παίρνουν οι διάφορες καταστάσεις κάθε φορά που καλείται να βοηθήσει την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, η Αργεντινή τον χρειάστηκε περισσότερο από ποτέ σε αυτά τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 κι εκείνος – αν και ήταν γι' ακόμα μια φορά μόνος του – κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ακόμα κι αν το Εκουαδόρ «πάγωσε» την ομάδα του Σαμπάολι, ο Μέσι βρήκε τον τρόπο να μην απουσιάσει η «αλμπισελέστε» από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Αυτό που πέτυχε απέναντι στον Ισημερινό, ήταν το 5ο χατ-τρικ της καριέρας του με τα εθνικά χρώματα.

Κόντρα στις 39 φορές που έχει πετύχει τρία γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ο διεθνής «μάγος» το έχει πράξει μόλις σε δύο επίσημες αναμετρήσεις με την Αργεντινή και σε τρία φιλικά ματς...

Πριν από αυτό της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το είχε κάνει σε νίκη με σκορ 5-0 επί του Παναμά, τον Ιούνιο του 2016, στην επετειακή διοργάνωση του Κόπα Αμέρικα. Για δεύτερο διαδοχικό τελικό στον θεσμό, ο Μέσι θα αποχωρούσε με δάκρυα απογοήτευσης, αφού οι Χιλιανοί έκαναν το back-to-back.

Το καλοκαίρι του 2013, η «αλμπισελέστε» αντιμετωπίζει σε φιλική αναμέτρηση τη Γουατεμάλα και ο Μέσι πετυχαίνει τα τρία από τα τέσσερα γκολ της άνετης νίκης για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Τα υπόλοιπα δύο χατ-τρικ του, έχουν σημειωθεί το 2012. Αρχικά, στα τέλη του Φλεβάρη εκείνου του έτους, ο Μέσι σκοράρει τρεις φορές για να... κερδίσει την Ελβετία μόνος του (3-1), ενώ, στις αρχές Ιουνίου (9/6), σε φιλικό ματς απέναντι στη Βραζιλία, βοηθάει στη διαμόρφωση του τελικού 4-3.

Η κόντρα με τη «σελεσάο», παραμένει εχθρική εντός γηπέδου, ακόμα κι αν δοθεί στο ματς χαρακτήρας φιλικού... Στο 31', το 34' και το 85', ο διεθνής σούπερ σταρ βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα, σε ματς το οποίο οι Αργεντίνοι ανέτρεψαν δύο φορές!

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα