Ο Καλαμπόκης στο προπονητικό team της Εθνικής

Ο Καλαμπόκης στο προπονητικό team της Εθνικής

Ο Καλαμπόκης στο προπονητικό team της Εθνικής

bet365

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε το προπονητικό επιτελείο της εθνικής Ανδρών στο οποίο ανήκουν πλέον οι Γιάννης Καλαμπόκης, Γιάννης Ελευθεριάδης και Θανάσης Μολυβδάς.

Για αδρεναλίνη χωρίς όρια, παίξε νόμιμα live στοίχημα. (21+)!

Η Ελληνική Ομοσπονδία ανακοίνωσε το τεχνικό επιτελείο το οποίο θα πλαισιώσει τους Θανάση Σκουρτόπουλο και Κώστα Μίσσα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το όνομα του Γιάννη Καλαμπόκη ξεχωρίζει σε αυτά με τον πρώην γκαρντ να έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Eurobasket του 2009 και να έχει και ρόλο συνδετικού κρίκου μεταξύ παικτών και προπονητών εκτός από μέλος του team..

Η ενημέρωση της ΕΟΚ αναφέρει:

Μετρώντας αντίστροφα για το πρώτο ραντεβού της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Σκουρτόπουλος κατέληξε στους συνεργάτες που θα τον πλαισιώσουν σε αυτή την προσπάθεια.

«Η διαδικασία ήταν ιδιαίτερη, όπως εξάλλου όλη αυτή που ξεκινάμε με τον θεσμό των προκριματικών και έπρεπε να βρούμε κάποιους συνεργάτες που να είναι διαθέσιμοι, αλλά να έχουν και παραστάσεις.Καταλήξαμε σε ένα επιτελείο αποτελούμενο από τον Γιάννη Ελευθεριάδη, τον Θανάση Μολυβδά και τον Γιάννη Καλαμπόκη. Ο Γιάννης Ελευθεριάδης είναι μέλος των επιτελείων των Εθνικών ομάδων εδώ και πολλά χρόνια και γνωρίζει τον τρόπο λειτουργίας τους. Ο Θανάσης Μολυβδάς έχει διατελέσει και στο παρελθόν στο επιτελείο της Εθνικής Ανδρών. Ο Γιάννης Καλαμπόκης, τέλος, συμμετείχε ως παίκτης στο μετάλλιο που κατέκτησε η Εθνική το 2009, έχει κάνει τα πρώτα του βήματα ως προπονητής και πέραν των τεχνικών ζητημάτων θα λειτουργήσει και ως σύνδεσμος μεταξύ προπονητών και παικτών. Ήδη έχουμε κάνει τις πρώτες μας επαφές, καταλήξαμε σε συμφωνία για τους ρόλους που θα υπάρξουν και είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε τη δουλειά», είπε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος εξηγώντας τις επιλογές που έγιναν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα