Το ρολόι που σου ταιριάζει (pics)

Το ρολόι που σου ταιριάζει (pics)

Gazzetta team

Οι άντρες δεν θέλουμε πολλά για την εμφάνισή μας.

Δύσκολα θα προσθέσουμε κάτι που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Έχουμε μάθει να ντυνόμαστε, να χτενιζόμαστε, να περπατάμε μ’ ένα συγκεκριμένο τρόπο, τον οποίο ακολουθούμε για χρόνια με ελάχιστες παρεκκλίσεις.

Σπάνια λοξοδρομούμε από την προσωπική μας πεπατημένη και για να προσθέσουμε κάτι νέο στην εμφάνισή μας, πρέπει να συντρέχει κάποιος πάρα πολύ σημαντικός λόγος. Η όποια προσθήκη θα πρέπει να βασίζεται στην ήδη διαμορφωμένη προσωπικότητά μας, να την επισφραγίζει και να πηγαίνει το στιλ μας ένα βήμα παραπέρα.

Με αυτή τη λογική, ένα μεσημέρι καθημερινής, πέντε δημοσιογράφοι του Gazzetta μπήκαμε στο κατάστημα GOFAS Jewelry, στο 3 της Σταδίου, προκειμένου να φορέσουμε ένα ρολόι που θα άξιζε πραγματικά τον κόπο για να προβούμε σε μια αλλαγή. Από ένα ρολόι της TAG Heuer που θα μας καθιστούσε ακόμη πιο μοναδικούς στη συνείδησή μας και θα έμενε στον καρπό μας για πολλά χρόνια.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή του συγκεκριμένου οίκου ρολογιών, βέβαια, αφού η TAG Heuer είναι συνυφασμένη με τον αθλητισμό, την περιπέτεια και την αδρεναλίνη. Έχει υπάρξει χορηγός τεράστιων ποδοσφαιρικών συλλόγων όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σπουδαίων αθλητών, ενώ μοντέλα της έχουν ξεκάθαρες επιρροές από στιλάτα και γρήγορα αυτοκίνητα όπως μοντέλα της Aston Martin, αλλά και μονοθέσια της F1. Συνεπώς, όσο τυχαία δεν ήταν η επιλογή της TAG Heuer για αυτό το αφιέρωμα στα ρολόγια, άλλο τόσο τυχαία δεν ήταν και η επιλογή των «μοντέλων», που δεν είναι άλλα από τους δημοσιογράφους που ασχολούνται εδώ και χρόνια με το αθλητικό ρεπορτάζ.

Ο καθένας επέλεξε αυτό που ταιριάζει στη δική του προσωπικότητα και το αποτέλεσμα αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στον φακό.

Μιχάλης Τσαμπάς - TAG Heuer Carrera Calibre 5 Day Date

Στην εποχή που ζούμε υπάρχουν πλέον... δεκάδες τρόποι να γνωρίζεις κάθε στιγμή τι ώρα είναι. Το κινήτο, το tablet, το PC στο γραφείο ή το σπίτι, η τηλεόραση έχουν τους τρόπους για να μας δίνουν την συγκεκριμένη πληροφορία! Κανένα όμως από όλα τα παραπάνω δεν έχουν τη διαχρονικότητα και την αξία ενός ρολογιού. Προσωπικά άλλωστε το ρολόι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Οι ελάχιστες φορές που θα ξεχάσω να... δεσμεύσω τον αριστερό καρπό μου με το λειτουργικό αυτό αξεσουάρ θα είμαι και... έξω από τα νερά μου. Κάτι θα μου φταίει. Κάτι θα μου λείπει. Αντίθετα μου φαίνοταν όλα υπέροχα όταν «έδεσε» στο χέρι το TAG Heuer Carrera Calibre 5 Day Date. Ένα πραγματικό κόσμημα που σου φτιάχνει την διάθεση και μόνο με την αίσθηση ότι το φοράς.Υπέροχο χρώμα, μοναδικό σχέδιο. Μια επιλογή διαχρονική, κλασική, επιβλητική και σίγουρη. Έρωτας με την... πρώτη ματιά!

Δημήτρης Ρούσσος - TAG Heuer Aquaracer Calibre 5

Τίποτα πιο ωραίο από το κλασικό. Κακά τα ψέματα, οι νεωτερισμοί μπορεί να πληθαίνουν και η διάσπαση της προσοχής να είναι το πιο εύκολο πράγμα στις μέρες, αλλά η αξία του κλασικού παραμένει αναλλοίωτη. Στο ρολόι ειδικά το στυλ παίζει βασικό ρόλο και το TAG Heuer Aquaracer Calibre 5 είναι ό,τι όλοι θα ήθελαν να κοσμεί το χέρι τους. Διακριτικά χρώματα, πλούσια σε φωτεινότητα, ελαφρύ στο χέρι και ανθεκτικό στο νερό, ώστε να μην αγχώνεσαι σε απλές καθημερινές κινήσεις, θες να το έχεις μαζί σου. Δεν τραβάει τα βλέμματα επειδή είναι φανταχτερό, αλλά επειδή είναι κομψό, ιδιότητα που προσωπικά θα αναζητούσα σε κάθε τι επέλεγα να φορέσω. H αίσθηση του να φοράς κάτι τόσο πολύτιμο και συνάμα τόσο όμορφο και ποιοτικό είναι ιδιαίτερη και η επιλογή παρότι δύσκολη, είναι ευνόητη για κάποιον που δεν ψάχνει τις εντυπώσεις. Το κλασικό είναι πάντα στη μόδα και ικανοποιεί ακόμη και τον πιο απαιτητικό.

Νίκος Αθανασίου - TAG Heuer Carrera Calibre 16 DD

Κάτι παραπάνω από ένα ρολόι... Το ρολόι δεν είναι απλά ένα εργαλείο που δείχνει την ώρα. Το ρόλοι, ειδικά σε έναν άνδρα, προσθέτει στυλ, κύρος και έμφαση σε κάθε εμφάνισή του. Ρολόγια υπάρχουν πολλά. Για όλες τις περιστάσεις, για κάθε ντύσιμο. Εκείνα, όμως, της TAG Heuer κάνουν τη διαφορά. Όπως το TAG Heuer Carrera Calibre 16 DD, αυτό που επέλεξα ανάμεσα σε αρκετά άλλα κομψοτεχνήματα του ελβετικού «κολοσσού». Ένα καταπληκτικό κομμάτι που ταίριαξε άμεσα στα «θέλω» μου. Εντυπωσιακό, με υπέροχες λεπτομέρειες, ένα ρολόι που μπορείς να το φορέσεις και να το συνδυάσεις με διαφορετικά στυλ ντυσίματος, χωρίς να χάνει ούτε λίγη από την ομορφιά του.

Πολύδωρος Παπαδόπουλος - TAG Heuer Carrera Calibre Heuer 01

«Ο χρόνος δεν υπάρχει, είναι μια ανθρώπινη επινόηση και εξυπηρετεί ανθρώπινες ανάγκες». Αλβέρτος Αϊνστάιν.

Τεράστιο θέμα ο χρόνος και πολυδιάστατο. Κάθε άνθρωπος τον ορίζει σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες ή τον προσαρμόζει βάση αυτών. Για μένα πάλι ο χρόνος και το πώς τον μετράς άλλαξε νόημα όταν φόρεσα στο αριστερό μου χέρι το Carrera Calibre Heuer 01. Κλασικό αλλά συνάμα σύγχρονο, αυτό το σπορ ρολόι είναι εμπνευσμένο από αγώνες ταχύτητος. Ναι, ήταν αυτό που ταίριαξε αμέσως πάνω μου, όπως... μαρτυρούν και οι φωτογραφίες. Το συγκεκριμένο ρολόι προσθέτει κύρος σε κάθε εμφάνισή σου, μιλάμε για ένα έργο τέχνης που «κούμπωσε» αμέσως με τις επιθυμίες μου. Οι λεπτομέρειες, τα γρανάζια, το στυλ σου προκαλούν μια... εκκωφαντική ικανοποίηση για αυτό που κρατάς. Το ρολόι, ακόμη κι αν νομίζεις ότι δεν το χρειάζεσαι, είναι το αξεσουάρ που καλύτερα από κάθε άλλο θα εκφράσει το γούστο και την προσωπικότητά σου. Το Carrera Calibre Heuer 01 έμεινε στην καρδιά και το μυαλό μου!

Γιώργος Μυλωνάς - TAG Heuer Formula 1

Δεν θα υποκριθώ ότι τα πηγαίνω καλά με τα ρολόγια. Από τη στιγμή που μπήκαν για τα καλά στη ζωή μας τα κινητά σταμάτησα να φοράω, αφού δεν τα είχα για κανένα λόγο πέρα από το να κοιτάω την ώρα. Από τότε και μετά, δηλαδή τα τελευταία δεκαοχτώ χρόνια, έχω φορέσει ρολόι μόνο σε πολύ ειδικές περιστάσεις, όπως γάμους, αποφοιτήσεις και λοιπές συνεστιάσεις. Όλα αυτά μέχρι που μπήκα στο κατάστημα Gofas για να διαλέξω ένα TAG Heuer.

Παρά την μεγάλη ποικιλία, η επιλογή μου έγινε πολύ εύκολα. Ως ένας άνθρωπος που έχει γεννηθεί φορώντας τζιν, αθλητικά παπούτσια και στερείται υπομονής δεν θα γινόταν να διαλέξω κάτι που να μην είναι σπορ. Έτσι η επιλογή του casual sport ρολογιού Formula 1 της TAG Heuer «for a fast paced life» ήρθε γρήγορα και εντελώς αβασάνιστα. Ένα ρολόι, το οποίο θα μπορώ να φοράω από την επόμενη επίσημη εκδήλωση στην οποία θα βρεθώ μέχρι την καθημερινότητά μου.

Ευχαριστούμε το κατάστημα GOFAS Jewelry, Σταδίου 3, για την παραχώρηση των ρολογιών TAG Heuer και το Zonars, Βουκουρεστίου 9, για τη φιλοξενία.