Σάκοτα: «Πάμε να σώσουμε μια ολόκληρη γενιά του μπάσκετ»! (gTV)

Σάκοτα: «Πάμε να σώσουμε μια ολόκληρη γενιά του μπάσκετ»! (gTV)

Σάκοτα: «Πάμε να σώσουμε μια ολόκληρη γενιά του μπάσκετ»! (gTV)

bet365

Ο Ντούσαν Σάκοτα εξήγησε στην κάμερα του gazzetta.gr τους λόγους που η Εθνική... ειδικών συνθηκών θα παίξει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και για τους απόντες!

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Στα 24 του, ο Ντούσαν Σάκοτα πέρασε δυο ημέρες σε κώμα και εννιά στην εντατική, έχοντας 85% πιθανότητες να χάσει τη μάχη! Κατάπινε τον πόνο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, γιατί έβλεπε τους γονείς του να αργοπεθαίνουν μπροστά του από τη στεναχώρια τους. Ήταν η εποχή που αγωνιζόταν στη Σκαβολίνι και κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του από μια ανύποπτη φάση, η οποία συνοδεύτηκε κι από τραγικά ιατρικά λάθη.

Στα 31 του χρόνια, ο αρχηγός της «Ένωσης» έχει κάνει ήδη τις πρώτες προπονήσεις με την Εθνική Ανδρών, έχει τον ενθουσιασμό του rookie και παραδέχεται στην gTV στο περιθώριο της Media Day πως «αν κάναμε την ίδια κουβέντα πριν από 6-7 χρόνια, θα μιλάγαμε για κάτι απίθανο»! Ο Σάκοτα εκφράστηκε από την πρώτη στιγμή με ενθουσιασμό για την κλήση του στην Εθνική ενόψει των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 και τονίζει πως «θα παίξουμε και για τα παιδιά που δεν βρίσκονται εδώ. Πάμε να σώσουμε μια ολόκληρη γενιά μπάσκετ γιατί αν αποτύχουμε, ο Έλληνας φίλαθλος θα κάνει χρόνια να δει ξανά την Εθνική σε μια μεγάλη διοργάνωση».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα