Η φανέλα του Παναθηναϊκού σεζόν 2012/13

Gazzetta team
Η φανέλα του Παναθηναϊκού σεζόν 2012/13

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η adidas παρουσίασαν τις νέες εμφανίσεις της ομάδας για τη σεζόν 2012/13! Για πρώτη φορά η εκτός έδρας εμφάνιση του Παναθηναϊκού θα έχει γκρι-ανθρακί χρώμα!

Το προπονητικό κέντρο της Παιανίας άνοιξε τις πύλες του και φιλοξένησε την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2012/13. Τις νέες εμφανίσεις που δημιούργησε η adidas, παρουσίασαν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Η παρουσίαση έγινε στο χώρο που χτίζεται η νέα ομάδα του Παναθηναϊκού, στο γήπεδο του προπονητικού κέντρου, και την εκδήλωση τίμησε σύσσωμη η ομάδα, το προπονητικό τιμ και η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τις εντυπώσεις έκλεψε η νέα εκτός έδρας εμφάνιση που για πρώτη φορά έχει γκρι-ανθρακί χρώμα!

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Δημήτρης Γόντιγκας, δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: «Η adidas είναι ένας μακρόχρονος συνεργάτης ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού, ενώ και εμείς από την πλευρά μας ανταποδίδουμε τη συνεργασία αυτή. Προσβλέπουμε σε μια πολύ καλή χρονιά και ελπίζουμε ότι η πρόοδος της ομάδας θα βοηθήσει και την πρόοδο της εταιρίας».

Εκπροσωπώντας την adidas, ο κ. Rene Bretschneider, Marketing Director adidas Group Ν.Α. Ευρώπης, δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός κάνει μια νέα αρχή αυτή τη χρονιά και έχει στο πλευρό του όλους τους καλούς του φίλους. Εμείς στην adidas, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνέχιση της μακροχρόνιας και επιτυχημένης συνεργασίας μας και στηρίζουμε το Σύλλογο σε μια χρονιά που θα αποτελέσει ορόσημο στη μεγάλη ιστορία της Ομάδας».

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός θα αγωνίζεται στους εκτός έδρας αγώνες της σεζόν με γκρι-ανθρακί εμφάνιση. Η νέα εκτός έδρας εμφάνιση που σχεδίασε η adidas, διαθέτει ρίγες και λεπτομέρειες σε ανοιχτό πράσινο χρώμα, ενώ ένα μεγάλο ανάγλυφο τριφύλλι καλύπτει όλη την περιοχή του στήθους, συμβολίζοντας τη σύνδεση των παικτών με την ιστορία του Συλλόγου και ενισχύοντάς τους για μια επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν.

Η τρίτη εμφάνιση της Ομάδας διατηρεί το κλασικό λευκό χρώμα με πράσινες λεπτομέρειες και ρίγες, ενώ διαθέτει πράσινο γιακά.

Η εντός έδρας εμφάνιση διατηρεί το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα της Ομάδας, η οποία εμπνεόμενη από την ιστορική εμφάνιση της περιόδου 1995/96 έχει σκούρες και λαμπερές πράσινες ρίγες και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον τελευταίο αγώνα των play off του Πρωταθλήματος 2011/12.

Τεχνολογίες

Η adidas διατηρεί και στις νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2012/13 τις μοναδικές τεχνολογίες TECHFIT™ και ClimaCool™, οι οποίες βελτιώνουν την απόδοση των αθλητών. Η πρωτοποριακή τεχνολογία TECHFIT™ ενισχύει την ισορροπία και τη σωστή στάση του σώματος, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει τις συσπάσεις των μυών διατηρώντας περισσότερη ενέργεια στο σώμα και βοηθάει τους αθλητές να πετυχαίνουν τη μέγιστη απόδοση της δύναμης τους, καθώς και εκρηκτικές επιταχύνσεις στη διάρκεια του αγώνα. Η τεχνολογία ClimaCool™ συνδυάζει προηγμένα υφάσματα και ίνες σε ειδική πλέξη, επιτρέποντας στον αέρα να διαπερνά τα ρούχα στα σημεία που παρατηρείται η μεγαλύτερη εφίδρωση, απομακρύνοντας την υγρασία και διατηρώντας το σώμα των αθλητών δροσερό, με αποτέλεσμα να μεγιστοποιείται η απόδοσή τους.

adidas Football

Η παρουσία της adidas είναι έντονη σε κάθε ποδοσφαιρικό χώρο, από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου μέχρι τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της FIFA και της UEFA.

Η πλέον αυθεντική και ταυτόχρονα πρωτοποριακή εταιρία ποδοσφαιρικού εξοπλισμού έχει συνεργασία με τις κορυφαίες εθνικές ομάδες, συλλόγους και παίκτες παγκοσμίως. Για την adidas, οι συνεχείς έρευνες και ειδικότερα οι απόψεις των ποδοσφαιριστών και η στενή συνεργασία μαζί τους οδήγησε σε πολύ σημαντικές καινοτομίες στα παπούτσια και στα υφάσματα, με αποτέλεσμα να αναγνωριστεί παγκοσμίως ως η Νο 1 εταιρία στο ποδόσφαιρο.

 

Τελευταία Νέα