Οι «επιστροφές» του Παναιτωλικού

Οι «επιστροφές» του Παναιτωλικού

bet365

Το gazzetta.gr θυμάται τους παίκτες που στην πρόσφατη ιστορία των «κυανοκίτρινων» φόρεσαν την φανέλα τους σε δύο διαφορετικές περιόδους.
Παίκτης του Παναιτωλικού έγινε ξανά ο Λουίτζι Τσέναμο και ο 37χρονος πορτιέρο θα επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια. Με αφορμή το μεγάλο come back, το gazzetta.gr θυμάται τους ποδοσφαιριστές που είχαν δύο περάσματα στην σύγχρονη ιστορία των «κυανοκίτρινων».
ΜΑΚΗΣ ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ
Η «σημαία» του Παναιτωλικού. Στα «καναρίνια» ξεκίνησε το 1993 στην τότε Γ' Εθνική, πανηγύρισε την άνοδο στην Β' και το 1997 πήγε στην Καλαμάτα. Μετά από μακρά και πετυχημένη πορεία στη μεγάλη κατηγορία με την «Μαύρη Θύελλα» και τον ΟΦΗ, επέστρεψε στους «κυανοκίτρινους» το 2007 και μαζί τους ανέβηκε δύο κατηγορίες. Το 2012 αποχώρησε από την ενεργό δράση και έκτοτε είναι ο γενικός αρχηγός του συλλόγου, «υπηρετώντας» τον από άλλο μετερίζι. Στα 42 του είναι η «ζωντανή ιστορία» της ομάδας.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ
Αγρινιώτης, το 2004 έγινε επαγγελματίας στον Παναιτωλικό και έναν χρόνο μετά μετακινήθηκε στην ΑΕΚ. Υστερα από 6 χρόνια επέστρεψε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2011 και αγωνίζονταν σε αυτή μέχρι και πέρσι.
ΠΕΤΡΟΣ ΖΟΥΡΟΥΔΗΣ
Βρέθηκε στο Αγρίνιο το 2004 και τότε στην Γ' Εθνική έκανε μία εξαιρετική χρονιά σημειώνοντας 17 γκολ. Συνέχισε στην Καστοριά και τον ΠΑΣ και επέστρεψε στον Παναιτωλικό τον Ιανουάριο του 2008. Πανηγύρισε την άνοδο στην Football League και μετά από 1,5 χρόνο συνέχισε στην Ρόδο και τον Διαγόρα. Ο 37χρονος φορ άφησε το... στίγμα του στα «καναρίνια».
ΦΙΛΙΠΟΣ ΔΑΡΛΑΣ
Με καταγωγή από το Αγρίνιο, το 1999 ντεμπουτάρισε σε επαγγελματικό επίπεδο με την φανέλα του Παναιτωλικού στην τότε Β' Εθνική. Το 2001 αποχώρησε με προορισμό τον Παναθηναϊκό και 11 χρόνια μετά φόρεσε ξανά την «κυανοκίτρινη» φανέλα. Το καλοκαίρι του 2013 πανηγύρισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και έφυγε στο φινάλε της επόμενης χρονιάς.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΟΣΠΥΡΟΣ
Ακόμη ένας Αγρινιώτης που τίμησε όσο λίγοι την «κυανοκίτρινη» φανέλα. Το 1999 στα 18 του χρόνια ντεμπουτάρισε με αυτή στην τότε Β' Εθνική και έφυγε το καλοκαίρι του 2002 με προορισμό την Παναχαϊκή. Μετά από μακρά και πετυχημένη καριέρα στη μεγάλη κατηγορία, επέστρεψε στην ομάδα το 2012. Είναι εκείνος που στις 19 Ιουνίου σημείωσε το νικητήριο γκολ στο θρυλικό ματς του Βόλου. Πλέον είναι στο τιμ της ομάδας.
ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΕΝΤΖΕΓΚΟΥΕΛΕ
Ο Καμερουνέζος στόπερ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2010 και μία χρονιά μετά πανηγύρισε την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Μετά το πρώτο πέρασμά του από Παναιτωλικό συνέχισε στο εξωτερικό και επέστρεψε στο Αγρίνιο το 2014. Υστερα πήγε στην Βέροια.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΚΑΚΗΣ
Ακόμη ένας Αγρινιώτης που τίμησε την «κυανοκίτρινη» φανέλα. «Απόφοιτος» των ακαδημιών της ομάδας, έφυγε ως ελεύθερος για τα Χανιά το καλοκαίρι του 2011, όμως επέστρεψε έναν χρόνο μετά. Στις «αποκαλύψεις» της σεζόν 2012/13 που η ομάδα ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία, ύστερα από μία εξαιρετική χρονιά στην Σούπερ Λιγκ, πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ.
ΑΝΡΙ ΚΑΜΑΡΑ
Τα λόγια είναι... περιττά. Ο Σενεγαλέζος ακραίος είναι... Αγρινιώτης και «δέθηκε» από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον Παναιτωλικό. Βρέθηκε στα «καναρίνια» το καλοκαίρι του 2011 και παρά τον υποβιβασμό, έμεινε στην ομάδα και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ανόδου που ακολούθησε. Μάλιστα την επόμενη σεζόν στα «σαλόνια» έκανε μία εξαιρετική χρονιά, ενώ μετά την αποχώρησή του συνέχισε σε Καλλονή και Λαμία. Επέστρεψε στο Αγρίνιο τον Γενάρη του 2016 και έμεινε μέχρι το φινάλε εκείνης της χρονιάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα