Τα 5 features που φέρνουν το Samsung Galaxy S10 στην κορυφή

Τα 5 features που φέρνουν το Samsung Galaxy S10 στην κορυφή

Gazzetta team

Πριν από περίπου δύο μήνες, η Samsung παρουσίασε το Galaxy S10 θέτοντας νέα όρια στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και κυρίως στον τρόπο που χρησιμοποιούμε ένα smartphone.

Μπορεί να είμαστε εξοικειωμένοι με την ιδέα ότι πλέον δεν έχουμε πάνω μας απλώς; ένα κινητό τηλέφωνο, αλλά ένα πολυεργαλείο, ωστόσο η Samsung φρόντισε με τη νέα σειρά Galaxy S10 να μας κάνει να κατανοήσουμε πως κάθε μέρα από εδώ και πέρα θα είναι εντελώς διαφορετική. Κάθε μέρα μας θα γίνεται πλέον πιο εύκολη, πιο απλή, πιο περιπετειώδης με ένα απλό κλικ. Το Galaxy S10 ήρθε για να αλλάξει τη ζωή μας και το έχει καταφέρει περίφημα μέχρι στιγμής.

Αρκεί κάποιος να ρίξει μια ματιά στα δεκάδες features που έχει το Galaxy S10 για να νιώσει έναν μικρό... τρόμο μπροστά στο άγνωστο που απλώνεται μπροστά του. Από την οθόνη και την κάμερα μέχρι τα αξεσουάρ και τη «νοημοσύνη», το Galaxy S10 γίνεται ο σύγχρονος αφηγητής της ζωής μας. Από την ώρα που ξυπνάμε μέχρι και την ώρα που πέφτουμε για ύπνο, όλες μας οι δραστηριότητες μπορούν να λαμβάνουν χώρα μέσω ενεός κλικ.

Για αυτό και εμείς εδώ στο Gazzetta.gr διαλέξαμε και σάς παρουσιάζουμε τα 5 features που κάνουν το Galaxy S10 το πιο τέλειο smartphone για να επενδύσεις το μέλλον σου.

1. Wireless PowerShare

Πόσες φορές έχουμε πάου κάπου και έχουμε ξεχάσει τον φορτιστή μας; Σίγουρα πολλές. Πόσες φορές έχουμε πάει κάπου, έχουμε θυμηθεί να πάρουμε μαζί μας το φορτιστή, αλλά δεν βρίσκουμε πρίζα; Σίγουρα κάμποσες. Πόσες φορές μάς έχει τύχει εκεί που φορτίζουμε το κινητό να πέφτει το ρεύμα; Σίγουρα ελάχιστες. Παρόλα αυτά, το μόνο σίγουρο είναι ότι συχνά αντιμετωπίζουμε προβλήματα στη φόρτιση της μπαταρίας του κινητού μας για διάφορους λόγους. Με το Galaxy S10 όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Τα Galaxy S10e, S10 και S10+ έχουν σχεδιαστεί για να φορτίζουν ασύρματα συσκευές με πιστοποίηση Qi και κάποια Samsung wearables. Απλά τοποθετήστε τη συσκευή πάνω στο τηλέφωνό σας, στο κέντρο. Δεν χρειάζονται καλώδια. Χρησιμοποιήστε το για να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνο του φίλου σας. Και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε πλέον να φορτίζετε το δικό σας ή κάποιο άλλο Galaxy S10, απλώς ακουμπώντας το ένα κινητό πάνω στο άλλο. Η ζωή μας γίνεται πολύ πιο εύκολη.

2. Η κάμερα της επόμενης γενιάς

Ποτέ ξανά ένα smartphone δεν κατάφερε να αποτυπώσει τα χρώματα, την ατμόσφαιρα και την ένταση της στιγμής τόσο ζωντανά όσο το Galaxy S10. Για όλους εσάς που θέλετε να κρατάτε ζωντανές τις αναμνήσεις σας στο smartphone σας, η κάμερα του Galaxy S10 είναι το εργαλείο που σας μεταμορφώνει σε επαγγελματία φωτογράφο και αναδεικνύει το ταλέντο που κρύβατε μέσα σας.

Η Πολλαπλή Κάμερα με τον Υπερ-ευρυγώνιο Φακό φέρνει επανάσταση στον τρόπο που φωτογραφίζετε. Υπερευρυγώνιος φακός, ευρυγώνιος φακός, τηλεφακός, βίντεο 4K UHD, διπλό διάφραγμα που παρέχει έλεγχο φωτισμού ημέρας και νύχτας, Υψηλή Σταθεροποίηση για άριστα βίντεο, λειτουργία Super Slow-mo, πλούσια χρώματα. Αν έχετε διάθεση να δημιουργείτε μικρά videos με τα όσα κάνετε μέσα στη μέρα, εδώ θα ανακαλύψετε την πιο δημιουργική σας πλευρά.

Ιδίως οι δυνατότητες της πρόσθιας κάμερας σε αιχμαλωτίζουν αμέσως και οριακά μπορούν να σε μεταμορφώσουν σε influencer του Instagram, καθώς οι selfies πάνε πλέον σε άλλο... level, απλησίαστο για οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Οι selfies, το μεγαλύτερο φωτογραφικό trend των social media τα τελευταία χρόνια θα πάψουν να είναι απλώς μια απεικόνιση του εαυτού σου, γίνονται ΕΣΥ.

Selfie

Η selfie κάμερα ανιχνεύει πρόσωπα και εστιάζει γρήγορα για εκπληκτικά αυτοπροσωπογραφικά στιγμιότυπα.

Εστίαση σε Πραγματικό Χρόνο

Η νέα διπλή εμπρόσθια κάμερα σας επιτρέπει να πειραματιστείτε στο βάθος πεδίου με καλλιτεχνικά εφέ για να αλλάξετε τη διάθεση των selfie σας.

Αισθητήρας Dual Pixel

Ένας αισθητήρας Dual Pixel καταγράφει φωτογραφίες με ακρίβεια και σαφήνεια, για selfies με σωστή εστίαση και φωτισμό, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

3. Η οθόνη Infinity-O

Φέτος, το Netflix έχει ανακοινώσει πως θα δαπανήσει 15 δισ. δολάρια σε νέες παραγωγές. Οι δε συνδρομητές της Amazon Prime υπολογίζονται σε 100 εκατ. άτομα. Το Disney+ θα περιλαμβάνει την ταινιοθήκη που έχει δημιουργήσει η 20th Century Fox εδώ και μια 84ετία. Όπως καταλαβαίνετε, η θέαση σειρών και ταινιών αποτελεί πια αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας. Το ίδιο αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας είναι όμως και η έλλειψη χρόνου για αυτό πολλές φορές βλέπουμε σειρές και ταινίες στο κινητό καθ' οδόν προς τη δουλειά. Ή άλλες φορές τις κατεβάζουμε στο κινητό μας για να τις έχουμε μαζί μας στις διακοπές. Και αν υπάρχει ένα πράγμα που θα θέλαμε πολύ, αυτό θα ήταν μια οθόνη smartphone με τέλεια ανάλυση, πλούσια χρώματα και να μην κουράζει το μάτι μας.

Το Galaxy S10 τα έχει όλα αυτά! Με τη νέα του οθόνη, δεν αποσπά τίποτα την προσοχή σου και ετοιμάζεσαι για μια κινηματογραφική εμπειρία προβολής βασισμένη στα εξής τέσσερα στοιχεία:

  • Η οθόνη Dynamic AMOLED προσφέρει δυναμική χαρτογράφηση τόνων για εκπληκτικά πραγματικό χρώμα και αντίθεση σε κάθε σκηνή - ακόμα και στις σκοτεινές.
  • Η φωτεινότερη οθόνη σάς βοηθάει να τη βλέπετε καθαρά ακόμη και σε έντονο φως της ημέρας.
  • Σε συνδυασμό με τα στερεοφωνικά ηχεία και το Dolby Atmos, ο ήχος γίνεται πραγματικά εντυπωσιακός και σου κρατά την προσοχή στην οθόνη.
  • Τέλος, ένα μοναδικό σύνθετο υγρό στην οθόνη Dynamic AMOLED μειώνει το επιβλαβές μπλε φως χωρίς να αλλάζει το χρώμα αυτού που εμφανίζεται στην οθόνη. Παρακολουθήστε όσες ώρες θέλετε τη νύχτα, με λιγότερη καταπόνηση των ματιών, για έναν εγγυημένα καλύτερο ύπνο.

4. Τα αξεσουάρ

Το smartphone είναι πολλά περισσότερα από ένα κινητό. Δεν το έχουμε μόνο για να παίρνουμε τηλέφωνο και να στέλνουμε μηνύματα, αλλά για να κάνουμε δεκάδες ενέργειες μέσα στη μέρα. Για αυτό και τα αξεσουάρ που συνοδεύουν το Galaxy S10 είναι ο,τι πιο καινοτόμο μπορείς να βρεις για να κάνεις το smartphone σου μια πραγματική εμπειρία ζωής.

Τα ακουστικά Galaxy Buds συνδέονται πανεύκολα με το Galaxy S10e, S10 ή S10+, έτσι ώστε να χρησιμοποιείτε το Bixby για να κάνετε αναπαραγωγή μουσικής και κλήσεις hands-free.

Το Galaxy Watch Active σας βοηθά να είστε πιο υγιείς μέρα με τη μέρα, καταγράφοντας τις δραστηριότητές σας και διαθέτοντας εύκολη σύνδεση με το Galaxy S10e, S10 και S10+, όλα με τον υπέροχα ομαλό σχεδιασμό του.

Η θήκη Clear View σας επιτρέπει να βλέπετε τις ειδοποιήσεις και να ελέγχετε τη μουσική σας, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε τη θήκη.

5. Ο υπερηχητικός αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος

Αν υπολογίσεις πόσες φορές τη μέρα κλειδώνεις και ξεκλειδώνεις το κινητό σου, θα χάσεις το μέτρημα. Σίγουρα πάνω από 100 φορές κάνεις την κίνηση που θα σου επιτρέψει να αποκτήσεις πρόσβαση στο smartphone σου. Και σχεδόν πάντα κάνεις ένα λάθος στον κωδικό που έχεις βάλει. Θες από βιασύνη, θες από αμέλεια, θες από συνήθεια, πάντα σχεδόν κάνεις λάθος και δοκιμάζεις και δεύτερη φορά να το ξεκλειδώσεις. Τώρα, με το Galaxy S10, μπορείς να το κάνεις με την πρώτη και χωρίς να μπλέκεις με κωδικούς. Αρκεί το δάχτυλό σου!

Το επόμενο υψηλό επίπεδο ασφάλειας για το smartphone σας είναι βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Είναι εντελώς αόρατο! Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος μετακινήθηκε από πίσω στο εμπρόσθιο μέρος, δημιουργώντας έναν επαναστατικό αισθητήρα πάνω στην οθόνη. Χρησιμοποιώντας παλμούς υπερήχων, ανιχνεύει τις τρισδιάστατες γραμμώσεις του δακτυλικού σας αποτυπώματος, επομένως ΜΟΝΟ εσείς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο τηλέφωνό σας. Είναι ασφαλές και βολικό - και σας επιτρέπει ακόμα και να ξεκλειδώσετε, να σύρετε και να ανοίξετε την εφαρμογή που θέλετε.

Όλα όσα θες να μάθεις για το Galaxy S10

Το πιο πρωτοπόρο smartphone της αγοράς αποτελείται από δεκάδες features που θα μας έπαιρναν μέρες για να τα παρουσιάσουμε και να τα αναλύσουμε. Άλλωστε, το GalaxyS10 υπόσχεται μια νέα εμπειρία ζωής και για αυτό αξίζει να διαβάσετε κατά γράμμα το κάθε feature ξεχωριστά, να δείτε όλα τα videos για το πως λειτουργεί και να αφεθείτε στη μοναδική εμπειρία που θα σας προσφέρει.

Web: Galaxy S10e | S10 | S10+

YouTube: Galaxy S10

Facebook: SamsungGreece

Twitter: samsunggreece

Instagram: samsunggreece

Hashtags: #GalaxyS10 #DoWhatYouCant