Οι 10 ξεχωριστές στιγμές του Τσόρι στο Λιμάνι! (pics & vids)

Οι 10 ξεχωριστές στιγμές του Τσόρι στο Λιμάνι! (pics & vids)

Οι 10 ξεχωριστές στιγμές του Τσόρι στο Λιμάνι! (pics & vids)

bet365

Τσόρι και Ολυμπιακός χωρίζουν ύστερα από τέσσερα χρόνια και το gazzetta.gr θυμάται 10 στιγμές που στιγμάτισαν την πορεία του στο Λιμάνι.

Είπαμε σε προηγούμενο κείμενό μας ότι «αντίο στον Αλεχάντρο Ντομίνγκες δεν θα πούμε, αναλύοντας τα 10 γιατί».

Δεν γινόταν όμως να μην θυμηθούμε και τις 10 στιγμές που χαράχτηκαν στο ερυθρόλευκο ταξίδι του.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Σερβία U21 – ΠΓΔΜ U21 αν ο Τζούρτζεβιτς ανοίξει το σκορ (21+).

3/7/2013: Ήρθε στην χώρα μας στις 2/7 του 2013, υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και την επόμενη μέρα παρουσιάστηκε στην αίθουσα «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος» του «Καραϊσκάκης». Παρόντες ήταν δημοσιογράφοι, μέλη της διοίκησης και φυσικά η σύζυγός του κι οι γιοι του.

12/1/2013: Το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα κόντρα στον Εργοτέλη στο Φάληρο σε μια νίκη για τους «ερυθρόλευκους» με 3-0.

23/10/2013: Σκοράρει στο εκτός έδρας ματς με την Μπενφίκα, δίνοντας στον Ολυμπιακό έναν σημαντικό βαθμό που αργότερα θα αποδειχθεί χρυσάφι στην πρόκριση για τους «16» του Champions League.

23/2/2014: Ο Ολυμπιακός σημειώνει μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Τσόρι είναι αυτός που στο 38' άνοιξε το σκορ με τον Κάμπελ να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

17/5/2016: Με τον Ολυμπιακό να έχει ηττηθεί από την ΑΕΚ στον τελικό του ΟΑΚΑ, ο Ντομίνγκες ήταν αυτός που κέρδισε το χειροκρότημα όλων και φυσικά την αποδοχή από ακόμη μεγαλύτερη μερίδα των οπαδών.Τη στιγμή που πήγαιναν οι παίκτες για να πάρουν τα μετάλλιά τους, βλέποντας μπροστά του την κορούλα του Μπουονανότε, πήγε κοντά της και της φίλησε το χέρι, δείχνοντας πόσο μεγάλος παίκτης και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

25/8/2016: Στο 80', ο Ολυμπιακός βρίσκεται πίσω στο σκορ από την Αρούκα αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο να μείνει εκτός ομίλων Europa League.

Στις καθυστερήσεις, βγαίνει ο Καμπιάσο και στην θέση του μπαίνει ο Τσόρι. Είναι αυτός που θα κάνει το 1-1 κι ο Ιντέγε στη συνέχεια θα διαμορφώσει το τελικό 2-1. Ε, ο Αργεντινός είναι αυτός που θα σώσει την Ευρώπη και τελικά θα... ξεχαστεί από τον Πάουλο Μπέντο.

6/3/2017: Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο Μπέντο στράφηκε κατά των παικτών του. Ο Τσόρι, ως αρχηγός της ομάδα, πήρε θέση δημοσίως δηλώνοντας στο λογαριασμό του στο facebook δηλώνοντας την απογοήτευσή του από τον τρόπο που είχε χειριστεί ο Πορτογάλος την περίπτωσή του αλλά, ενώ είπε ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού αξίζει καλύτερα πράγματα.

23/4/2017: Κόντρα στον ΠΑΣ το πρώτο του γκολ ύστερα από τη μεγάλη απουσία του λόγω του παραγκωνισμού του από τον Πάουλ Μπέντο.

30/4/2017: Το τελευταίο του τέρμα κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 37' με τον Ελιουνούσι να διαμορφώνει το 2-0. Κλείνει έτσι το ερυθρόλευκο παραμύθι του... ξορκίζοντας κάθε δράκο που του παρουσιάστηκε στη μέση της σεζόν.

Αρχές Μαΐου, φεύγει από τη ζωή ο επί σειρά ετών μάνατζερ του Χόρχε Σιτερσπίλερ. Ο Τσόρι συγκλονισμένος από την είδηση δεν θα μπορούσε να μην χαιρετήσει έναν δικό του άνθρωπο με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Fotos de hace unos años atrás, donde ÉL todavía me representaba junto a Nestor Sivori. "Noticias como estas nunca dejan de movilizarte". Donde sea que estés Jorge,...deseo encuentres Paz!. Mis condolencias a sus familiares y amigos!.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alejandro Chori Dominguez (@choridominguezofi) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα