Μπολτ: Είμαι ο Μάικλ Τζόρνταν του στίβου!

Gazzetta team
Μπολτ: Είμαι ο Μάικλ Τζόρνταν του στίβου!

bet365

Η ψυχολογία του Γιουσέιν Μπολτ βρίσκεται στα ύψη λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σίγουρος για το 9.4 στα 100μ ο Τζαμαϊκανός, που αποκάλεσε τον εαυτό του Μάικλ Τζόρνταν του στίβου!

Πανέτοιμος για τρία χρυσά μετάλλια και παγκόσμια ρεκόρ, τουλάχιστον στα 100μ, δηλώνει ο 25χρονος χρυσός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος σε συνέντευξή του στο CNN έδειξε τις προθέσεις του εν όψει του μεγάλου ραντεβού στο Λονδίνο.

Όλοι μιλάνε για το 9.4 κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αν όλα πάνε καλά, μπορώ να προσδιορίσω το πόσο γρήγορα μπορώ να πάω. Αν είναι δυνατόν, εγώ θα είμαι αυτός που θα τρέξει σε 9.4», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπολτ, ερωτηθείς για το αν θα κυνηγήσει ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ, μετά το 9.58 που σημείωσε πριν από τρία χρόνο στο Βερολίνο, στη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ο τελικός των 100μ είναι προγραμματισμένος για τις 5 Αυγούστου, με τον Τζαμαϊκανό να αναφέρει ότι θα επικεντρωθεί στον δικό του διάδρομο, χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι αντίπαλοι. «Δεν μπορώ να πω ποιοι θα είναι οι βασικοί μου αντίπαλοι. Το βασικότερο για μένα είναι ότι θα υπάρχουν άλλοι επτά θα βρίσκονται δίπλα μου».

Ο 25χρονος μίλησε και για τη στάση του τοξοβόλου που παίρνει μετά από κάθε μεγάλη νίκη του, γνωστή πλέον ως «lightning bolt». «Νομίζω ότι το έστειλε ο Θεός. Το αντέγραψα και δούλεψε. Είναι πολύ συναρπαστικό. Πραγματικά είμαι ο Μάικλ Τζόρνταν του στίβου!», είπε χαρακτηριστικά.

 

Τελευταία Νέα