Νίκη με όπλο το «σπίτι» μας!

Αντωνία Σπανού
Νίκη με όπλο το «σπίτι» μας!

bet365

Η Εθνική μας ομάδα υποδέχεται το Ισραήλ (17:00, EΡΤ2) και... ενισχυμένη πλέον θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και να μείνει μόνη στην κορυφή του ομίλου.

ΚΠΡ – Μπρέντφορντ με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η Εθνική ομάδα ρίχνεται στην «μάχη» της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με διαφορετικά δεδομένα πλέον.

Η Ελλάδα υποδέχεται στην Κρήτη και τα Δύο Αοράκια το Ισραήλ και μετά την τεράστια και δύσκολη νίκη κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία, θέλει να κάνει το 2/2 και να μπει με το... απόλυτο σε αυτά τα προκριματικά.

Πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά για τον Θανάση Σκουρτόπουλο, αφού οι Νικ Καλάθης, Ιάν Βουγιούκας και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο προστέθηκαν στην αποστολή της ομάδας και αναμένεται να ηγηθούν της προσπάθειας κόντρα στο Ισραήλ, ενώ στην Κίνα επέστρεψε ο Γιάννης Μπουρούσης.

Οι Ισραηλινοί ξεκίνησαν και αυτοί με το δεξί την προσπάθεια τους στα προκριματικά, αφού κέρδισαν εύκολα τους Εσθονούς, με εξαιρετικό ποσοστό στα τρίποντα.

Η ελληνική ομάδα θα έχει στο πλευρό της τους Έλληνες φιλάθλους, που αναμένεται να στηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας, ενώ θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της και να «κάτσει» στην κορυφή του ομίλου μέχρι τις επόμενες αγωνιστικές που θα γίνουν τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα