Βρήκαμε το κατάλληλο ρολόι για τη βραδινή σου έξοδο

Βρήκαμε το κατάλληλο ρολόι για τη βραδινή σου έξοδο

Gazzetta team

Ο χρόνος αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση των σύγχρονων επιστημών. Καθημερινά γιατροί, βιολόγοι, φυσικοί κι άλλοι επιστήμονες προσπαθούν ν’ ανακαλύψουν τα μυστικά του και να μπορέσουν να τον σταματήσουν ή έστω να τον χρησιμοποιήσουν προς όφελος της ανθρωπότητας. Αυτός, όμως, ξεγλιστρά μέσα από τα χέρια τους συνεχίζοντας ν’ αφήνει αναπάντητα τα ερωτήματα και άκαρπες τις προσπάθειές τους.

Παρ΄όλα αυτά, κάτι έχει πετύχει η ανθρωπότητα σε σχέση με τον χρόνο και μάλιστα πολύ σημαντικό. Ύστερα από χιλιάδες χρόνια προσπαθειών και τεχνολογικής εξέλιξης μπορεί να μην έχουμε καταφέρει να ελέγξουμε το χρόνο, ωστόσο έχουμε καταφέρει να τον μετράμε με απόλυτη ακρίβεια. Έχουμε καταφέρει να τον μετράμε με ακρίβεια χρησιμοποιώντας διαφόρων ειδών ρολόγια.

Σε αυτό το κείμενο, όμως, δεν θα ασχοληθούμε με τα ρολόγια γενικά, αλλά με τον χρονογράφο TAG Heuer Carrera Ηeuer 02 GMT. Ένα ρολόι που δεν αποτελεί ένα απλό μέσο για να καταγράφει το χρόνο, αλλά ένα ρολόι το οποίο ορίζει το στιλ όποιου το φοράει.

Το κατάλληλο ρολόι της Tag Heuer για την βραδινή σου έξοδο είτε πρόκειται για ένα επίσημο επαγγελματικό γεύμα σε κάποιο καλό εστιατόριο της πόλης, είτε για ένα ποτό σε bar της παραλιακής.

«Η έγνοια της μετριότητας είναι πώς θα σκοτώσει τον χρόνο. Ο σοφός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί κάθε δευτερόλεπτο», Άρθουρ Σοπενχάουερ

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το χρονογράφο TAG Heuer Carrera Ηeuer 02 GMT

Πρόκειται για ένα απαραίτητο εργαλείο για τις γεμάτες όρεξη για ταξίδια και περιπέτειες νεότερες γενιές. Αποτελώντας επιτομή του Avant-Garde από τη δημιουργία του, το 1963 μέχρι και σήμερα, ο χρονογράφος TAG Heuer Carrera GMΤ, έχει όλους τους αισθητικούς κώδικες και το DNA του Heuer Carrera, με τρία υποκαντράν στις θέσεις 3-6-9, όπως το μοντέλο του 1963, αλλά με πρόσθετη τη λειτουργία GMT στον in house μηχανισμό του.

Η δεύτερη ζώνη ώρας, μια πρακτική λειτουργία που ρυθμίζεται από την κορώνα, διαβάζεται χάρη στον κόκκινο δείκτη και την μαύρη και μπλε κεραμική στεφάνη. Ο μηχανισμός Heuer 02, ορατός από το skeleton καντράν, φιλοξενείται από μια ατσάλινη κάσα διαμέτρου 45 χιλιοστών, αδιάβροχη στα 100 μέτρα.

«Κάποιοι άνθρωποι δεν λογαριάζουν τα λεφτά τους μέχρι να τους τελειώσουν. Κάποιοι άλλοι κάνουν το ίδιο με το χρόνο τους», Βόλφγκανγκ Γκαίτε

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν

Μηχανισμός: Heuer 02 Automatic Chronograph,

80 ώρες power reserve

Καντράν skeleton

Κάσα: 45 χιλιοστών από ατσάλι

Μαύρη και μπλε κεραμική στεφάνη με 24ωρη ένδειξη ωρών

Κρύσταλλο από ζαφείρι

Λουρί από καουτσούκ με αναδιπλούμενο κούμπωμα ασφαλείας

Αδιάβροχο στα 100μ.

Διατίθεται και με μπρασελέ από ατσάλι

Tιμή: 5.429 €

Για περισσότερες πληροφορίες: www.tagheuer.com