Οι προκλητικές προσφορές της φετινής Black Friday

Οι προκλητικές προσφορές της φετινής Black Friday

Gazzetta team

Μετράει μόλις δύο χρόνια στην Ελλάδα. Παρ' όλα αυτά, η Black Friday είναι ήδη σημειωμένη με κίτρινο φλούο στις ατζέντες των περισσοτέρων από εμάς. Αποτελεί την πρώτη μη αργία που σχεδόν κάθε Έλληνας θέλει να ξέρει πότε πέφτει, μιας και κατά τη διάρκειά της κυκλοφορούν στην αγορά οι μεγαλύτερες εκπτώσεις του έτους.

Την Black Friday την κάναμε εισαγωγή από τις ΗΠΑ, στις οποίες πρωτοεμφανίστηκε το 1951. Υπάρχουν πολλές θεωρίες για τη δημιουργία της με την πιο ενδιαφέρουσα να λέει το εξής: οι Αμερικάνοι συνήθιζαν να κάνουν κοπάνα από τη δουλειά κάθε Παρασκευή μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών (η Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ γιορτάζεται την τελευταία Πέμπτη του Νοέμβρη), με τη δικαιολογία ότι ήταν άρρωστοι, ώστε να λείπουν τέσσερις μέρες σερί.

Με αυτό τον τρόπο αυξήθηκαν οι δυνητικοί αγοραστές, αφού αντί να πηγαίνουν στη δουλειά κυκλοφορούσαν στις αγορές για ψώνια. Οι αγορές με τη σειρά του πήραν το μήνυμα και θέσπισαν την Black Friday, μια μέρα με τεράστιες εκπτώσεις, η οποία από το 2005 και μετά αποτελεί την μέρα με τον μεγαλύτερο τζίρο στις ΗΠΑ. Η Ελλάδα αφομοίωσε πολύ γρήγορα την συγκεκριμένη «επέτειο» τόσο από την πλευρά των αγορών όσο κι αυτή των καταναλωτών.

Κάθε επόμενη Black Friday κυκλοφορούν μεγαλύτερες εκπτώσεις στη χώρα και αφορούν όλο και περισσότερους τομείς της αγοράς. Για να μην πιαστείς αδιάβαστος και να μην χάσεις χρόνο ψάχνοντας, φτιάξαμε μια λίστα με τις πιο ψαγμένες εκπτώσεις της φετινής Black Friday.

Προϊόντα τεχνολογίας: Τα Public είναι μονόδρομος

Ας είμαστε ειλικρινείς. Τα πρώτα πράγματα που σκέφτεσαι στο άκουσμα της Black Friday είναι κινητό, laptop, τηλεόραση, τάμπλετ. Δικαίως.

Αναπόφευκτα, λοιπόν, η επόμενη σκέψη σου είναι τα Public ή αλλιώς η εταιρεία που έφερε πρώτη τη Black Friday στην Ελλάδα.

Γιατί πολύ απλά ξέρεις ότι εκεί θα τα βρεις όλα μαζεμένα σε ακόμη καλύτερες τιμές με εκπτώσεις έως και -80%.

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις κινητό; Έφτασε η στιγμή να πάρεις την gaming κονσόλα που ονειρεύεσαι για τα Χριστούγεννα; Ή απλώς ψάχνεις τα καλύτερα φορητά ηχεία και ένα εντυπωσιακό e-scooter για να κάνεις το τέλειο δώρο;

Όπως και να έχει η απάντηση είναι μία και ξέρεις πού θα τη βρεις. Εκεί που θα βρεις και 1.500.000 προϊόντα τεχνολογίας με εκπτώσεις έως 60%.

Αυτοκίνητο: Η Peugeot «οδηγεί» την Black Friday

Ποιος είπε ότι την Black Friday θα βρεις μεγάλες εκπτώσεις μόνο σε αναλώσιμα και ηλεκτρικά είδη; Η συγκεκριμένη μέρα αγγίζει πλέον κάθε τομέα της αγοράς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η αγορά του αυτοκινήτου και συγκεκριμένα οι προσφορές της Peugeot. Η γαλλική εταιρεία είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία η οποία έχει μπει στο χορό από πέρυσι.

Οι φετινές προσφορές Black Friday θα ισχύουν σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων της Peugeot για περιορισμένο αριθμό καινούριων αυτοκινήτων από την Δευτέρα 19 έως το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, αφορούν δε όλη την γκάμα των επιβατικών μοντέλων της Peugeot 108, 208, 301 και 308 καθώς και την οικογένεια των δημοφιλών SUVs 2008, 3008 και 5008.

Ρούχα/παπούτσια/αθλητικός εξοπλισμός: Η INTERSPORT ξέρει να τιμά την περίσταση

Κάθε ημέρα είναι μια καλή ευκαιρία να γεμίσεις την ντουλάπα σου με αθλητικό εξοπλισμό. Η Black Friday, όμως, είναι η καλύτερη δυνατή ευκαιρία που θα έχεις φέτος.

Τα καταστήματα INTERSPORT είναι εδώ για να σου δώσουν το κίνητρο να βάλεις τη γυμναστική στη ζωή σου και μάλιστα να τη βάλεις με εκπτώσεις έως και -50%.

Ποιες είναι οι κορυφαίες ευκαιρίες που αξίζει να εκμεταλλευτείς;

1/ Ανδρικά και γυναικεία running και casual παπούτσια με €39,99

Πριν θέσεις τους στόχους για το νέο έτος και κάτσεις να ζυγίσεις τα resolutions σου, μπορείς να ξεκινήσεις με τον βασικό (τουλάχιστον) εξοπλισμό που θα χρειαστείς. Γιατί όπως και να το κάνουμε όταν θα βγεις για τρέξιμο και θα δέσεις το κορδόνι από το ολοκαίνουργιο παπούτσι σου, όλα θα είναι πιο όμορφα.

Ακόμη όμως κι αν δεν είσαι έτοιμος για τη μεγάλη αλλαγή, ένα casual παπούτσι το χρειάζεσαι. Και αυτή είναι η στιγμή να λάμψεις.

2/ Γυναικεία και ανδρικά μπουφάν με €34,99 / Παιδικά μπουφάν με €19,99

Τα αυτονόητα θα λέμε; Το μπουφάν είναι απαραίτητο και δεν έχεις κανένα λόγο να μην κάνεις τη σωστή αγορά αυτήν την Παρασκευή.

Ναι, και για εσένα και για τη σύντροφο και για το παιδί, ανίψι, αδερφάκι, ξαδερφάκι που θα περιμένει δώρο τα Χριστούγεννα. Όλα εμείς πια;

Καφές: Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις τη δική σου μηχανή Nespresso

Μπορεί τη στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις ο George Clooney ν' αποτελεί τον μεγαλύτερο influencer της Nespresso στον πλανήτη, ωστόσο μπορείς ν' αποκτήσεις κι εσύ τη δική σου μηχανή, χωρίς να έχεις πει ούτε μια ατάκα σε ταινία του Hollywood.

Αυτή την Black Friday στα καταστήματα Nespresso θα βρεις πολύ μεγάλες εκπτώσεις στις μηχανές καφέ Nespresso, στα Aericcino και σ' εκλεκτές ποικιλίες καφέ. Ούτε αυτόν το χειμώνα θεωρείται πιθανή η απεξάρτησή σου από τον καφέ.

Ανακαίνιση τώρα! Σε τιμές «Μαύρης» Παρασκευής

Κρύο καιρός για να μείνεις σπίτι και να καλέσεις φίλους, να παίξετε παιχνίδια, να δείτε ταινίες, μπάλα, να φάτε και να πιείτε και τέλος πάντων να περάσετε τέλεια. Σε αυτό το παρεΐστικο, χειμωνιάτικο και προσεχώς γιορτινό κλίμα, καταστήματα επίπλων και ειδών σπιτιού όπως τα Leroy Merlin μπαίνουν δυναμικά στο χορό της Black Friday και σου δίνουν την ευκαιρία να «σκαρώσεις» μία ανακαίνιση πιο οικονομική από ποτέ.

Γιατί η σόμπα «χάνει» λίγο από τότε που η γιαγιά σου σου τη χάρισε ως δώρο για το πρώτο σου σπίτι (και είσαι αισίως στο τρίτο) και τα Leroy Merlin που βρίσκονται κοντά σου έχουν και εκείνα ένα μείον 70% να σου δώσουν σε 100+ προϊόντα τους. Παρεμπιπτόντως, μιας και θα πας, τσέκαρε και εκείνη την μπαμπού πολυθρόνα που χαζεύεις από το καλοκαίρι για τον κήπο σου. Μπορεί και να ήρθε η ώρα να σταματήσεις να καλείς τον κόσμο για πικ νικ στο γκαζόν σου επειδή δεν έχεις πού να τους βάλεις όλους να καθίσουν.