Με στυλ και κορυφαίες τεχνολογίες

Με στυλ και κορυφαίες τεχνολογίες

Gazzetta team

To ολοκαίνουριο Renault Clio 5ης γενιάς αναλαμβάνει να συνεχίσει την τεράστια επιτυχία του προκατόχου του, που επί σειρά ετών είναι το best seller της ευρωπαϊκής αγοράς στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία, αυτή των συμπαγών αυτοκινήτων πόλης.

Αδιαμφισβήτητα, το νέο μοντέλο ξεχωρίζει για την μοναδική αισθητική ταυτότητα, η οποία έχει ενισχυθεί με τα full LED φώτα σχήματος C εμπρός και πολλές δυναμικές λεπτομέρειες, που καθιστούν το εξαιρετικά πετυχημένο σχήμα που τόσο αγαπήθηκε στο Clio IV ακόμα πιο κομψό, δυναμικό και ιδιαίτερο. Οι δυνατότητες εξατομίκευσης μπορούν να συνθέσουν ένα Clio μοναδικό για κάθε οδηγό, απόλυτα ταιριαστό με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του.

Η επαναστατική προσέγγιση σχεδιασμού στο εσωτερικό του μοντέλου δημιουργεί ένα εντυπωσιακά άνετο, πολιτισμένο και πολυτελές περιβάλλον οδήγησης και μετακίνησης . Ταυτόχρονα, τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης εξασφαλίζουν πρωτόγνωρη ασφάλεια 5 αστέρων, ενώ οι δυνατότητες διασύνδεσης μέσω των καινοτόμων ψηφιακών πολυμέσων καθιστούν τις μετακινήσεις πιο ευχάριστες και άνετες παρά ποτέ.

Το επίπεδο εξοπλισμού όλων των εκδόσεων εντυπωσιάζει, με τις ειδικές εκδόσεις Initiale Paris και R.S. Line να απογειώνουν την πολυτέλεια και τη σπορ αίσθηση αντίστοιχα, προσφέροντας άνεση και δυναμισμό, απαράμιλλο στην κατηγορία.

Η μοναδική γοητεία και πληρότητα του ολοκαίνουριου Renault Clio υποστηρίζονται ιδανικά από μια πλειάδα υπερσύγχρονων μηχανικών μερών, με κυβισμό 1.0, 1.3 και 1.5 λίτρα, με καύσιμο βενζίνη ή diesel και απόδοση από 75 έως και 130 ίππους.

Ωστόσο και παρά το μοναδικά ολοκληρωμένο και προηγμένο χαρακτήρα του, το ολοκαίνουργιο Renault Clio παραμένει προσιτό στην απόκτησή του και πολύ συμφέρον στη χρήση του. Με τιμές που ξεκινούν από τις 12.990 ευρώ και σε συνδυασμό με πλήρη εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών, δωρεάν οδική βοήθεια για 3 χρόνια και δωρεάν ασφάλιση 6 μηνών, το νέο μοντέλο είναι σήμερα πιο προσιτό παρά ποτέ.

Tο νέο Renault Clio ξεχωρίζει για τη μοναδική αισθητική του ταυτότητα