Με παίκτες του Ερυθρού Αστέρα η εθνική Σερβίας!

Με παίκτες του Ερυθρού Αστέρα η εθνική Σερβίας!

bet365

Ο Ερυθρός Αστέρας ενημέρωσε ότι οι Σέρβοι παίκτες του είναι στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς για τους αγώνες της εθνικής ομάδας στα «παράθυρα» της FIBA.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους την εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπασκόνια (23/11) για την 9η αγωνιστική της Euroleague. Λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με τους Βάσκους, η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα ενημέρωσε ότι «ακολουθώντας τις κλήσεις της σερβικής ομοσπονδίας σχετικά με την εθνική ομάδα, οι παίκτες μας είναι στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή Σάσα Τζόρτζεβιτς»!

Έτσι, λοιπόν, οι Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, Μπράνκο Λάζιτς, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Νίκολα Ραντίσεβιτς και Νίκολα Γιοβάνοβιτς αναμένεται να ενισχύσουν την εθνική ομάδα ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα αγωνιστούν και στα δυο ματς με Αυστρία (24/11), Γεωργία (27/11) ή μόνο στο δεύτερο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα