Ο Λιούις Χάμιλτον μάς εμπνέει με το ντύσιμο του (pics)

Ο Λιούις Χάμιλτον μάς εμπνέει με το ντύσιμο του (pics)

Gazzetta team

Ο Λιούις Χάμιλτον, στα 33 του, έχει καταφέρει σχεδόν τα πάντα. Δεν χρειάζεται να είσαι φίλος της Formula 1 για να τον γνωρίζεις και να ξέρεις ότι μιλάμε για έναν από τους κορυφαίους αθλητές της γενιάς μας.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή για να μετρήσουμε τα επιτεύγματά του: 1) 4 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Formula 1, 2) Το ρεκόρ όλων των εποχών των περισσότερων pole positions, βαθμών και νικών σε διαφορετικά circuits, 3) Την απόκτηση τουλάχιστον ενός Grand Prix σε κάθε σεζόν στην οποία έχει συμμετάσχει, 4) Τη συγγραφή μίας αυτοβιογραφίας και 5) Τον τίτλο του πρώτου μαύρου οδηγού της Formula 1.

Παράλληλα, ο Βρετανός οδηγός είναι και ένας πραγματικός super star και εκτός των σιρκουί, καθώς έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν απίστευτο αριθμό followers στα social media του, να μεταμορφώσει τον σκύλο του σε... influencer και να γίνεται συνεχώς παράδειγμα προς μιμήση με κινήσεις που προάγουν έναν καλύτερο κόσμο. Φυσικά, για εμάς τους Έλληνες, ο Λιούις Χάμιλτον είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός οδηγός, καθώς έχει αποδείξει επανειλλημένα πόσο πολύ αγαπά τη χώρας μας.

Ως γνήσιος σούπερ σταρ, προσέχει πολύ την εμφάνισή του, ντύνεται με εξεζητημένα και φανταχτερά ρούχα, ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας και φυσικά γίνεται το επικεντρού της προσοχής κάθε φορά που εμφανίζεται σε ένα gala ή σε ένα event. Την γκαρνταρόμπα του, τη ζηλεύουμε όλοι! Και όπως φαίνεται, ακόμα και κορυφαίοι άνθρωποι της μόδας, είδαν σε αυτόν κάτι παραπάνω από έναν καλόγουστο οδηγό: βρήκαν τον brand ambassador τους.

Ο TOMMY HILFIGER, ως σωστός εκτιμητής του καλού γούστου, αποφάσισε να απονείμει στον Λιούις τον τίτλο του «παγκόσμιου brand ambassador» των αντρικών συλλογών TOMMY HILFIGER, περιλαμβανομένων των συλλογών HILFIGER COLLECTION, TOMMY HILFIGER TAILORED και TOMMY HILFIGER Menswear, Underwear και Swimwear. Τίτλος που ήδη έχει τεθεί σε «ισχύ» από την Άνοιξη του 2018.

image

Ποια είναι τα αγαπημένα σου κομμάτια από την TommyXLewis συλλογή;

TOMMY: Αγαπώ το πώς οι αναλογίες δημιουργούν ένα παιχνιδιάρικο ύφος σε όλη τη συλλογή με oversized tops και skinny fit jeans. Επίσης, έχουμε κάποια εξαιρετικά outerwear κομμάτια αυτή τη σεζόν, όπως ένα padded denim trucker jacket το οποίο δίνει ένα casual twist σε οποιοδήποτε look.

LEWIS: Λατρεύω το iconic military-green parka με την αποσπώμενη διπλής όψης εσωτερική επένδυση, γιατί αποτελεί ένα πραγματικά απαραίτητο κομμάτι για την ντουλάπα. Όταν είμαι στο σπίτι, ντύνομαι με άνετα ρούχα και το λευκό tracksuit είναι ακριβώς αυτό. Η λέξη «LOYALTY» στο πίσω μέρος του top, η οποία είναι εμπνευσμένη από ένα τατουάζ μου, και το βελούδινο stripe taping στα χέρια και στα πόδια προσδίδουν ένα αναπάντεχο cool twist.

Γιατί θέλησες να δημιουργήσεις αυτή τη συλλογή με τον Tommy Hilfiger;

LEWIS: Καθώς η αγάπη μου για τη μόδα μεγάλωνε, μεγάλωνε και η επιθυμία μου να σχεδιάσω μια συλλογή τολμηρή και μοναδική. Η συνεχόμενη διάθεση του Tommy Hilfiger στο να σπρώχνει τα όρια, να γιορτάζει την ατομικότητα και να επαναπροσδιορίζει τα κλασικά στιλ πάντα μου ταίριαζε. Ήξερα ότι θα είναι ένας μέντορας που θα με εμπνεύσει και θα μου δώσει δημιουργική ελευθερία να εκφράσω τον εαυτό μου μέσα στο σχεδιαστήριο. Είμαι περήφανος με το αποτέλεσμά που δημιουργήσαμε μαζί και είμαι ενθουσιασμένος με το λανσάρισμα της TommyXLewis συλλογής στους fan μας αυτό το Φθινόπωρο.

Τι ήταν αυτό που ενέπνευσε την TommyXLewis συλλογή και το λογότυπό της;

TOMMY: Η συλλογή επανεξετάζει την sportswear κληρονομιά μας, επανασχεδιάζοντας τα iconic American στιλ. Τα σχέδια εμπνέονται από τα tattoo του Lewis, τo luxury street style και τον τυχερό του αριθμό, το 44. Περιλαμβάνουν τολμηρά χρώματα, σπορ επιρροές και πολύπλευρες εφαρμογές. Είναι μια γιορτή του brand DNA και ταυτόχρονα είναι κάτι εντελώς φρέσκο για εμάς. Το λογότυπο γιορτάζει την iconic TOMMY HILFIGER σημαία η οποία έχει τοποθετηθεί πίσω από τα αρχικά του Lewis σε navy χρώμα. Κρατήσαμε το signature κόκκινο, μπλε και άσπρο χρώμα της παλέτας μας και χρησιμοποιήσαμε την ίδια γραμματοσειρά με τα tattoo του Lewis.

LEWIS: Η συλλογή αγκαλιάζει τις Tommy Hilfiger sportswear ρίζες ενώ την ίδια στιγμή βρίσκεται πολύ κοντά στην προσωπικότητά μου και στο urban-chic στιλ μου. Ήθελα κάθε κομμάτι να είναι άνετο και να ξεχωρίζει. Να αντλεί έμπνευση από το tattoo μου με τη λέξη «Loyalty» και τον τυχερό μου αριθμό, το 44. Το λογότυπο γιορτάζει την iconic σημαία του brand, η οποία είναι τοποθετημένη πίσω από τα αρχικά μου, με τα signature χρώματα της Tommy Hilfiger και ως γραμματοσειρά χρησιμοποιήσαμε αυτή των tattoo μου. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να βλέπω το όνομά μου συνδεδεμένο με έναν τόσο σημαντικό σχεδιαστή.

Η συνεχόμενη διάθεση του Tommy Hilfiger στο να σπρώχνει τα όρια, να γιορτάζει την ατομικότητα και να επαναπροσδιορίζει τα κλασικά στιλ πάντα μου ταίριαζε.

Τι κάνει τον Lewis Hamilton ένα icon του αύριο;

TOMMY: Ο Lewis έχει τη δύναμη να αναπτύσσεται και να επιτυγχάνει σε όλες τις πτυχές της ζωής του, κάτι που πραγματικά αιχμαλωτίζει το ακροατήριό του. Η αγάπη του για τη μουσική και τη μόδα, καθώς και οι αξίες που τον καθοδηγούν κάθε μέρα, εμπνέουν τις νεότερες γενιές να ακολουθούν αμείλικτα τα όνειρά τους.

Τι κάνει τη συνεργασία σου με τον Lewis Hamilton μοναδική;

TOMMY: Το unisex styling είναι πραγματικά ισχυρό και κάνει τη συλλογή να ταιριάζει σε όλους. Αυτό είναι κάτι εντελώς φρέσκο για εμάς και μπορεί να προέλθει μόνο από τη συνεργασία με ανθρώπους που μοιράζονται τις αξίες μας και μας καθοδηγούν. Είμαι ενθουσιασμένος και περιμένω να δω πως οι fan μας παγκοσμίως θα προσθέσουν το δικό τους twist στα διαφορετικά στιλ αυτό το φθινόπωρο.

Ποια ήταν η ποιο σημαντική στιγμή της συνεργασίας σου με τον Tommy Hilfiger;

LEWIS: Ήταν απίστευτο να βλέπουμε τη δημιουργικότητά μας να ζωντανεύει σε κάθε κομμάτι της συλλογής. Αυτή ήταν μια νέα εμπειρία για μένα, και διδάχθηκα από τους καλύτερους σε όλη τη διαδικασία. Κάθε φορά που ήμασταν με τον Tommy στο στούντιο, κρατούσα σημειώσεις σαν εκπαιδευόμενος, μαθαίνοντας για υφάσματα, τις κλωστές, τα κουμπιά, τα σχέδια. Σήμερα κοιτάω τα σχέδια με μια εντελώς διαφορετική ματιά.

Κάθε φορά που ήμασταν με τον Tommy στο στούντιο, κρατούσα σημειώσεις σαν εκπαιδευόμενος, μαθαίνοντας για υφάσματα, τις κλωστές, τα κουμπιά, τα σχέδια.

Ποιο είναι το ultimate icon σου και γιατί;

LEWIS: Ο πατέρας μου είναι ο ήρωάς μου και ο καλύτερός μου φίλος. Ξόδεψε όλες τις αποταμιεύσεις του και αφιέρωσε όλο τον ελεύθερο του χρόνο για να στηρίξει την καριέρα μου στους αγώνες ταχύτητας καθώς μεγάλωνα. Πάντα πίστευε στα όνειρά μου. Θα του είμαι αιώνια ευγνώμων.

Πως θέλετε να εμπνέετε τους άλλους;

TOMMY: Με το να τους κάνω να συνειδητοποιούν ότι με σκληρή δουλειά, πάθος και αφοσίωση, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Μου αρέσει να καθοδηγώ ανερχόμενους σχεδιαστές και trend-setting ταλέντα και να μοιράζομαι τα πολύτιμα μαθήματα που εγώ έμαθα κυνηγώντας το όνειρό μου να γίνω σχεδιαστής.

Τι σε καθοδηγεί στην καθημερινή σου ζωή;

LEWIS: Πάντα θέτω νέους στόχους στον εαυτό μου -εντός και εκτός πίστας- αρπάζοντας κάθε ευκαιρία που μου δινόταν και χωρίς να αφήσω κανέναν και τίποτα να μπει εμπόδιο. Πιστεύω ότι είμαστε όλοι προορισμένοι για μεγάλα πράγματα και θέλω να εμπνέω τους fan μου σε όλο τον κόσμο να μην εγκαταλείψουν ποτέ τα όνειρά τους.

Ο πατέρας μου είναι ο ήρωάς μου και ο καλύτερός μου φίλος. Πάντα πίστευε στα όνειρά μου.

Η συλλογή TommyXLewis για το Φθινόπωρο του 2018 είναι η πρώτη συλλογή που προέκυψε από τη συνεργασία του εμβληματικού Αμερικανού σχεδιαστή Tommy Hilfiger με τον Lewis Hamilton, τον global brand ambassador για τις ανδρικές συλλογές TOMMY HILFIGER.

Η συλλογή συνδυάζει τις γραμμές των sportswear συλλογών του brand, επανεξετάζοντας iconic κλασσικά Αμερικανικά στιλ για ένα «young gentleman» look. To προσωπικό twist του Lewis σε κάθε σχέδιο εμπνέεται από τα τατουάζ του, τη luxury street style γκαρνταρόμπα του και τον τυχερό αριθμό του, το 44.

Η συλλογή TommyXLewis αποτελείται από κλασσικά κομμάτια με έντονα χρώματα, αθλητικές επιρροές, πολύπλευρα σχήματα και απευθύνονται στον μοντέρνο και με αυτοπεποίθηση Tommy άντρα. Η συλλογή περιλαμβάνει ρουχισμό, παπούτσια, αξεσουάρ, εσώρουχα και κάλτσες.

Πιστεύω ότι είμαστε όλοι προορισμένοι για μεγάλα πράγματα και θέλω να εμπνέω τους fan μου σε όλο τον κόσμο να μην εγκαταλείψουν ποτέ τα όνειρά τους.

Τη συλλογή TommyXLewis, μπορείτε να τη βρείτε στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης από την 1η Οκτωβρίου.

Περισσότερα στο tommy.com.