Όλη η δράση στον OTE TV!

Gazzetta team
Όλη η δράση στον OTE TV!

bet365

Σπουδαία ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά ντέρμπι, ο πρώτος αγώνας του Moto GP στο Κατάρ, οι κορυφαίες μονομαχίες από την Football League, το Copa Libertadores, καθώς και τα ντέρμπι για την Ισπανική Λίγκα στο μπάσκετ κλέβουν την παράσταση στα κανάλια OTE Sport του OTE TV.

Το πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών του OTE TV περιλαμβάνει και αυτή την εβδομάδα κορυφαίο θέαμα από τα σπουδαιότερα πρωταθλήματα, με ζωντανές αποκλειστικές μεταδόσεις σε υψηλή ευκρίνεια και τις πιο έγκυρες αθλητικές εκπομπές.

Από την Πέμπτη 4 Απριλίου έως και την Πέμπτη 11 Απριλίου, στα αθλητικά κανάλια OTE Sport του OTE TV, θα προβληθούν πάνω από 45 live αναμετρήσεις, οι περισσότερες σε υψηλή ευκρίνεια, από το παγκόσμιο πρωτάθλημα Moto GP και τα πρωταθλήματα Ιταλίας και Ισπανίας, τις Bundesliga 1 & 2, τα ΝΒΑ, NCAA & ACB, καθώς και τα ντέρμπι της Football League, Πανσερραϊκός-Νίκη Βόλου και Εργοτέλης-Λάρισα.

Με τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της Πέμπτης 4 Απριλίου, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Moto GP ανοίγει τις πύλες του από την πίστα Λοσάιλ του Κατάρ, με τη φετινή μάχη για την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου να παρουσιάζεται ακόμη πιο απρόβλεπτη και συγκλονιστική. Jorge Lorenzo, Valentino Rossi, Dani Pedrosa, Nicky Hayden και οι υπόλοιποι κορυφαίοι αναβάτες, θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σε κάθε αγωνιστικό τριήμερο, ζωντανά, αποκλειστικά και σε High Definition στον OTE TV, έως το Grand Prix της Βαλένθια στις 10 Νοεμβρίου, όταν ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα του 2013.

Στο ποδόσφαιρο, από τα παιχνίδια της Serie A για την 31η αγωνιστική, το ντέρμπι της «Αιώνιας Πόλης», η κόντρα Ρόμα-Λάτσιο κλέβει την παράσταση. «Τζιαλορόσι» και «Μπιανκοτσελέστι» μονομαχούν στο «Στάντιο Ολίμπικο» για το γόητρο και τους βαθμούς που οδηγούν στο καλύτερο πλασάρισμα για την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Στην Ισπανία, για την 30η αγωνιστική της La Liga, ξεχωρίζουν τα ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Μαγιόρκα, Ρεάλ Μαδρίτης-Λεβάντε, Σοσιεδάδ-Μάλαγα, Βαλένθια-Βαγιαδολίδ και Σεβίλη-Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Στη Γερμανία, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Bundesliga, κυριαρχεί το ιστορικό ντέρμπι Άιντραχτ Φρ.-Μπάγερν, ενώ εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παιχνίδια: Ντόρτμουντ-Αουγκσμπουργκ, Λεβερκούζεν-Βολφσμπουργκ και Βέρντερ-Σάλκε.

Την Πέμπτη 11 Απριλίου, στις 04.00 τα ξημερώματα, το ραντεβού με το λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο με Copa Libertadores και Copa do Brasil αντίστοιχα, είναι διπλό με Γκρέμιο-Φλουμινένσε (OTE Sport3) και Φλαμένγκο-Σάντος (OTE Sport4).

Στο μπάσκετ, για το NBA, ξεχωρίζει η αναμέτρηση LA Clippers-LA Lakers (Κυριακή 7 Απριλίου, 22.30, OTE Sport2HD), ενώ από την Κυριακή 7 Απριλίου έως και την Τρίτη 9 Απριλίου, οι φίλοι της πορτοκαλί μπάλας θα απολαύσουν ζωντανά και σε αποκλειστικότητα άλλες 5 αναμετρήσεις στον OTE TV. Από το Final Four του NCAA, θα μεταδοθούν οι ημιτελικοί αγώνες Wichita State-Louisville (Κυριακή 7 Απριλίου, 01.10, OTE Sport4) και Syracuse-Michigan (Κυριακή 7 Απριλίου, 03.50, OTE Sport4) και φυσικά ο τελικός την Τρίτη 9 Απριλίου (04.00 OTE Sport4), ενώ για την 28η αγωνιστική της ACB Liga Endesa Ισπανίας, τα σπουδαία παιχνίδια Κάχα Λαμποράλ-Βαγιαδολίδ (Σάββατο 6 Απριλίου, 21.00, OTE Sport4) και Βαλένθια- Ρεαλ Μαδρίτης (Κυριακή 7 Απριλίου, 13.00, OTE Sport3).

Επιπλέον, οι συνδρομητές του OTE TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα ντέρμπι της Football League, Πανσερραϊκός-Νίκη Βόλου (Σάββατο 6 Απριλίου, 16.30, OTE Sport3) και Εργοτέλης-Λάρισα (Κυριακή 7 Απριλίου, 16.00, OTE Sport3).

*** Οι ώρες έναρξης, είναι πιθανόν να διαφοροποιηθούν από τους διοργανωτές των αγώνων.

 

Τελευταία Νέα