Κανένας Γάλλος της Euroleague στα «παράθυρα»!

Κανένας Γάλλος της Euroleague στα «παράθυρα»!

Κάτια Πετροπούλου
Κανένας Γάλλος της Euroleague στα «παράθυρα»!

bet365

Σύμφωνα με ξένα μέσα, η Γαλλία δεν θα έχει κανέναν παίκτη που αγωνίζεται στην Euroleague στην σύνθεσή της, για τα «παράθυρα» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Προσφορά ημέρας – έκπληξη σε περιμένει στο Παναθηναϊκός – Χίμκι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Πολλοί... πονοκέφαλοι μαζεύτηκαν για τον Βενσάν Κολέ, ενόψει των «παραθύρων» των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

Ο Γάλλος τεχνικός ανακοίνωσε μία λίστα 15 παικτών - από τους 24 συνολικά - για τους αγώνες του Νοεμβρίου (24 και 27), όμως οι 9 αγωνίζονται στην Euroleague και δεν θα δώσουν το «παρών», σύμφωνα με το «basketeurope.com».

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ), Φαμπιέν Κοζέρ (Ρεάλ Μαδρίτης), Αντουάν Ντιό (Βαλένθια), Τομά Ερτέλ (Μπαρτσελόνα), Αντριέν Μοερμάν (Μπαρτσελόνα), Βενσάν Πουαριέ (Μπασκόνια), Κέβιν Σεραφέν (Μπαρτσελόνα), Άξελ Τουπάν (Ζαλγκίρις) και Λέο Βέστερμαν (ΤΣΣΚΑ).

Έτσι, απομένουν οι Άντριου Αλμπισί, Μπορίς Ντιαό, Μουσταφά Φολ, Έντγουιν Τζάκσον, Τσαρλς Καουντί, Λουί Λαμπεϊρί με τον Κολέ να εξετάζει εναλλακτικές.

Ο Τζάκσον, που αγωνίζεται στην Κίνα, είναι ο μοναδικός που έχει επιβεβαιώσει πως θα φορέσει το εθνόσημο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα