Καλάθης: «Όταν φοράς αυτή τη φανέλα, όλοι είναι ενωμένοι»!

Καλάθης: «Όταν φοράς αυτή τη φανέλα, όλοι είναι ενωμένοι»!

Κάτια Πετροπούλου
Καλάθης: «Όταν φοράς αυτή τη φανέλα, όλοι είναι ενωμένοι»!

bet365

Ο Νικ Καλάθης μίλησε για τα συναισθήματα που του δημιουργεί η Εθνική Ελλάδος και εξέφρασε τη χαρά του που ενίσχυσε την «επίσημη αγαπημένη».

Περήφανος και χαρούμενος που εκπροσωπεί την Ελλάδα μέσω της Εθνικής Ομάδας είναι ο Νικ Καλάθης.

Ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA και είπε αρχικά: «Για εμάς, το να φοράμε αυτή τη φανέλα, το να ερχόμαστε σε επαφή με τον κόσμο που δεν έχει τη δυνατότητα να μας βλέπει κάθε μέρα είναι κάτι εξαιρετικό. Όταν φοράς τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, όλοι είναι ενωμένοι. Είναι σπουδαίο να παίζουμε για την Εθνική ομάδα μπροστά στους φιλάθλους μας. Ο κόσμος φωνάζει όχι για τον Παναθηναϊκό ή για τον Ολυμπιακό, αλλά συνολικά για την Ελλάδα. Είναι κάτι πολύ όμορφο για τη χώρα, για το άθλημα, για την πόλη που μας φιλοξενεί, για όλους».

Στην συνέχεια τόνισε: «Όταν φοράς αυτή τη φανέλα, όλοι είναι ενωμένοι. Για εμάς είναι σπουδαίο να εκπροσωπούμε τη χώρα μας μπροστά σε αυτό το κοινό. Είναι σπουδαία τιμή να φοράς τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, γι αυτό θέλω κάθε φορά που μπορώ να παίζω και να εκπροσωπώ τη χώρα μου, να παλεύω και να παίζω γι αυτή τη φανέλα, την οποία έχω την τιμή να φοράω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα