Στα 44 εκατ. το μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ!

Gazzetta team
Στα 44 εκατ. το μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ!

bet365

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ναι μεν χτίστηκε φέτος για να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης αλλά ο Ολυμπιακός είχε... άλλη άποψη. Οι Ρώσοι όμως φαίνεται ότι δεν τα παρατάνε.

Αρκετά ήταν τα ερωτηματικά σχετικά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας της επόμενης περιόδου. Συγκεκριμένα υπήρχαν απορίες για το αν θα «πέσουν» τα ίδια λεφτά όπως φέτος. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα το μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας την επόμενη περίοδο θα είναι στα 44 εκατομμύρια ευρώ! Το συμπέρασμα είναι ότι οι Ρώσοι δεν πτοούνται και θέλουν να παρουσιάσουν για ακόμα μια χρονιά είναι πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ.

Κάνε εγγραφή στην bet-at-home και πάρε μπόνους 50%

Από τα παραπάνω χρήματα τα 27 εκατ. ευρώ θα διατεθούν για τα συμβόλαια των παικτών. Περίπου 2 εκατ. ευρώ θα πάνε για τις απολαβές του τεχνικού τιμ, ενώ τα υπόλοιπα θα καλύψουν τα λοιπά λειτουργικά έξοδα της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι η πρόταση στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το μπάτζετ του Παναθηναϊκού είναι στα 12 εκατ. ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός είχε πέρσι και θα έχει και φέτος μπάτζετ 20 εκατ. ευρώ. Τα λεφτά όμως μέσα στο παρκέ δεν μετράνε όπως απέδειξαν οι «ερυθρόλευκοι» στην Κωνσταντινούπολη...

 

Τελευταία Νέα