Οι Έλληνες ψήφισαν: «Αφήστε τους παίκτες να παίξουν στην Εθνική ομάδα»

Gazzetta team
Οι Έλληνες ψήφισαν: «Αφήστε τους παίκτες να παίξουν στην Εθνική ομάδα»

bet365

Ύστερα από γκάλοπ στην Μεγάλη Βρετανία και δη της SMG όπου πήραν μέρος και 1.000 Έλληνες φίλαθλοι, η συντριπτική πλειοψηφία ψήφισε να αφήσουν οι ομάδες του παίκτες να πάρουν μέρος στα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Β. Ιρλανδία – Ελβετία με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Συγκεκριμένα η έρευνα έγινε σε τρεις διαφορετικές χώρες, κι ανάμεσά τους η Ελλάδα, καθώς θεωρείται μία πολύ σημαντική αγορά και σπουδαία μπασκετική παράδοση, όσο και γνώση.

Οι πολίτες-φίλαθλοι των τριών χωρών, απαντώντας σε μία σειρά από ερωτήσεις υπογράμμισαν τη σημασία των εθνικών ομάδων, υποστηρίζοντας ότι η εθνική ομάδα θα πρέπει να είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα των αθλητών και πως οι ομάδες έχουν καθήκον κάθε φορά να επιτρέπουν στους παίκτες να αγωνιστούν με αυτή.

Αυτά είναι συνοπτικά τα βασικά συμπεράσματα στο γκάλοπ που συμμετείχαν 1000 πολίτες-φίλαθλοι από κάθε διαφορετική χώρα.

Στην Ελλάδα, τα νούμερα της έρευνας:

  • Το 75% των ερωτηθέντων συμφωνούν με την άποψη ότι: «Η επιτυχία των Εθνικών ομάδων είναι πολύ σημαντική για εμένα».
  • Το 71% συμφώνησε ότι η συμμετοχή στην Εθνική ομάδα πρέπει να είναι κορυφαία προτεραιότητα για τους παίκτες
  • Το 85% συμφώνησε ότι οι ομάδες πρέπει πάντα να επιτρέπουν στους παίκτες να αγωνίζονται στις εθνικές ομάδες και μόλις το 9% διαφώνησε.

Στην Ισπανία, η έρευνα έδειξε ότι:

  • Το 71% των ερωτηθέντων συμφωνούν με την άποψη ότι: «Η επιτυχία των Εθνικών ομάδων είναι πολύ σημαντική για εμένα». Αντιθέτως, μόνο το 9% διαφώνησε με αυτή την άποψη
  • Επίσης το 71% συμφώνησε ότι η συμμετοχή στην Εθνική ομάδα πρέπει να είναι κορυφαία προτεραιότητα για τους παίκτες ενώ το 10% διαφώνησε με αυτό.
  • Το 72% συμφώνησε ότι οι ομάδες πρέπει πάντα να επιτρέπουν στους παίκτες να αγωνίζονται στις εθνικές ομάδες και μόλις το 9% διαφώνησε.

Στην Τουρκία, οι αντίστοιχοι αριθμοί είναι:

  • Το 82% των ερωτηθέντων συμφωνούν με την άποψη ότι: «Η επιτυχία των Εθνικών ομάδων είναι πολύ σημαντική για εμένα».
  • Το 73% συμφώνησε ότι η συμμετοχή στην Εθνική ομάδα πρέπει να είναι κορυφαία προτεραιότητα για τους παίκτες
  • Το 79% συμφώνησε ότι οι ομάδες πρέπει πάντα να επιτρέπουν στους παίκτες να αγωνίζονται στις εθνικές ομάδες και μόλις το 9% διαφώνησε.
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα