Βρήκαμε το κατάλληλο ρολόι για να το φοράς το πρωί στο γραφείο

Βρήκαμε το κατάλληλο ρολόι για να το φοράς το πρωί στο γραφείο

Gazzetta team

«Η έγνοια της μετριότητας είναι πώς θα σκοτώσει τον χρόνο. Ο σοφός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί κάθε δευτερόλεπτο»

Αυτή η ρήση του Άρθουρ Σοπενχάουερ είναι ίσως η πιο αντιπροσωπευτική για την έννοια του χρόνου. Φιλόσοφοι, καλλιτέχνες, ιστορικοί, επιστήμονες, όλοι έχουν προσπαθήσει ανά καιρούς να ορίσουν και να καθορίσουν τον χρόνο, αλλά ίσως κανείς δεν έπεσε τόσο μέσα όσο ο Γερμανός φιλόσοφος.

Σήμερα, που όλα περνούν τόσο γρήγορα από μπροστά μας, από τις ανθρώπινες σχέσεις μέχρι την πληροφορία, είναι πιο επιτακτικό από ποτέ να ορίζουμε οι ίδιοι το χρόνο μας. Τα πράγματα έχουν γίνει εξαιρετικά απαιτητικά σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας μας και κάθε χαμένο δευτερόλεπτο μας φαίνεται σαν αιώνας.

Σκεφτείτε το εξής απλό πράγμα, πόσες φορές λέμε «ούτε που κατάλαβα πώς πέρασε και η σημερινή μέρα»; Πολλές! Όμως, δεν χρειάζεται να το κάνουμε πια. Μπορούμε να οριοθετούμε καλύτερα τις υποχρεώσεις μας, με ένα απλό αξεσουάρ, ένα ρολόι.

Για αυτό βρήκαμε τους τρεις λόγους που το να φοράς ρολόι στο γραφείο θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις καλύτερα στη ζωή σου.

Για να μην χάνεις ούτε ένα meeting

Αν υπάρχει ένα πράγμα πάνω στο οποίο έχεις βασίσει την επαγγελματική σου πορεία, αυτό είναι η συναδελφικότητα και η τυπικότητα. Μπορεί κανένα από τα δύο να μην ακούγεται τόσο συναρπαστικό όσο το να δηλώνεις “Social Media Enthusiast” ή “Entrepreneur”, αλλά παραμένουν τα δύο πιο απαραίτητα χαρακτηριστικά για όποιον αγαπά τη δουλειά του και σέβεται τον εαυτό του. Άλλωστε, όλοι έχουν να λένε στο γραφείο για το πόσο τυπικός είσαι με τα deadlines και για το ότι ποτέ δεν καθυστέρησες σε meeting.

Για να «αναβαθμίσεις» το στυλ σου

Μπορεί από τότε που κυκλοφόρησαν τα κινητά να νιώσαμε όλοι ότι δεν χρειαζόμαστε πια ρολόι, αλλά ξεχάσαμε το πιο βασικό. Το ρολόι δεν το έχουμε μόνο για να βλέπουμε την ώρα, αλλά και για να προσθέτουμε μια έξτρα πινελιά ποιότητας στο στυλ μας. Όταν ετοιμάζεσαι να πας στο γραφείο και ξέρεις ότι έχεις και ένα σημαντικό business meeting, πάντα θες να κάνεις καλή εντύπωση με το look σου. Ένα ωραίο πουκάμισο, ο σωστός συνδυασμός παπουτσιού και παντελονιού και είσαι έτοιμος. Ή σχεδόν έτοιμος. Μην ξεχάσεις το ρολόι! Σε κάνει ακόμη πιο στυλάτο για τον απλό λόγο ότι δεν αφήνει εντελώς κενά τα χέρια σου, αλλά δίνει τη δυνατότητα στον συνομιλητή σου να αντιληφθεί ότι προσέχεις και την παραμικρή λεπτομέρεια πάνω σου.

Για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου

Είναι πολύ σημαντικό να αποπνέεις δυναμισμό και αυτοπεποίθηση στο γραφείο. Όχι επειδή το λέμε εμείς ή τα εκατοντάδες ανδρικά sites εκεί έξω, αλλά επειδή είναι ένας από τους τρόπους για να προμοτάρεις τη δουλειά σου και να αποδείξεις ότι αξίζεις. Η εργασιακή καθημερινότητα μεταβάλλεται διαρκώς και όλοι οφείλουμε να προσαρμοστούμε με έναν τρόπο που να δείχνει ότι ξέρουμε τι κάνουμε και είμαστε σίγουροι για αυτό που προσφέρουμε. Από την διεκπεραίωση της πιο απλής γραφειοκρατικής δουλειάς μέχρι την εμφάνισή σου, όλα παίζουν ρόλο. Το ρολόι είναι ένας τέτοιος τρόπος. Σταματάς να ψάχνεις συνεχώς το κινητό σου και να δείχνεις αγχωμένος με την ώρα ενώ δεν είσαι. Δείχνεις ότι προσέχεις κάθε λεπτομέρεια πάνω σου, άρα το ίδιο κάνεις και στην εργασία σου.

Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψουμε γιατί το TAG Heuer Carrera Calibre 16 είναι το ρολόι που πρέπει να αποκτήσεις.

Είναι το συνώνυμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Από το λανσάρισμά του, το 1963, το πρώτο μοντέλο Carrera έγινε συνώνυμο με τη χρονομέτρηση αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πολλοί θρύλοι του βολάν επέλεξαν να φορούν χρονογράφους Heuer Carrera κατά τη διάρκεια της καριέρας τους. Πάμε στοίχημα ότι έχεις ήδη καταλάβει για τι σπουδαίο «εργαλείο». Ιδίως αν σου πούμε ότι ο θρυλικός οδηγός της F1, Jo Siffert φορούσε TAG Heuer ή ότι η TAG Heuer είχε συνεργαστεί με τη Ferrari ή ότι τώρα την βλέπεις «πάνω» στον Μαξ Φερστάπεν ή για τον Άιρτον Σένα, τότε αυτομάτως καταλαβαίνεις ότι δεν μιλάμε απλώς για ένα ρολόι, αλλά για ένα θρυλικό αξεσουάρ που έχει «γράψει» χιλιάδες χιλιόμετρα στην ανδρική ιστορία.

Σήμερα, το γεμάτο στυλ ρολόι με διάμετρο κάσας στα 41 χιλιοστά, αυτόματο μηχανισμό χρονογράφου Calibre 16, δερμάτινο λουρίκαι ενδείξεις χρονομέτρησης σε 3 μικρά καντράν, το μοντέλο έχει ξεκάθαρες αναφορές στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η στεφάνη είναι κατασκευασμένη από κεραμικό και φιλοξενεί ενδείξεις της ταχυμετρικής κλίμακας, ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για κάθε ρολόι που θέλει να υπηρετήσει τα μηχανοκίνητα σπορ.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό

Το TAG Heuer Carrera Calibre 16 έρχεται για να φέρει την «επανάσταση» στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε ένα ρολόι. Δεν είναι απλώς ένα αντικείμενο που φοράμε στο χέρι μας. Είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία που κρύβει πάνω του premium τεχνική, αισθητική και ποιότητα.

Αυτόματος χρονογράφος από ατσάλι με μηχανισμό Calibre 16

Κάσα διαμέτρου 41 χιλιοστών

Kρύσταλλο ζαφείρι με ειδική αντι - ανακλαστική επεξεργασία

Αδιάβροχο σε βάθος 100 μέτρων

Δερμάτινο λουρί

Τιμή: 4.033 ευρώ

Αυτό εδώ είναι το TAG Heuer Carrera Calibre 16

Για περισσότερες πληροφορίες: www.tagheuer.com